greekman30g Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα ενδιαφερομαι για 5.1 home cinema και ο καναπες ακουμπαει σε τοιχο και δεν ξερω εαν μπορω να βαλω τα 2 πισω ηχεια αριστερα δεξια απο τον καναπε αν θα ειναι σωστο ακουστικα. κανονικα ξερω πως πρεπει τα πισω ηχεια να ειναι πισω απο τον καναπε. εχω και φωτο να δειτε πως θα μπουν τα ηχεια. αν γνωριζει καποιος αν ειναι σωστο ας μου πει.ευχαριστω
heavyrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρα θα ειναι. Και γω ετσι τα χω. Σε 5.1 συστημα εχεις ηχεια rear σε 7.1 εχεις και ηχεια back αυτα δεν θα μπορουσες να βαλεις με τον καναπε στο τοιχο.
Kazama88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Από 90 έως 110 μοίρες είναι τα όρια της τοποθέτησης τους, άρα εσύ είσαι στις 90 οπότε μια χαρά.Και εγώ έτσι τα έχω, απλά βάλε τα πιο ψηλά από το ύψος του αυτιού για να είναι πιο δύσκολα εντοπίσιμη η πηγη.
kostasbm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 το sub βαλτο οπου θελεις.....εγω το εχω καπου πισω σε μια ακρη αν δεν εχει θεμα με τα καλωδια
Kazama88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μην το βάλεις όπου θέλεις το sub. Βάλτο εκεί που θα παίζει σωστά. Αυτό θέλει πειραματισμούς και να πέσεις και στα γόνατα.
rfc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μονο οπου θελεις δε μπορεις να το βαλεις το sub. Θα το βαλεις εκει που θα εχεις το λιγοτερο "booming".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα