fotodv7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Είχα στον λογαριασμό μου 150€. Πριν φύγω από το σπίτι το τσέκαρα στο Mobile Banking. Πάω για κάτι δουλειές πληρώνω με την κάρτα. Μου δίνει κανονικά το αποδεικτικό της πληρωμής. Όπως γύριζα σπίτι σταματάω να βγάλω μετρητά και χωρίς να το σκεφτώ επιλέγω να βγάλω 150 από το atm. Μου τα έβγαλε κανονικά. Ξαναλέω : πριν φύγω από το σπίτι είδα το υπόλοιπο. Επίσης έχω μόνο μια κάρτα άρα δεν παίζει να μπέρδεψα κάτι. Τι στο καλό έγινε;
fredd0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 κολλησε το συστημα και δε δεσμευσε τη αγορα που εκανες, Δευτερα θα εχεις overdraft οτι ξοδεψες με την καρτα (πχ υπολοιπο -20 ευρω)
thant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έγινε μπέρδεμα. Να πας αύριο στην τράπεζα να δώσεις τα λεφτά πίσω.
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Είχα στον λογαριασμό μου 150€. Πριν φύγω από το σπίτι το τσέκαρα στο Mobile Banking. Πάω για κάτι δουλειές πληρώνω με την κάρτα. Μου δίνει κανονικά το αποδεικτικό της πληρωμής. Όπως γύριζα σπίτι σταματάω να βγάλω μετρητά και χωρίς να το σκεφτώ επιλέγω να βγάλω 150 από το atm. Μου τα έβγαλε κανονικά. Ξαναλέω : πριν φύγω από το σπίτι είδα το υπόλοιπο. Επίσης έχω μόνο μια κάρτα άρα δεν παίζει να μπέρδεψα κάτι. Τι στο καλό έγινε; Ο λογαριασμός σου είχε ακριβώς 150 μέσα? Αυτά που πλήρωσες πόσα ακριβώς ήταν? Ο κύριος λογαριασμός της κάρτας είναι σίγουρα αυτός που τσέκαρες? Μήπως η κάρτα δεν είναι χρεωστική? Μήπως έχεις δικαίωμα υπερανάληψης? Μήπως στο μεταξύ είχαν μπει χρήματα στον λογαριασμό σου? Μήπως υπήρχαν στο λογαριασμό σου δεσμευμένα χρήματα τα οποία αποδεσμεύτηκαν? Επίσης γιατί ρωτάς εδώ αντί να μπεις στο Mobile Banking και να δεις τι έγινε? Λες εμείς να ξέρουμε περισσότερα από την τράπεζα σου?
Zepp999 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Αν πλήρωσες με ανέπαφη συναλλαγή χωρίς PIN (κάτω από 25€) δεν εμφανίζεται δεσμευμένο το ποσό μέχρι το κατάστημα να στείλει το πακέτο.Το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό και στην Alpha και στην Εθνική.
papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το ποσό σε συναλαγές με καταστήματα δεν αφαιρείται αμέσως από το λογαριασμό. Μπορεί να περαστεί μετά από 1 και 2 μέρες. Απλά τη Δευτέρα που θα ενημερωθεί θα είσαι χρεωμένος για τις αγορές. 1
Zerg13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το ποσο χρεωσης δεν εμφανιζεται αλλα δεσμευετε. Το λεγομενο λογιστικο υπολοιπο. Ts η μονη λυση ειναι να ελενξεις την κινηση του λογαριασμου σου με internet banking ή σε ενα καταστημα. Υπαρχει και η υπεραναληψη, δλδ τραβας χρηματα και πας στο μειον. Καποιοι λογαριασμοι παλια το επιτρεπαν.
papoys1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ........................................- Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2017 από papoys1
fotodv7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι έκανα αγορά ανεπαφα. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική. Έχω Mobile Banking αλλά δεν τα εμφανίζει αμέσως
zourman1981 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μήπως σου μπήκε κάνα επίδομα ? Εχθές μπήκε νομίζω από τον ΟΓΑ για τα παιδιά Δες το ιστορικό 2 3 μέρες πίσω
dtzgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Οι ανέπαφες φαίνονται μετά από 2-3 μέρες. Πήγαινε και βάλε αύριο τουλάχιστο τα λεφτά της ανέπαφης συναλλαγής, γιατί αν όταν εμφανιστεί δεν υπάρχει το υπόλοιπο, ίσως χρεωθείς προμήθειες, τόκους κλπ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Παντα οταν ψωνιζω με χρεωστκη μπορει να μην μου αφαιρει αμμεσως το ποσο αγορας αλλα μου το δεσμευει αμεσα εστω και με ανεπαφη συναλλαγη με Eurobank 1
G.bar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Το έχω παθει και εγω με κάρτα της eurobank.. Οταν την περνας ανεπαφη κανει περίπου ενα μισαωρο να εμφανιστει η αγορα και στο υπολοιπο, και αν πληρωσεις κατι στο μεσοδιαστημα, βλεπεις το υπολοιπο σου μειον. Δεν ειναι τπτ, συμψηφιζεται μολις ξαναμπουν λεφτα στολογαριασμό σου. Το συζηταγα με ενα γνωστο που δουλευει σε βενζιναδικο και μου ειχε πει οτι εχει προβλημα με τις ανεπαφες συναλλαγες αν γινουν σε λιγοτερο απο μιση πριν το κλεισιμο της βαρδιας, γιατι λεει, μετρωντας το ταμείο για την αλλαγη φαίνεται οτι ΄λειπουν λεφτα επειδη αργούν να περαστούν.
sotirisl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 οι συναλλαγές δεν είναι real time αλλά ενημερώνονται με batch processing ανάλογα με το είδος της συναλλαγής και την τράπεζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα