Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Τις τελευταίες μέρες είχα μείωση στην ταχύτητα από 14Mb σε 10Mb , στην αρχή θεώρησα ότι που άλλαξαν προφίλ αλλά σήμερα που δοκίμασα το παλιό (Philips) ρούτερ του ΟΤΕ, παρατήρησα διαφορά στο snr (12dB).

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το ρουτερ (TP-link TD-8970) ή μου άλλαξαν προφίλ στη ταχύτητα ;

post-464258-0-38951400-1508684004_thumb.jpg

post-464258-0-39184900-1508684006_thumb.jpg

Δημοσ.

Το ότι συγχρονίζουν και τα 2 τόσο κοντά στα 10240 Kbps που είναι ακριβώς τα 10 Mbps μπορεί να σημαίνει ότι σε έχουν κλειδώσει σε αυτή την ταχύτητα. Μήπως είχες πολλές αποσυνδέσεις πρόσφατα;

Δημοσ.

Στη cosmote είμαι. Είχα παρατηρήσει κάποιες αποσυνδέσεις τώρα τελευταία αλλά ήταν 1 άντε 2 αραιά και που

Να πάρω στο 13888 να δηλώσω βλάβη ή να τους πω να μου ξανααλλάξουν προφίλ ; Με 20 attenuation θα έπρεπε να αγγίζω τα 20Mbps, όχι τα 10

Δημοσ.

Μου αρέσει που διαφημίζουν και την αναβάθμιση των δικτύων τους. Πριν κανα 2 μήνες πέρασαν καμπίνες στον δρόμο , δεν ξέρω αν έκαναν καμιά στραβή εκεί :mad:

Δημοσ.

Με 20 attenuation 20 Mbit Θα παιξεις σε μια αλλη ζωη οχι σε αυτην.ειδικα με 9 Margin που δινει ο οτε.

το Default margin του οτε ειναι 9 οποτε πανω κατω κοντα στο 9 θα πρεπει να εχεις.β.το philips ειναι adsl2+?

επισης η ταχυτητα που συγχρονιζεις ειναι 10 Mbit ακριβως οποτε οπως ειπαν ειναι σαν να σε εχουν κλειδωσει εκει.

1024 * 10 = 10240.

και αν οι ηλεκτρικες μετρησεις βγουν σωστες δεν θεωρειται βλαβη και ας εισαι στα 10 Mbit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...