Samajman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος την ακριβή διαδικασία πωλησης λογαριασμού coc, την μεταφορά δηλαδή σε άλλον λογαριασμό...
chios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το παιχνίδι συνδέεται με τον Google λογαριασμό σου πως θα το πουλήσεις; πρέπει να δώσεις στον άλλον τα στοιχεία του λογαριασμού σου.
Samajman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γι αυτό κάνω την ερώτηση. Μήπως υπάρχει τρόπος βλέποντας ότι πουλιούνται κατά ριπας στο ίντερνετ.
chios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς αυτοί έχουν Google λογαριασμούς που είναι μόνο για το παιχνίδι
Samajman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ναι μπορεί... Αν κάποιος όμως γνωρίζει τρόπο ας μου πει έστω και σε προσωπικό μήνυμα.
Left13S Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Απο ios σε android ή το αντιθετο, γινεται με την επιλογη link a device στις ρυθμισεις του. Αλλιως στειλτους email να σου αλλαξουν το email και βρες μια καλη δικαιολογια να τουε πεις.
Samajman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Οκ... Ευχαριστώ.. Αν κάποιος ξέρει άλλο τρόπο ας με ενημερώσει
dkmaster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς να δώσεις το λογαριασμό mail που σχετίζεται το παιχνίδι στο νέο κάτοχο.
therock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς να δώσεις το λογαριασμό mail που σχετίζεται το παιχνίδι στο νέο κάτοχο. -Σε ευχαριστω αλλα θα θελα να μαθω καποιον τροπο -Μα δεν υπαρχει αλλος -Οκ οποιος ξερει ομως να μου πει -Μα τι να σου πει αφου δεν υπαρχει κατι αλλο -Οκ αλλα να μου πειτε αυτον που ξερετε -Ξερουμε πως δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος -Θα θελα ομως να ξερω εναν τροπο 1
Samajman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έξυπνος είσαι παιχταρά... Πωλούνται αβέρτα εκεί έξω... Ποιος κάνει τα παιδιά που απάντησαν εδώ φωστήρες;;;
dkmaster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πωλούνται αβέρτα και σου είπαμε τον μοναδικό τρόπο που γίνεται. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
nipoa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 οκ αν καποιος ξερει ας μου πει με μυνημα οκ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα