Προς το περιεχόμενο

Sleeved Cables

aleilo03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες καλησπέρα

Σκεφτόμουν να βάλω κάποια sleeved cables κυρίως πάνω στην μητρική και την κάρτα γραφικών.

Έχω το τροφοδοτικό της EVGA το G3 Supernova 750W και μπήκα στο σαιτ της που δίνει όλο το σετ αλλά πάει στα 85€ και το θεωρώ υπερβολή (σχεδόν όσο έχει το τροφοδοτικό) https://eu.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-G2-08GG-B9

Κοιτάζω τώρα για extensions και βρήκα αυτό το σετάκι που είναι και στο χρώμα που θέλω http://www.e-shop.gr/phanteks-extension-cable-set-500mm-green-p-PER.817336

Απ ότι έχω καταλάβει όπως άλλωστε λέει και η λέξη αυτά θα μπουν πάνω στη απόληξη των καλωδίων του τροφοδοτικού και όχι κατευθείαν πάνω του σωστά?

Έχει να κάνει που είναι extensions δλδ υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο θέμα με τα ρεύματα ή θα είναι κομπλέ?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι όπως ακριβώς περιγράφεις θα μπούν και δεν θα έχεις πρόβλημα είναι universal.

Γράψε μόνο την κάρτα γραφικών σου σε περίπτωση που παίρνει δύο 8pin θα χρειαστείς ένα ακόμη που δεν περιλαμβάνεται στο set.

Με τι θα το συνδιάσεις και πας σε αυτό το χρώμα,είσαι σίγουρος; Θα σου πρότεινα κάτι ουδέτερο.

Η κάρτα γραφικών είναι η ASUS GTX1070 η οποία παίρνει ένα 8πινο

Κοίτα σχετικά με το συνδυασμό..Σαν κουτί έχω το NZXT Η440 Razer Edition και θα παίξω πολύ RGB..Ήδη έχω μνήμες rgb, υδροψυξη rgb και τώρα θα βάλω και το HUE+ μαζί με τα φανακια τα rgb της NZXT...

Το κουτί είναι μαύρο όπως και τα περισσότερα πράγματα μέσα γιαυτό σκέφτομαι να πάω σε αυτό το χρώμα..Πχ άσπρα θα έβαζα αν ήταν άσπρο το κουτί.. 

Πάντως άλλου διαβάζω ότι είναι καλό να αποφεύγουμε τα extensions γιατί μπορεί να προκαλέσουν μειωμένη τάση κτλ

Άν ρωτήσεις στο παρόν forum πόσα άτομα χρησιμοποιούμε extensions θα εκπλαγείς και δεν θυμάμαι να είχε κανείς πρόβλημα.

Οk εφόσον είσαι σίγουρος για το χρώμα go for it.

Πιστεύεις είναι οκ αυτά που θέλω να πάρω ή έχεις να προτείνεις κάποια άλλα?

Βασικά με ενδιαφέρουν μόνο της μητρικής και της κάρτας γραφικών γιατί τα άλλα δεν θα φαίνονται απλά η τιμή για αυτό το σετακι μου φαίνεται καλή...

Η τιμή είναι τρίκαλη όχι καλή. Έρχεται μαζί με combs τα οποία ξεχωριστά απο Ελλάδα είναι πανάκριβα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πολλά sleeved extentions χρησιμοποιούν μικρότερης διατομής καλώδια κακής ποιότητας που σε "ενεργοβόρα oced" συστήματα προκαλούν πτώση των τιμών των τάσεων του τροφοδοτικού

Π.χ. Σύστημα με 5960Χ και SLI 980Ti σε 1200΅platimax η 12v rail  στο desktop ήταν στα 11,7 και η 3,3v στα 3,25, σε 3d mark h 12αρα πήγαινε 11,4, και η 3,3 στα 2,85  με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται το trigger του τροφοδοτικού και να κάνει shutdown, 

Η συμπτωματολογία σε ένα άπειρο χρήστη θα του υπαγόρευε τροφοδοτικό (έστω και το platimax) όμως μόλις το sliverstone 24pin extender πήγε στα σκουπίδια οι τάσεις του τροφοδοτικού ανέβηκαν στα 12,011 και η 3,3 στα 3,312 και under load 11.968 και 3,296 αντίστοιχα, όσο όμορφο και να έδειχνε στο μάτι άλλο τόσο πρόβλημα προκαλούσε το extender αυτό , προφανώς σε έναν ι5 kai mia γτχ 960 ο χρήστης να μην παρατηρούσε ποτέ τίποτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...