Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παρέα :)

Μια απορία, έκανα πρόσφατα νέα ασφάλεια για το αυτοκίνητο της κοπέλας μου,  η αλήθεια είναι οτι το κόστος ήταν τσάμπα (119 ευρω τον ΧΡΟΝΟ) , ενώ πληρώναμε 95 ευρώ το εξάμηνο.

Η ερώτηση μου είναι ότι για πρώτη φορά κάναμε συμβόλαιο για χρόνο και επειδή οι καιροί είναι χαλεποί, θα ήθελα να μάθω όποιος ξέρει , άν σε περίπτωση που τρακάρουμε , πουλήσουμε,  το αυτοκίνητο μας και οτι άλλο τύχει , πχ αν απομένουν ακόμα 6 μήνες ασφάλειας, μπορεί να γίνει κάτι ώστε να επιστραφούν χρήματα, να συμψηφιστούν σε επόμενο συμβόλαιο, ή στο άλλο αμάξι της οικογένειας? Η ασφάλεια είναι ιντερνετική , και παρότι διάβασα αρκετά, δεν βρήκα κάτι.

Επίσης οι πληροφορίες στο νετ συνηγορούν θετικά, αλλά δεν ξέρω αν είναι σίγουρες μιάς και είναι αρκετά παλιές.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι γινεται επιστροφη αν πουληθει .Λογικα σε μεταβιβαση το ιδιο κια ξανα απο την αρχη νεο ασφαληστηριο στο νεο αμαξι .

Πολυ φτηνα για να ειναι αξιοπιστη η ασφαλστικη ομως.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη παιζει να κανω μεταβιβαση το αμαξι και θα παει τσαμπα η εξαμηνη ασφαλεια που εκανα, (εχει περασει μονο ενας μηνας)

Θα δωσουν λεφτα πισω η θα κανουν μανουρες;

(Ασφαλιστικη μινεττα) κοστος ασφαλειας 180€

• Like 2
Δημοσ.

Με anytime το έκανα 2 φορές φέτος, κανένα πρόβλημα, μια υπεύθυνη δήλωση τους έστειλα με mail και την ταυτότητα μου και μου επέστρεψαν το υπόλοιπο σε 5-10 μέρες.

Όταν είχαν ρωτήσει μου είχαν πει ότι δεν μεταφέρεται η ασφάλεια στο νέο αυτοκίνητο, ακυρώνεται η παλιά, σου επιστρέφουν τα χρήματα και μετά βγάζεις νέα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Tελεια! Οχι οτι θα το κανω, απλα να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι μπορω να μου επιστρεψουν χρηματα (κλασμα) και να ξαακανω ασφαλεια... και γω για anytime μιλουσα... η τιμη παντως απιστευτη, και φανηκαν κυριοι, ειχα βαλει και την καρτα μου της shell και μολις προχθες παρελαβα και δωροκαρτα 20 ευρω... πολυ καλη... και βλεπω οτι συμφερει και για το αλλο οχημα οποτε μολις ληξει θα παω εκει επισης...

λογικα ειναι οκ ασφαλεια, εχει πισω την ιντεραμερικαν και την αχμεα.. παντως καλυπτει τα απολυτως βασικα, η προηγουμενη που ειχα ηταν επισης βασικη, + θραυση κρυσταλλων (με 100 ψιλα γραμματα , ζημια μεγαλυτερη απο 100 ευρω και λοιπες αλχημιες) , και δεν με αφησε ικανοποιημενο 1 φορα που χρειαστηκα τον ασφαλιστη-ασφαλιστικη, οποτε λεω γιατι οχι  στην αλλαγη :)

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι υποχρεωμενοι να στα δωσουν.Θεωρειται καλη ασφαλιστικη.

Ναι ειναι καλη ασφαλιστικη

Ειμαι 12 χρονια τωρα με 2 οχηματα και ειναι σουπερ

3 φορες τους χρειαστικα και ηρθαν μεσα σε 15 λεπτα + οτι καθε χρονο μου κανουν εκπτωση και ειναι και εξυπηρετικη στα τηλεφωνα κτλπ.

Οποτε αν κανω μεταβιβαση του οχηματος θα τους καλεσω να μου πουν τι και πως. Ελπιζω να ειναι ευκολη διαδικασια και να μην χασω πολυ χρονο.

• Like 2
Δημοσ.

Με anytime το έκανα 2 φορές φέτος, κανένα πρόβλημα, μια υπεύθυνη δήλωση τους έστειλα με mail και την ταυτότητα μου και μου επέστρεψαν το υπόλοιπο σε 5-10 μέρες.

Όταν είχαν ρωτήσει μου είχαν πει ότι δεν μεταφέρεται η ασφάλεια στο νέο αυτοκίνητο, ακυρώνεται η παλιά, σου επιστρέφουν τα χρήματα και μετά βγάζεις νέα.

Καπου λογικο ειναι γιατι τα χαρακτηριστικα καθε αυτοκινητου ειναι διαφορετικα . Αν  ηταν μεσω ασφαλσιτη θα μπορουσε να γινει συμψηφισμος γιατι ειναι πιο ευελικτοι αυτοι .

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και εγώ είχα ατύχημα με μηχανή την οποία απέσυρα λόγω μεγάλης βλάβης  με πλήρωσαν για ολική

και μου επέστρεψαν και το υπόλοιπο της ασφάλειας νομίζω 53 ευρώ.

Δεν τα πήρα απλά τους ζήτησα και τα συμψηφίσαμε με άλλη ασφάλεια αυτοκινήτου που είχα σε αυτούς.

Την INTERLIFE έχω από την οποία δεν έχω κανένα παράπονο.Και τα λεφτά για την απόσυρση μου έδωσαν

αμέσως (φιλικός διακανονισμός) βγάζοντάς μου και περισσότερα από όσα περίμενα. :-D

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως με τετοια ποσα με βλεπω anytime για παντα...

εχουμε ενα φορτηγο και αποτι ειδα βγαινει 123 ευρω τον χρονο....παλι το βασικο προγραμμα που αλλωστε προσφερουν και ολες οι ασφαλιστικες...

με καρτα shell βγαινει -20 ευρω γιατι σου δινουν δωροκαρτα που την βαζεις βενζινη(οποτε ειναι αναγκαιο, δεν σε πιεζει να αγορασεις κατι για να υποστηριξεις καταναλωση) οποτε ουσιαστικα ειναι 103 ευρω τον χρονο...

πιο φτηνα δεν γινεται..

απλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν εχουν γραφεια, ενοικια, υπαλληλους (πολλους τουλαχιστον ) οποτε εσενα σαν μοναδα σου βγαινει καπως φτηνοτερα...

κανω καπου λαθος?

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω σε anytime εχω 3 αυτοκινητα της οικογενειας και ενα σε Εθνικη γιατι ειναι της μικρης μου κορης και η anytime εβαζε δυο επασφαλιστρα νεου οδηγου.

Οταν κανω ανανεωση θα μου ξαναδωσουν κουπονι για Shell ??? Μαλλον χλωμο εε ?

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω σε anytime εχω 3 αυτοκινητα της οικογενειας και ενα σε Εθνικη γιατι ειναι της μικρης μου κορης και η anytime εβαζε δυο επασφαλιστρα νεου οδηγου.

Οταν κανω ανανεωση θα μου ξαναδωσουν κουπονι για Shell ??? Μαλλον χλωμο εε ?

λεει μεχρι 2 φορες την ιδια καρτα, αλλιως ή περνεις απο φιλο ή βγαζεις καινουρια... αυτο ειναι ευκολακι :P

ναι νομιζω ολες εχουν 2 επασφαλιστρα.. κατω των 23, και διπλωμα λιγοτερο απο χρονο..

αλλα αυτα ειναι μπουρδες , πρακτικα δεν αλλαζουν τιποτα... η ασφαλεια σε καλυπτει για ολα... Καλυπτει βασικα ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ που οδηγαει το οχημα σου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ, και προφανως να μην ειναι υπο επηρρεια ουσιων...

αυτα ειναι σημαντικα και πρεπει να λεγονται :)

Δημοσ.

3 κουπονια με ιδια καρτα πηρα αλλα τον Ιανουαριο που ληγει το 6μηνο θα μου ξαναδωσουν ?

Ναι καλυπτει οποιονδηποτε οδηγει με διπλωμα αλλα αν ηταν υποχρεωτικο το επασφαλιστρο εχει προστιμο 30% στα ετησια καθαρα ασφαλισρα.

• Like 1
Δημοσ.

3 κουπονια με ιδια καρτα πηρα αλλα τον Ιανουαριο που ληγει το 6μηνο θα μου ξαναδωσουν ?

Ναι καλυπτει οποιονδηποτε οδηγει με διπλωμα αλλα αν ηταν υποχρεωτικο το επασφαλιστρο εχει προστιμο 30% στα ετησια καθαρα ασφαλισρα.

αλλαζεις εταιρια :D :D :D :D

τοτε φανταζομαι οτι θα δεχτει την καρτα, αλλιως βγαζουμε και αλλη.... win win

παντως κυριοι...μου ηρθε σε εγχρωμο φακελο η καρτα με επιστολη και με κουριερ acs ... μπορει απο εκει και μονο να χρεωθηκαν κανενα 5 ευρω να την στειλουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα 150 ευρώ για αντικατάσταση κλειδιού από anytime, έχω βέβαια το μεγάλο πακέτο με τις κλοπές κτλ κτλ. Παλιότερα που με είχαν χτυπήσει το έφτιαξα μια χαρά στο συνεργείο τους. Γενικά την έχω 10 χρόνια τώρα χωρίς κάποιο παράπονο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...