Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να σου γυρισει το λογαριασμο χρεωστικο, και αν δεν καλυψεις το ποσο της διαφορας να τρεχουν χρεωστικη τοκοι. Θα σου πρετεινα να πας τραπεζα

Δημοσ.

Παντα οταν ψωνιζω με χρεωστκη μπορει να μην μου αφαιρει αμμεσως το ποσο αγορας αλλα μου το δεσμευει αμεσα εστω και με ανεπαφη συναλλαγη με Eurobank

Έτσι είναι και το λογικό!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

18/06 έκανα 2 αγορές από supermarket και πλήρωσα ανέπαφα με κάρτα Εθνικής.

Το ποσό των 2 αγορών το βλέπω ακόμα στις δεσμεύσεις, δεν τα έχουν "τραβήξει" ακόμα. Ενώ συνήθως μέσα σε 3 ημέρες το πολύ, ολοκληρωνόταν η διαδικασία.

Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει κι άλλο;

Δημοσ.

Καμιά φορά αργεί,  αλλά μην σε απασχολεί εφόσον  δέσμευσε  τα 2 ποσά θα σου τα "τραβήξει" κάποια στιγμή.  

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, anaximandros είπε

Το ποσό των 2 αγορών το βλέπω ακόμα στις δεσμεύσεις, δεν τα έχουν "τραβήξει" ακόμα. Ενώ συνήθως μέσα σε 3 ημέρες το πολύ, ολοκληρωνόταν η διαδικασία.

Το πότε ακριβώς θα τα τραβήξουν είναι θέμα των supermarket από τα οποία ψώνισες, κατά κανόνα όμως δεν κάνουν πάνω από 15 μέρες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, anaximandros είπε

Και να καθυστερήσει, τι έγινε ? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, anaximandros είπε

Ναι υπαρχει...Εχω δει και 10 μερες ...

Με επιφυλαξη αλλα αν δεν τα τραβηξει σε ένα μηνα αποδεσμευεται το ποσο .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Με επιφυλαξη αλλα αν δεν τα τραβηξει σε ένα μηνα αποδεσμευεται το ποσο .

Με σιγουριά δεν ισχύει αυτό. Μου έχει τύχει περίπτωση που η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε και το κατάστημα δεν αποδέσμευε το ποσό, τελικά στους 3 μήνες πήγα στην alpha και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...