Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , πρόσφατα πήρα μια καινούργια κάρτα , συγκεκριμένα πριν 5 ημέρες . Η κάρτα είναι η MSI GTX 1080ti Gaming X , λοιπόν το πρόβλημα είναι οτι όποτε προσπαθώ να ανοίξω κάποιο παιχνίδι (στην προκειμένη περίπτωση Rocket League και PuBG ) η οθόνη μαυρίζει και βγάζει την ένδειξη "No Signal Detected" μέσα στα πρώτα 5 λεπτά παιχνιδιού ή και αμέσως πολλές φορές με το που ανοίγω το παιχνίδι . Έχω δοκιμάσει να αλλάξω απο VGA σε HDMI και πάλι τα ίδια , την έβγαλα και έβαλα πολλές φορές επάνω στη μητρική μήπως δεν είχε τοποθετηθεί σωστά σε κάποιο slot (συγκεκριμένα δοκίμασα και τα 3 slots της MOBO) αλλά και πάλι τίποτα , τα ρεύματα φαίνονται να είναι σωστά συνδεδεμένα. Δεν την έχω πάει ακόμη σε κάποιο τεχνικό - θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη από εσάς πριν κάνω κάποια κίνηση . Στο παρακάτω λινκ φαίνονται οι θερμοκρασίες και το σύστημα μου σε idle κατάσταση - η θερμοκρασία της κάρτας idle πριν την αφαιρέσω απ το σύστημα ήταν γύρο στους 25-29 βαθμούς , επίσης την έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά συστήματα και έκανε το ίδιο πράγμα . Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

https://imgur.com/IB5JE90

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες λίγο πριν κλείσει όμως ποιες είναι? Κατέγραψε τις με κάποιο εργαλείο, παίζει ο ανεμιστήρας της GPU να είναι χαλασμένος ή να μη παίρνει αρκετές στροφές.

Επίσης, έχεις εγκαταστήσει τους ποιο πρόσφατους drivers? Πήγαινε στο site της nVidia και κατέβασε τους από εκεί, οι drivers που έρχονται μαζί με την κάρτα συνήθως είναι παλαιότεροι.

Δημοσ.

Δοκίμασες να αλλάξεις το καλώδιο που την συνδέεις με την οθόνη; Χρησιμοποιείς display port ή hdmi; Πέρασες με καθαρό install τους drivers; Δες αν με άλλο καλώδιο κάνει τα ίδια. Ιδανικά, βάλτην και σε άλλο σύστημα για έλεγχο ή/και τσέκαρε το σύστημα σου εάν με την παλιά σου κάρτα ή με την κάρτα του επεξεργαστή (εφόσον έχεις intel CPU) κάνει τα ίδια.

Δημοσ.

Δοκίμασες να αλλάξεις το καλώδιο που την συνδέεις με την οθόνη; Χρησιμοποιείς display port ή hdmi; Πέρασες με καθαρό install τους drivers; Δες αν με άλλο καλώδιο κάνει τα ίδια. Ιδανικά, βάλτην και σε άλλο σύστημα για έλεγχο ή/και τσέκαρε το σύστημα σου εάν με την παλιά σου κάρτα ή με την κάρτα του επεξεργαστή (εφόσον έχεις intel CPU) κάνει τα ίδια.

Όπως είπα και στο αρχικό μου ποστ , έχω δοκιμάσει να τη συνδέσω και με VGA και HDMI , όπως επίσης έγινε δοκιμή και σε 2 διαφορετικές δικές μου οθόνες καθώς και σε διαφορετικό PC . Μια παλαιότερη κάρτα μου δουλεύει κανονικά , όπως και τα Intel Graphics.

Δημοσ.

Νομίζω οτι η κάρτα σου ειναι ελλατωματική, και ναι μπορεις να συνεχισεις να κανεις καποια τεστ αλλα οσο τη ζοριζεις μπορει την επομενη φορά που θα σου βγαλει μηνυμα no signal detected να ειναι και η τελευταια φορα που κανει POST με αυτη την καρτα ο υπολογιστης.

Να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς εξηγώντας το προβλημα, και να πεις οτι θες να διενεργηθει ελεγχος απο δικο τους τεχνικο με υποψια DOA. μην κρατησεις περισσοτερες μερες την καρτα γιατι αν περασει το 10ημερο απο την ημερομηνια αγορας μπλεκει λιγο περισσοτερο το θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο που θα μπορουσε να φταιει εκτος της καρτας, ειναι τα τροφοδοτικα των συστηματων να ηταν οριακα... Κατα τα αλλα 99.9.% φταιει η καρτα οπως τα λες... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...