papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Αν και έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Γράφω κείμενο στην υπογραφή.Δεν βρίσκω όμως πουθενά επιλογή πως μπορώ να βάλω και φωτογραφία. Μήπως όταν έχει γράψει κείμενο δεν σου δίνει τη δυνατότητα επικόλησης και φωτογραφίας;;;
ziaba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 [ιmg] το link της φώτο [/ιmg] άπλα με αγγλικό i το img 2
koproli8os Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 καλημερες, εχω μια απορια, καταρχας συγγνωμη αν δεν ειναι εδω το καταλληλο σημειο να ρωτησω, αυτη την υπογραφη που περιγραφει το αρχαικο συστημα υπολογιστη μου, πως μπορω να την αλλαξω; ψαχνω το προφιλ μου και δεν βρισκω κατι...
foniki_melitzana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, koproli8os said: καλημερες, εχω μια απορια, καταρχας συγγνωμη αν δεν ειναι εδω το καταλληλο σημειο να ρωτησω, αυτη την υπογραφη που περιγραφει το αρχαικο συστημα υπολογιστη μου, πως μπορω να την αλλαξω; ψαχνω το προφιλ μου και δεν βρισκω κατι... https://www.insomnia.gr/settings/signature/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις