papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ξαφνικά χωρίς λόγο νέκρωσαν όλα τα προειδοποιητικά ηχητικά από το αυτοκίνητο π.χ. ξεχασμένα αναμμένα φώτα,ξεκούμπωτο πορτ μπαγκάζ, ήχος αναμμένων φλας.Τα πάντα λέμε είναι νεκρό από όλα τα ηχητικά (εκτός από κόρνα φυσικά). Έχει τύχει σε κανέναν;;; Στο συνεργείο δεν μπορεί να βρεί,μου λέει πήγαινε στην opel. Πάω σε ένα εξειδικευμένο,δεν ξέρω πιθανώς είναι στο ταμπλό μάλλον βαριέται κιόλας γιατί δεν είμαι πελάτης. Στην επίσημη opel δεν πήγα φοβάμαι το κουστούμι. Έχει κανένας υπόψιν του τι παίζει;;;; Έχω το opel vectra του 2005. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σε ηλεκτρολογο αυτοκινητων να πας και αφησε τα συνεργεια, οι ηλεκτρολογοι τους ειναι για απλα πραγματα. Να περασεις και καμμια βολτα απο την αντιπροσωπεια δεν χανεις τιποτα, μια ερωτηση κανε μονο και ποσο θα στοιχισει, ισως να ειναι καμμια βλακεια. Παρα το βρυσιμο που τους κάνουμε για καποια πραγματα η αντιπροσωπεια ενδεικνυται μιας και εχουν ενημερωση απο την μητρικη εταιρεία για τις βλαβες που προκυπτουν οποτε και η εύρεση και η επιδιορθωση της βλαβης γίνεται πιο γρηγορα. Πριν πολλα πολλα χρονια στο σαξο που ειχα πριν , ξαφνικα αρχισε να ακούγεται μεσα στην καμπινα ενα φσσσσσ συνεχες, το παω σε γενικο συνεργειο που πηγαινα για σερβις, ο ανθρωπος εφαγε 1 ωρα και δεν εβρισκε τιποτα. Απελπισμενος παω στην αντιπροσωπια και προετοιμασμενος να φαω χρονο και μπολικο χρημα. Λεω στο αρχιμαστορα το και το και φωναζει ενα πιστιρικα του λεει κατι (δεν ακουσα, δεν θυμαμαι τι) , παει μπαινει στη θεση στου συνοδηγού και σε λιγοτερο απο μισο λεπτο βγαινει και μου λεει "ετοιμος ολα οκ τωρα" καγκελο εγω! Ποσα χρωσταω ρωταω, τιποτα μου λενε. Τι ηταν τελικα; Στα ποδια του συνοδηγου εχει μια λαστιχενια σωληνα που παει αερα στους αεραγωγους απο την μηχανη. Και απλα ξεκουμπωθηκε απο τα ποδια του συνοδηγου και αυτο που ακουγονταν ηταν ο αερας που παιρνουσε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα.Κι εγω θα προτεινα σε ενα καλο ηλεκτρολογο ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα , δες μια τις ασφαλειες σου στη ασφαλειοθηκη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα , δες μια τις ασφαλειες σου στη ασφαλειοθηκη Ο μηχανικος δεν θα μπορουσε να το κανει αυτο ? Δεν ειναι και επιστημη να θελει ηλεκτρολογο ενας απλος ελεγχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ο μηχανικος δεν θα μπορουσε να το κανει αυτο ? Δεν ειναι και επιστημη να θελει ηλεκτρολογο ενας απλος ελεγχος.Καπου σε εχασα,αυτο ακριβως ανεφερα και εγω να ελενξει εκεινος τις ασφαλειες,δεν χρειαζεται ουτε μηχανικος ουτε ηλεκτρολογος.Ειναι μια πολυ απλη διαδικασια σχεδον στο συνολο των αμαξιων. Εαν δεν βρει καποιο προβλημα τοτε να απευθυνθει σε καποιο ηλεκτρολογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα