a_pos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Πως κάνω wi-fi acces point ΤΟ TECHNICOLOR TD5130? Το έχω συνδέσει με καλώδιο με του παρόχου το router(ΟΤΕ vdsl), έχω wi-fi και από τα δύο, ανεξάρτητα και με τα δικά τους wireles keys, αλλά θέλω να το μετατρέψω σε wi-fi acces point. Θα εκτιμήσω πολύ την βοήθεια σας.
staticoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Βοηθησε με να καταλαβω τι ακριβως θελεις. Εχεις συνδεσει με καλωδιο ethernet το router του ΟΤΕ με το technicolor router σου, και επεκτεινεις το ασυρματο σου με το καινουριο ασυρματο του technicolor, σωστα? (Eρωτηση: ιντερνετ σου δινει το ασυρματο του technicolor? Λογικα οχι.. ) Αποτι καταλαβα θελεις να καταργησεις το ethernet καλωδιο και να συνδεεις το technicolor ασυρματα με το router του ΟΤΕ?
aGka8l Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Στο technicolor θα το αποσυνδέσεις για λίγο από το ρούτερ του ΟΤΕ , θα μπεις στο μενού του θα απενεργοποιήσεις το dhcp κανείς Ρεμπουτ και το συνδέεις πίσω στο ρούτερ του ΟΤΕ. Με 2 λέξεις απλά κλείνεις το dhcp συνδέεις λαν με λαν και είσαι ετοιμος
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 πρεπει να κανεις 2 πραγματα.το ενα ειναι αυτο που ειπαν πιο πανω να κλεισεις τον dhcp καιτο δευτερο να εχει διαφορετικη Ip αλλα στο ιδιο δικτυο με το ρουτερ του οτε.αν το ρουτερ του οτε ειναι 192.168.1.254 τοτε θα βαλεις το technicolor 192.168.1.253 .αν του οτε ειναι 192.168.1.254 και το technicolor 192.168.1.1 τοτε απλα στο ρουτερ του οτε βαλε τον dhcp να δινει απο την 192.168.1.2 ip και μετα για να μην γινει κανα conflict.το wifi αν θες το κρατας και στα 2 ανοιχτο με το ιδιο ssid/password/wpa2 key απλα 5 καναλια διαφορα.οχι 12 οχι 13 καναλι διοτι καποιες συσκευες δεν τα βρισκουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα