Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum για ακόμα μια φορά ζητάω την πολύτιμη βοήθεια σας κ τα φώτα σας.... Ένας φίλος μου χάρισε(να είναι καλά)το παλιό τ setup το μοντάρω ξανά λοιπόν εγώ κ απλά το μηχάνημα μόλις πάει να ανοίξει κλείνει ξανά χωρίς να μ εμφανίζει καν το bios έβγαλα την μια ram κ παίζει κανονικά δοκίμασα μια μια της 2 ram π έχει πάνω κ είναι εντάξει όταν τις βάζω μαζί δεν παίζουν ενώ όσο το είχε εκείνος όλα καλά μήπως θέλουν να γυρίσουν πίσω σε εκείνον?!?!?! :D Ευχαριστώ για την βοήθεια προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Γράψε αναλυτικά από τι αποτελείται το σύστημα. Κυρίως ενδιαφέρουν μητρική, μνήμες.

Λειτουργούσε κανονικά πριν στο δώσει?

Το είχε σε λειτουργία ή το είχε παροπλισμένο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λειτουργούσε κανονικά σε λίγο π θα επιστρέψω για περαιτέρω πειράματα θα μπορέσω να ενημερώσω για μητρική το μόνο π θυμάμαι είναι ότι είναι 1155 με I 35 ram Kingston hyper X beast 1333 2x8gb η μητρική είναι gigabyte αλλά δεν θυμάμαι ποια θα ενημερώσω άμεσα... Ευχαριστώ πάντως Κ η μητρική είναι gigabyte GA-B75M-D3H

Επεξ/σία από Paris227
Δημοσ.

Δες στην σελ 11 του manual πως πρέπει να βάλεις τις μνήμες. Βεβαιώσου ότι οι μνήμες έχουν κουμπώσει σωστά. Καθάρισε τα σλοτς από σκόνη με μια βατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα. 

Αν δεν έκανες καμία απολύτως αλλαγή στο μηχάνημα αλλά το πήρες όπως ήταν δεν εξηγείται να έπαιζε και να τώρα να μην παίζει.  Η σκόνη στα σλοτς μπορεί να είναι μια αιτία. 

Δημοσ.

Λοιπόν το μηχάνημα θα με κάνει να ξεχάσω όσα ήξερα έβαλα τις μνήμες πάνω τρ στις 3&4 κ παίζουν κανονικά τις βλέπει κ όλο το χώρο κ ανοίγει κανονικά!!!!

Δημοσ.

Κάνε ένα clear cmos το BIOS. Βγάζεις την μπαταρία για μισό λεπτό και καλό είναι να αλλάξεις θέση στο τζαμπεράκι που έχει η μητρική και μετά το επαναφέρεις πάλι.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και με μοιάζει για ζημιά στην μητρική δεν ξέρω θα δοκιμάσω και θα επιστρέψω με ενημέρωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...