TitanX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να σου γυρισει το λογαριασμο χρεωστικο, και αν δεν καλυψεις το ποσο της διαφορας να τρεχουν χρεωστικη τοκοι. Θα σου πρετεινα να πας τραπεζα
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Παντα οταν ψωνιζω με χρεωστκη μπορει να μην μου αφαιρει αμμεσως το ποσο αγορας αλλα μου το δεσμευει αμεσα εστω και με ανεπαφη συναλλαγη με Eurobank Έτσι είναι και το λογικό!
anaximandros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 18/06 έκανα 2 αγορές από supermarket και πλήρωσα ανέπαφα με κάρτα Εθνικής. Το ποσό των 2 αγορών το βλέπω ακόμα στις δεσμεύσεις, δεν τα έχουν "τραβήξει" ακόμα. Ενώ συνήθως μέσα σε 3 ημέρες το πολύ, ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει κι άλλο;
coffeex Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καμιά φορά αργεί, αλλά μην σε απασχολεί εφόσον δέσμευσε τα 2 ποσά θα σου τα "τραβήξει" κάποια στιγμή.
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, anaximandros είπε 18/06 έκανα 2 αγορές από supermarket και πλήρωσα ανέπαφα με κάρτα Εθνικής. Το ποσό των 2 αγορών το βλέπω ακόμα στις δεσμεύσεις, δεν τα έχουν "τραβήξει" ακόμα. Ενώ συνήθως μέσα σε 3 ημέρες το πολύ, ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει κι άλλο; Το πότε ακριβώς θα τα τραβήξουν είναι θέμα των supermarket από τα οποία ψώνισες, κατά κανόνα όμως δεν κάνουν πάνω από 15 μέρες.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, anaximandros είπε 18/06 έκανα 2 αγορές από supermarket και πλήρωσα ανέπαφα με κάρτα Εθνικής. Το ποσό των 2 αγορών το βλέπω ακόμα στις δεσμεύσεις, δεν τα έχουν "τραβήξει" ακόμα. Ενώ συνήθως μέσα σε 3 ημέρες το πολύ, ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει κι άλλο; Και να καθυστερήσει, τι έγινε ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, anaximandros είπε 18/06 έκανα 2 αγορές από supermarket και πλήρωσα ανέπαφα με κάρτα Εθνικής. Το ποσό των 2 αγορών το βλέπω ακόμα στις δεσμεύσεις, δεν τα έχουν "τραβήξει" ακόμα. Ενώ συνήθως μέσα σε 3 ημέρες το πολύ, ολοκληρωνόταν η διαδικασία. Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει κι άλλο; Ναι υπαρχει...Εχω δει και 10 μερες ... Με επιφυλαξη αλλα αν δεν τα τραβηξει σε ένα μηνα αποδεσμευεται το ποσο .
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με επιφυλαξη αλλα αν δεν τα τραβηξει σε ένα μηνα αποδεσμευεται το ποσο . Με σιγουριά δεν ισχύει αυτό. Μου έχει τύχει περίπτωση που η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε και το κατάστημα δεν αποδέσμευε το ποσό, τελικά στους 3 μήνες πήγα στην alpha και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα