Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : Το μπάτζετ είναι γύρω στα 1000€ 

Χρήση υπολογιστή : Προγραμματισμός, μουσική, ταινίες, ελαφρύ gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Visual Studio, SQL Developer, R Studio 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλύτερα από ένα για να το συναρμολογήσουν κιόλας

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?  Προτιμώ από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

Παρατηρήσεις: Θα προτιμούσα ο επεξεργαστής να είναι Intel & ο 2ος σκληρός τουλάχιστον 2tb.

Eπίσης έχω ήδη έναν υπολογιστή τον οποίο δε θα χρειαστώ άλλο. Είναι καλύτερο να τον δώσω κάπου ολόκληρο ή σαν κομμάτια και υπάρχει κάποιο κατάστημα που να αγοράζει μεταχειρισμένους ή θα πρέπει να βάλω αγγελία; 

Δημοσ.

Παρατηρήσεις: Θα προτιμούσα ο επεξεργαστής να είναι Intel

Είναι καλύτερο να τον δώσω κάπου ολόκληρο ή σαν κομμάτια και υπάρχει κάποιο κατάστημα που να αγοράζει μεταχειρισμένους ή θα πρέπει να βάλω αγγελία; 

Καλησπέρα, άν θέλεις αιτιολόγησε γιατί intel και όχι amd.

Μαγαζί να αγοράζει δεν ξέρω αλλα και να υπάρχει σίγουρα δεν θα δώσεις στις τιμές που θα επιθυμούσες.

Εδώ μπορείς να ρωτήσεις κοστολόγιο http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/

και να προσθέσεις αγγελία εδώ http://www.insomnia.gr/index.php?app=classifieds&module=classifieds&section=ads&do=chooseCategory

Άν το πουλήσεις ολόκληρο σίγουρα θα έχεις λιγότερο κέρδος απο ότι ένα ένα αλλα απο την άλλη θα σου πάρει πολύ λιγότερο χρόνο.

Δημοσ.

απλά ο μόνος επεξεργαστής που μου έχει καεί ήταν amd (χωρίς oc και ιδιαίτερα απαιτητική χρήση) . Ξέρω ότι πιθανότατα έπεσα στην περίπτωση αλλά....

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τα επισκεφτώ σίγουρα

Δημοσ.

Το επιχείρημα δεν είναι σοβαρό κακά τα ψέμματα.

Στο budget που έχεις με την προϋπόθεση να δώσεις ένα εικοσάρικο σε κάποιον φίλο σου να στο συνδέσει.

Απο δύο καταστήματα

post-182716-0-26822900-1508742964_thumb.jpg

post-182716-0-61229000-1508742967_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...