Rpanagos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τι γινετε σε περιπτωσεις που αν πχ ανεβασω στο fb η στο instagram ενα logo δικο μου και καποιος το "κλεψει"?Χαλαλι του? Τουλαχιστον δεν το εχει ψτιαξει αυτος???ετσι να σκευτω?
The King Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς και χαλάλι του εφόσον δεν το έχεις και δεν προτείθεσαι να το κατοχυρώσεις σε χωρικό ή Ευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο. Μην καταναλώνεις φαιά ουσία για πράγματα που δε μπορείς να περιορίσεις στο χάος, είναι αντιπαραγωγικό. Από εκεί και πέρα βάζε το στην αναζήτηση Google Image να δεις πάνω κάτω αν έχει παιχτεί κάτι. Hint: "Δέσε" το logo σου με κάποια λέξη ή αρχικά γράμματα της επιχείρησής σου (γραφικά πάντα) ώστε να είναι άχρηστο σε κάποιον άλλον.
Rpanagos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μην καταναλώνεις φαιά ουσία για πράγματα που δε μπορείς να περιορίσεις στο χάος, είναι αντιπαραγωγικό. Hint: "Δέσε" το logo σου με κάποια λέξη ή αρχικά γράμματα της επιχείρησής (γραφικά πάντα) σου ώστε να είναι άχρηστο σε κάποιον άλλον. Τι εννωεις να μην καταλαλωνω φαια ουσια?Να μην σκευτομαι αν θα το "παρει" καποιος? Αν βαλω πχ την "υπογραφη" μου σιγουρα θα μπορουν να την βγαλουν...σχετικα με την τελευταια προταση που εγραψες. Θα μου πεις,αν ξερουν να επεξεργαζονται φωτο τοτε γιατι να ασχοληθει καποιος με το Logo μου...δεν ξερω ο καθενας τι εχει στο μυαλο του
The King Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ναι αυτό εννοώ υπό τον όρο της πρώτης πρότασης που σου έγραψα για κατοχύρωση εκτός αν έχεις σκοπό να την κάνεις. Όχι δεν είπα για υπογραφή και εφόσον θες να το σκέφτεσαι είπα για γραφική μίξη αρχικών (ή ακρωνύμιων ή συντομογραφιών) της εταιρίας σου μέσα στο λογότυπο (υποθέτω για τέτοιο Logo μιλάς) πχ logos που στηρίζονται γραφιστικά στα παραπάνω και όχι τόσο στο περίγραμμα οπότε δεν έχει νόημα να το αντιγράψει κάποιος. ή στα αρχικά Από εκεί και πέρα χρησιμοποίησε τη φαντασία σου
Rpanagos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τα logo που φτιαχνω ειναι για υποτιθεμενες εταιριες γιαυτο,για portfolio ποιο πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα