Προς το περιεχόμενο

Sapphire rx 580 8gb ddr5 -->260€ amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον το Amazon χρεώνει μόνο με την αποστολή, δεν υπάρχει κάποιο δίλημμα.

Την παραγγέλνεις και συνεχίζεις την αναζήτηση. Αν έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα (χλωμό), μια χαρά.

Αν βρεις κάποια καλύτερη ευκαιρία (χλωμότερο) στο μεταξύ, ακυρώνεις την παραγγελία.

Α δεν το ηξερα αυτο. Τοτε με βλεπω για αγορα. Ευχαριστω.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τις καλύτερες. XFX, Sapphire, Asus.

Να λεμε ομως οτι η Sapphire εχει 2χρονια εγγυηση σε σχεση με τις γνωστες Asus,msi,gigabyte που εχουν 3.

Μονο και μονο αυτο ειναι για αρκετους σημαντικος καθοριστικος παραγοντας αγορας για μια καρτα.

Έκανα παραγγελία και με χρέωσε 250 + 10 μεταφορικά, σύνολο 260.

Απο σκρουτζ παντως η 4gb εκδοση ξεκιναει απο τα 269ευρω https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=rx+580

και 289 ειναι αμεσα διαθεσιμη https://www.skroutz.gr/s/11715351/Sapphire-Radeon-RX-580-4GB-Nitro-11265-07.html

Για 1080p αναλυση οποιος δεν θελει να περιμενει προσωπικα πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο αυτη απο σκρουτζ,καθαρα και μονο λογω τεραστιας αναμονης.

Την έχω παραγγείλει από 17/9/ και προχθές μου έστειλαν email ότι θα καθυστερήσει και άλλο η παράδοση. 

Παθών από τον Ιουλιο, ακόμα έρχεται :D

• Like 3
Δημοσ.

Ψαχνω καιρο τωρα να αντικαταστησω την 970 μου με amd (λογω freesync) και με εχει ψησει η συγκεκριμενη.. Η τιμη ειναι τρομερη αλλα αμα ειναι να μου ερθει οταν θα ειναι στην ιδια τιμη και οι vega τοτε τι να την κανω... Δυσκολη αποφαση.

και εγω με freesync οθονη ειμαι απο τον χειμώνα και εχω ξεμένει με την R9 280(που δεν το υποστηρίζει) 

οι vega 10 δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ τοσο χαμηλά και η 580 δεν θεωρώ οτι αξίζει ενα χρόνο μετά που βγήκε(rx480) να την παρει κάποιος ουσιαστικα σε φουλ τιμη . 

θα περιμένω μήπως βγουν σύντομα οι vega 11 που θα αντικαταστησει τις 570/580 

• Like 2
Δημοσ.

Άντε μου αλλάξατε γνώμη.. ακύρωσα :P

Έτσι κι αλλιώς πριν το Γενάρη δεν θα χρησιμοποιώ το main pc μου οπότε μέχρι τότε ίσως παίξει κάτι καλύτερο.

Το ευρώ που μου χρέωσε θα το γυρίσει πίσω ή χάνεται? :P :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα μια παραγγελια παντως εγω τωρα θα δουμε τα λεφτα απο την καρτα δεν τα πηρε μονο 1 ευρω

...

Το ευρώ που μου χρέωσε θα το γυρίσει πίσω ή χάνεται? :P :P

Δεν χρεωνει τιποτε το Αμαζον πριν την αποστολη, το 1 ευρω που βλεπετε, δεν ειναι χρεωση, ειναι προεγκριση για να δει αν ειναι εγκυρη η καρτα.

Το συμβολικο αυτο ποσο, δεσμευεται για περιπου 15 ημερες, οποτε και αποδεσμευεται αυτοματα, χωρις να γινει καμια χρεωση.

Αν και οποτε αποστειλλει την παραγγελια, τοτε μονο σαφως χρεωνει ολοκληρο το ποσο πριν την αποστολη..

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 3
Δημοσ.

Έβαλα κι εγώ παραγγελία και ότι γίνει. Με αυτά τα χρήματα θα αργήσουμε νομίζω να δούμε 580 8GB  καινούργια...

Edit: και μένα μόνο ένα ευρώ μου κράτησε

Δημοσ.

Έριξα και εγώ μία , έτσι για να υπάρχει μια παραγγελία.

Η τιμή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , η retail price για την Rx 580.

Αν βγει κάτι καλύτερο black Friday (χλωμό) , την ακυρώνω.

Δημοσ.

Κοιταει αν υπαρχει το ποσο αλλα δεν το τραβαει παρα μονο 1 euro για ελεγχο. Μετα στο επιστρεφει.

Δημοσ.

Κοιταει αν υπαρχει το ποσο αλλα δεν το τραβαει παρα μονο 1 euro για ελεγχο. Μετα στο επιστρεφει.

οπότε έχω τα χρήματα το τσεκάρει και επιστρέφονται χωρίς δέσμευση. Αν δεν έχει χρήματα μετά δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι? σου στέλνουν μήνυμα και απλά ξανά βάζεις τα χρήματα σωστά?

Δημοσ.

οπότε έχω τα χρήματα το τσεκάρει και επιστρέφονται χωρίς δέσμευση. Αν δεν έχει χρήματα μετά δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι? σου στέλνουν μήνυμα και απλά ξανά βάζεις τα χρήματα σωστά?

Δεν χρειάζεται να υπάρχει το ποσό μέσα, απλά τσεκάρει αν δουλεύει η κάρτα με το τράβηγμα του 1€, όταν είναι διαθέσιμη η κάρτα γραφικών  θα μας πει ότι υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα μας και να αλλάξουμε τρόπο πληρωμής!

Έχουμε περίπου 5 μέρες να βάλουμε τα λεφτά μέσα και να προχωρήσει η συναλλαγή!! 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάνει και εγω παραγγελία με το σκεπτικό αν κάτσει κάτι καλύτερο ακυρώνω αλλα είδα δύο αγοραστες στα σχόλια που τους στείλαν αφρολέξ αντί για κάρτα , με φωτογραφείες κτλ. αν μας στείλουν και εμάς ανάλογο η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ειναι εύκολη; έχει κανεί ανάλογη εμπειρία απο amazon ; αν και ακούω τα καλύτερα για το service τους, το ρισκάρουμε η ακυρώνουμε;

Δημοσ.

Αυτοί με τα αφρολέξ είχαν παραγγείλει την κάρτα από απατεώνα 3ο πωλητή (με όνομα AmanteSecret) μέσω Amazon, προφανώς σε σκανδαλιστικά χαμηλή τιμή. Όχι από το ίδιο το Amazon που έχετε παραγγείλει εσείς.

Το Amazon δεν κάνει τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...