desperados Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εφόσον το Amazon χρεώνει μόνο με την αποστολή, δεν υπάρχει κάποιο δίλημμα. Την παραγγέλνεις και συνεχίζεις την αναζήτηση. Αν έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα (χλωμό), μια χαρά. Αν βρεις κάποια καλύτερη ευκαιρία (χλωμότερο) στο μεταξύ, ακυρώνεις την παραγγελία. Α δεν το ηξερα αυτο. Τοτε με βλεπω για αγορα. Ευχαριστω.
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Από τις καλύτερες. XFX, Sapphire, Asus. Να λεμε ομως οτι η Sapphire εχει 2χρονια εγγυηση σε σχεση με τις γνωστες Asus,msi,gigabyte που εχουν 3. Μονο και μονο αυτο ειναι για αρκετους σημαντικος καθοριστικος παραγοντας αγορας για μια καρτα. Έκανα παραγγελία και με χρέωσε 250 + 10 μεταφορικά, σύνολο 260. Απο σκρουτζ παντως η 4gb εκδοση ξεκιναει απο τα 269ευρω https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=rx+580 και 289 ειναι αμεσα διαθεσιμη https://www.skroutz.gr/s/11715351/Sapphire-Radeon-RX-580-4GB-Nitro-11265-07.html Για 1080p αναλυση οποιος δεν θελει να περιμενει προσωπικα πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο αυτη απο σκρουτζ,καθαρα και μονο λογω τεραστιας αναμονης. Την έχω παραγγείλει από 17/9/ και προχθές μου έστειλαν email ότι θα καθυστερήσει και άλλο η παράδοση. Παθών από τον Ιουλιο, ακόμα έρχεται 3
Votritis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ψαχνω καιρο τωρα να αντικαταστησω την 970 μου με amd (λογω freesync) και με εχει ψησει η συγκεκριμενη.. Η τιμη ειναι τρομερη αλλα αμα ειναι να μου ερθει οταν θα ειναι στην ιδια τιμη και οι vega τοτε τι να την κανω... Δυσκολη αποφαση. και εγω με freesync οθονη ειμαι απο τον χειμώνα και εχω ξεμένει με την R9 280(που δεν το υποστηρίζει) οι vega 10 δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ τοσο χαμηλά και η 580 δεν θεωρώ οτι αξίζει ενα χρόνο μετά που βγήκε(rx480) να την παρει κάποιος ουσιαστικα σε φουλ τιμη . θα περιμένω μήπως βγουν σύντομα οι vega 11 που θα αντικαταστησει τις 570/580 2
petran91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Άντε μου αλλάξατε γνώμη.. ακύρωσα Έτσι κι αλλιώς πριν το Γενάρη δεν θα χρησιμοποιώ το main pc μου οπότε μέχρι τότε ίσως παίξει κάτι καλύτερο. Το ευρώ που μου χρέωσε θα το γυρίσει πίσω ή χάνεται? :P
nek4d Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εκανα μια παραγγελια παντως εγω τωρα θα δουμε τα λεφτα απο την καρτα δεν τα πηρε μονο 1 ευρω ... Το ευρώ που μου χρέωσε θα το γυρίσει πίσω ή χάνεται? :P Δεν χρεωνει τιποτε το Αμαζον πριν την αποστολη, το 1 ευρω που βλεπετε, δεν ειναι χρεωση, ειναι προεγκριση για να δει αν ειναι εγκυρη η καρτα. Το συμβολικο αυτο ποσο, δεσμευεται για περιπου 15 ημερες, οποτε και αποδεσμευεται αυτοματα, χωρις να γινει καμια χρεωση. Αν και οποτε αποστειλλει την παραγγελια, τοτε μονο σαφως χρεωνει ολοκληρο το ποσο πριν την αποστολη.. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2017 από nek4d 3
PunishedSnake Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έβαλα κι εγώ παραγγελία και ότι γίνει. Με αυτά τα χρήματα θα αργήσουμε νομίζω να δούμε 580 8GB καινούργια... Edit: και μένα μόνο ένα ευρώ μου κράτησε
Looter Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έριξα και εγώ μία , έτσι για να υπάρχει μια παραγγελία. Η τιμή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , η retail price για την Rx 580. Αν βγει κάτι καλύτερο black Friday (χλωμό) , την ακυρώνω.
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Όλοι θα πάρετε,τα υπόλοιπα τα έχω πει στην προσφορά του Ιουνίου... 1
gmenex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ρε παίδες σίγουρα δεν θέλει όλο το ποσό? εμένα μου βγάζει σφάλμα όταν πάω να πληρώσω
GBorb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κοιταει αν υπαρχει το ποσο αλλα δεν το τραβαει παρα μονο 1 euro για ελεγχο. Μετα στο επιστρεφει.
gmenex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κοιταει αν υπαρχει το ποσο αλλα δεν το τραβαει παρα μονο 1 euro για ελεγχο. Μετα στο επιστρεφει. οπότε έχω τα χρήματα το τσεκάρει και επιστρέφονται χωρίς δέσμευση. Αν δεν έχει χρήματα μετά δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι? σου στέλνουν μήνυμα και απλά ξανά βάζεις τα χρήματα σωστά?
bill987 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 οπότε έχω τα χρήματα το τσεκάρει και επιστρέφονται χωρίς δέσμευση. Αν δεν έχει χρήματα μετά δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι? σου στέλνουν μήνυμα και απλά ξανά βάζεις τα χρήματα σωστά? Κοιταει αν υπαρχει το ποσο αλλα δεν το τραβαει παρα μονο 1 euro για ελεγχο. Μετα στο επιστρεφει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει το ποσό μέσα, απλά τσεκάρει αν δουλεύει η κάρτα με το τράβηγμα του 1€, όταν είναι διαθέσιμη η κάρτα γραφικών θα μας πει ότι υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα μας και να αλλάξουμε τρόπο πληρωμής! Έχουμε περίπου 5 μέρες να βάλουμε τα λεφτά μέσα και να προχωρήσει η συναλλαγή!! 1
Skoundouflis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Έχω κάνει και εγω παραγγελία με το σκεπτικό αν κάτσει κάτι καλύτερο ακυρώνω αλλα είδα δύο αγοραστες στα σχόλια που τους στείλαν αφρολέξ αντί για κάρτα , με φωτογραφείες κτλ. αν μας στείλουν και εμάς ανάλογο η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ειναι εύκολη; έχει κανεί ανάλογη εμπειρία απο amazon ; αν και ακούω τα καλύτερα για το service τους, το ρισκάρουμε η ακυρώνουμε;
mpokwsths Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Αυτοί με τα αφρολέξ είχαν παραγγείλει την κάρτα από απατεώνα 3ο πωλητή (με όνομα AmanteSecret) μέσω Amazon, προφανώς σε σκανδαλιστικά χαμηλή τιμή. Όχι από το ίδιο το Amazon που έχετε παραγγείλει εσείς. Το Amazon δεν κάνει τέτοια.
yilliy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι μου την έστειλαν https://www.amazon.fr/gp/product/B071CQ5LRV/ Την είχα παραγγείλει 13 Ιουλίου 2017 EUR 256,86. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα