HyperionX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κανω ενα νεο θεμα ωστε να υπαρχουν μαζεμενα καπου oc results setting & tips για οσους θενε να ασχοληθουν με το αθλημα...του καφε... Οσοι πιστοι κατοχοι...προσελθετε... εγω για 24/7 ειμαι με multi 50 avx offset 1 Adaptive Vcore 1.325 offset +0.005 με LLC 6 (σε nonAVX load 1.328V σε AVX 1.344 ) IA AC Load Line to 0.01 IA DC Load Line to 0.01 Uncore/cache στα 4600 Και VCCIO 1.2375 System agent 1.15 Cstates Auto 16GB ram XMP @ 3600-16-16-16-36 1.35V Προς το παρον stable σε ολα τα bench +gaming (project cars 2, pubg, gta v) +3 ωρες prime small ffts (temps ~90 ) Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2017 από HyperionX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλοδουλευτος ,μια ερωτηση στο ibt βλεπω πεφτει στα 4100mhz ,το ρυθμιζεις εσυ που θες να πεφτει σε mhz η οριζεται μονο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλοδουλευτος ,μια ερωτηση στο ibt βλεπω πεφτει στα 4100mhz ,το ρυθμιζεις εσυ που θες να πεφτει σε mhz η οριζεται μονο του? δε πεφτει στα 4100... απλα ετυχε εκεινη τη στιγμη του screenshot 4100... sto ibt paizei 4900-5000 σε idle πεφτει 800MHz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 με κλειστό turbo είσαι? οι ram τρέχουν το x.m.p ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 με κλειστό turbo είσαι? οι ram τρέχουν το x.m.p ? ανοιχτο τουρμπο φυσικα... και ραμ χμπ 3600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 ανοιχτο τουρμπο φυσικα... και ραμ χμπ 3600 ποια mobo έχεις γιατι δεν φαινεται στα screen? αυτό που παρατήρησα εγώ ειναι οτι οι θερμοκρασίες στα test εναλλάζονται πολύ απότομα που όπως διάβασα είναι αποτέλεσμα του μη-delid.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 ποια mobo έχεις γιατι δεν φαινεται στα screen? αυτό που παρατήρησα εγώ ειναι οτι οι θερμοκρασίες στα test εναλλάζονται πολύ απότομα που όπως διάβασα είναι αποτέλεσμα του μη-delid.. Maximus x hero... Οι θερμοκρασίες κάνουν τα λεγόμενα spikes.....απο 25 σε Idle θα δεις ξαφνικά 45 από ένα στιγμιαίο load...και πάλι 25 μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Maximus x hero... Οι θερμοκρασίες κάνουν τα λεγόμενα spikes.....απο 25 σε Idle θα δεις ξαφνικά 45 από ένα στιγμιαίο load...και πάλι 25 μετά... τον άφησες για 24/7 στα 4.9-5.0 με θερμοκρασίες να φτάνουν 90? δεν υπάρχει φόβος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 τον άφησες για 24/7 στα 4.9-5.0 με θερμοκρασίες να φτάνουν 90? δεν υπάρχει φόβος? 90 φτάνει σε prime small fftsΠου σε νορμάλ συνθήκες δε θα δεις ποτέ τέτοιο load... Σε intelburntest πάει περίπου 80 Και σε gaming κάτω από 60 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ωραίος. Με τι ψύξη εισαι ;;;; custom loop;; Ακόμα δεν έπαιξα ιδιαίτερα με OC. Δε τα γνωρίζω και πολύ καλά μιας και τελευταιο OC ηταν με τον 3770Κ με το αυτόματο προφιλ της ASUS στα 5GHz βγάζω stress cpu-z αλλα οχι prime95 small ffts στο 5λεπτο κρασάρει. Δοκιμασα να δωσω λίγο ρεύμα 1.33V και πάλι τα ίδια. και η θερμοκρασία φτάνει τους 85 βαθμους., δεν δοκίμασα με 1.35V. Θα εισάγω τις δικές σου