Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα 150 ευρώ για αντικατάσταση κλειδιού από anytime, έχω βέβαια το μεγάλο πακέτο με τις κλοπές κτλ κτλ. Παλιότερα που με είχαν χτυπήσει το έφτιαξα μια χαρά στο συνεργείο τους. Γενικά την έχω 10 χρόνια τώρα χωρίς κάποιο παράπονο.

ουτε που ηξερα οτι ειναι 10 χρονια στην αγορα :P

παντως παλια στο αλλο αμαξι της οικογενειας ειχαμε κακηε εντυπωση απο ιντεραμερικαν... χωρις να την ενοχλησουμε/ατυχηματα κλπ μας αυξανε τα ασφαλιστρα και φυγαμε , στις "καλες" εποχες κιολας...

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ουτε που ηξερα οτι ειναι 10 χρονια στην αγορα :P

παντως παλια στο αλλο αμαξι της οικογενειας ειχαμε κακηε εντυπωση απο ιντεραμερικαν... χωρις να την ενοχλησουμε/ατυχηματα κλπ μας αυξανε τα ασφαλιστρα και φυγαμε , στις "καλες" εποχες κιολας...

Καλα αυτο λογω νομων σε καποιες περιοδους αυξανονταν τα ασφαλιστρα
  • Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
8 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Έκανα τρίμηνη ασφαλεία πριν 10 μέρες αλλά τελικά θα παραδώσω πινακιδες. Γίνεται να επιστραφεί ένα ποσό από την ααφαλεια;

Ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα .Θα σου επισταφει η αναλογια που δεν εκανες χρηση .

Αυτές οι επιστροφές αργούν; Γιατί και εγώ που είχα εξάμηνη (Σεπτέμβριος-Μάρτιος) απέσυρα το αυτοκινητο και πήγα στον ασφαλιστή την αίτηση πριν κανα 2-3 βδομαδες. Είπε θα καταθέσει και θα με ενημερώσει. Φαντάζομαι παίζει ρόλο και η εορταστική περίοδος.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε σοβαρες ασφαλιστικες οχι πανω απο μια εβδομαδα καθυστεριση .

Groupama είχα σοβαρή την θεωρώ. Άρα μπας και θέλει ο ασφαλιστής να τα μασήσει;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, patsi είπε

Groupama είχα σοβαρή την θεωρώ. Άρα μπας και θέλει ο ασφαλιστής να τα μασήσει;

Να τα μασησει δυσκολο εκτος και νομκζει οτι επεσε σε ανηδεο .Να τα καθυστερησει ομως ναι .

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 4:26 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Να τα μασησει δυσκολο εκτος και νομκζει οτι επεσε σε ανηδεο .Να τα καθυστερησει ομως ναι .

Επανέρχομαι για να κλείσω την δίκη μου περίπτωση. Λόγω φόρτου εργασίας ξεχάστηκα και δεν πήρα. Και φυσικά δεν με πήρε ούτε εκεινος(δεν θα τον χαρακτηρίσω). Και έφαγα φλασια σήμερα και παίρνω ρωτάω και λέει ναι βέβαια είναι 85€ επιστρεφόμενα δώσε μου λογαριασμό να στα βάλω. Εννοείται πως έχασε έναν πελάτη με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του. Δεν θα έλεγα τίποτα άλλο αλλά επειδή τον άκουσα σαν να είχε υφάκι λέω και συγνώμη γιατί δεν με πηρατε; Ε θα προσπεραστηκε καταλαθος το όνομα σας μάλλον λέει. Για 85€ που πιθανόν να κέρδιζε αν δεν έπαιρνα έχασε πολύ περισσότερα. Ευτυχώς αυτοι οι «επαγγελματίες» είναι μειοψηφία.

• Like 1
Δημοσ.

Γι' αυτό και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χρησιμοποιεί (=πληρώνει) κανείς ασφαλιστή εν έτει 2019.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Γι' αυτό και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χρησιμοποιεί (=πληρώνει) κανείς ασφαλιστή εν έτει 2019.

Αν δεν εχει υπολογιστη και internet  το σκεφτηκες ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Η διαφορά της ιντερνετικής με έναν ασφαλιστή είναι μεγάλη αν χρειαστείς κάποια στιγμή την ασφαλιστική σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς. Η ιντερνετική είναι απείρως καλύτερη.

Έχω προσωπική εμπειρία: οι ασφαλιστές κάνουν σαν να είναι ιδιοκτήτες της ασφαλιστικής και ειδήμονες, μέχρι να πουλήσουν. Μετά διαπιστώνεις ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία εξουσία ή αρμοδιότητα ή δυνατότητα για πρωτοβουλία. Απλή διεκπεραίωση κάνουν (και μάλιστα κακής ποιότητας, συνήθως), και αν. Και αυτό το ελάχιστο που κάνουν (και αν) το παρουσιάζουν σαν να έλυσαν το κυπριακό.

Αντιθέτως, στην απευθείας επαφή με την ασφαλιστική όσες φορές το χρειάστηκα (από απλή πληροφορία μέχρι υποστήριξη σε συμβάν) η αντίδραση ήταν απλή, άμεση, έγκυρη και ακριβής.

Το 2019 όλοι έχουν internet ή κάποιον που να έχει.

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aGka8l είπε

Η διαφορά της ιντερνετικής με έναν ασφαλιστή είναι μεγάλη αν χρειαστείς κάποια στιγμή την ασφαλιστική σου 

Εξαρταται τον ασφαλιστη !Μονο αν εχεις προσωπικη εκ των προτερων σχεση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...