Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω καινουριο θέμα - έχω ήδη ρωτήσει στο άσχετο, αλλά εδώ βάζω πιο πολλές λεπτομέριες.

Λοιπόν έχω ένα Note 3 (32gb) και επειδή έχει στην πρόσοψη ένα μικρό ενοχλητικό για μένα σημείο που ξεκόλλησε το πλαστικό, πρόκειται να το πουλήσω, και είμαι σε αναζήτηση άλλου κινητού.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: εώς 200 ευρώ max
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): mail, viber, messenger, chrome, fb, pdf/epub reader, maps και απλή χρήση σαν τηλέφωνο. Σπανιότερα παιχνίδια.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5-5,8 inch.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): χαμηλή εκπομπή sar, καλή αναλύση-χρώματα-ppi density, γρήγορη αντίδραση, ντιζαιν λιτό, πενάκι (το θεωρώ πλεονέκτημα, αν και έτσι αποκλείω πολλά τηλέφωνα), ram απο 3gb και πάνω
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι ιδιαίτερα πχ 13-15 mp
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι απαραίτητα, αλλά ευπρόσδεκτο, θα το εκμεταλλευτώ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; μμμ ναι οκ
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android μόνο
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι!!! εχω κάθε μέρα όλη μέρα ανοιχτό είτε wifi ειτε δεδομένα.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; εξαρτάται
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; και για μεταχειρισμένο

Γενικά έχω συνηθίσει την Samsung εδω και 6 χρόνια έχω σειρά Note.

Προς τα που να στραφώ για παρόμοια χαρακτηριστικά?

Δημοσ.

Δεν εχω ξανακανει αγορα εκτος ΕΕ ηλεκτρονικα τετοιας αξιας. 1ον πως εισαι σίγουρος ότι θα έρθει όντως και θα είναι οκ σύμφωνα με την περιγραφή? Και 2ον Με το τελωνείο τι γίνεται?

Για αγορά απο Ελλάδα (ισως να το δω κιόλας απο κοντά), ας πούμε ότι το πενάκι δεν ειναι μεσα στα στοιχεία που ζητάω. Με βάση τα υπόλοιπα τι να ψάξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...