ρυθμίσεις μηπως και τα πιάσω σταθερά. Αυτή τη στιγμή ειμαι στα 4.8Ghz με 1.30V (πιθανόν να ειναι σταθερό και με λιγότερο ρεύμα) και ειναι σταθερό σε όλα (Prime 95 πανω απο μια ωρα, intel burntest κλπ), Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγω μιας και δεν εχω αναλογη ψυκτρα ειπα να πεσω λιγο σε ρευματα και ειμαι στα 1.2v με 4.7 προς το παρον. Ουτως ή αλλως διαφορες στα παιχνιδια μετα 4.7 και 5 δεν υπαρχουν αρα δεν εχω λογο να δωσω τσαμπα παραπανω ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ωραίος. Με τι ψύξη εισαι ;;;; custom loop;; Ακόμα δεν έπαιξα ιδιαίτερα με OC. Δε τα γνωρίζω και πολύ καλά μιας και τελευταιο OC ηταν με τον 3770Κ με το αυτόματο προφιλ της ASUS στα 5GHz βγάζω stress cpu-z αλλα οχι prime95 small ffts στο 5λεπτο κρασάρει. Δοκιμασα να δωσω λίγο ρεύμα 1.33V και πάλι τα ίδια. και η θερμοκρασία φτάνει τους 85 βαθμους., δεν δοκίμασα με 1.35V. Θα εισάγω τις δικές σου ρυθμίσεις μηπως και τα πιάσω σταθερά. Αυτή τη στιγμή ειμαι στα 4.8Ghz με 1.30V (πιθανόν να ειναι σταθερό και με λιγότερο ρεύμα) και ειναι σταθερό σε όλα (Prime 95 πανω απο μια ωρα, intel burntest κλπ), ναι custom loop... αλλα και ενα καλο ΑΙΟ το ιδιο κανει... αφου δεν ειναι dellided μη δοκιμαζεις τα αυτοματα προφιλ γιατι συνηθως δινουν παραπανω ρευμα.. απο οσο πρεπει... και μη τρεχεις πριμε95...ειναι υπερβολικο... 5GHz AVX stable εμενα θελει 1.38 για αυτο του εριξα avx offset να παιζει στα 4.9 με πολυ λιγοτερο ρευμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 μη δοκιμαζεις τα αυτοματα προφιλ γιατι συνηθως δινουν παραπανω ρευμα.. απο οσο πρεπει... Αν θυμαμαι καλα οταν πρωτοδοκιμασα το auto overclock της asus,στο stress test του cpu z το ρευμα εφτανε μεχρι και 1.39 περιπου που μου εκανε τρομερη(αρνητικη φυσικα)εντυπωση. Ενταξυ στην θεωρια μεχρι και 1.4 ειναι ψιλο safe που νομιζω οτι προτεινουν και οι εταιρειες,αλλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να δωσει τοσο πολυ ρευμα. Αντε στην χειροτερη να το εκαναν μεχρι 1.35 οσο εφτανε.Το 1.4 το βρισκων υπερβολικο. Και το turbo boost της intel δινει αδικαιολογητα παρα πολυ ρευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ποια πρόγραμματα προτείνετε για stress test. Το h264 encoding δεν τον πιέζει επίσης αρκετά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 cinebench,corona, cpuz bench/stress test. Α και φυσικα το να σου βγαλει το pc 1-2 μερες χρησης χωρις μπλε οθονη Τα παραπανω τα χρησιμοποιω εγω προσωπικα καθαρα και μονο λογω και της ψυξης που εχω,οπως και το οτι το pc το εχω κυριως για gaming. Παντως μιλώντας για oc και αρα και μητρικες(περαν του οτι εχουμε μαζευτει ολοι με την Hero εδω ),στους επεξεργαστες εχουν την αφορμη οτι υπαρχει χαμηλη διαθεσιμοτητα και υψηλη ζητηση και ανεβασαν την τιμη του. Στις μητρικες ,και στην Asus hero συγκεκριμενα,οι καραγκιοζηδες για ποιο λογο της ανεβασαν την τιμη? https://www.skroutz.gr/s/12979520/Asus-ROG-Maximus-X-Hero.html you και msystems την ανεβασαν 13κοντα ευρω,και μιλαμε για την δευτερη ακριβοτερη μητρικη αυτη την στιγμη στο socket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα