Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα στον λογαριασμό μου 150€. Πριν φύγω από το σπίτι το τσέκαρα στο Mobile Banking. Πάω για κάτι δουλειές πληρώνω με την κάρτα. Μου δίνει κανονικά το αποδεικτικό της πληρωμής. Όπως γύριζα σπίτι σταματάω να βγάλω μετρητά και χωρίς να το σκεφτώ επιλέγω να βγάλω 150 από το atm. Μου τα έβγαλε κανονικά. Ξαναλέω : πριν φύγω από το σπίτι είδα το υπόλοιπο. Επίσης έχω μόνο μια κάρτα άρα δεν παίζει να μπέρδεψα κάτι. Τι στο καλό έγινε;

Δημοσ.

κολλησε το συστημα και δε δεσμευσε τη αγορα που εκανες, Δευτερα θα εχεις overdraft οτι ξοδεψες με την καρτα (πχ υπολοιπο -20 ευρω)

Δημοσ.

Είχα στον λογαριασμό μου 150€. Πριν φύγω από το σπίτι το τσέκαρα στο Mobile Banking. Πάω για κάτι δουλειές πληρώνω με την κάρτα. Μου δίνει κανονικά το αποδεικτικό της πληρωμής. Όπως γύριζα σπίτι σταματάω να βγάλω μετρητά και χωρίς να το σκεφτώ επιλέγω να βγάλω 150 από το atm. Μου τα έβγαλε κανονικά. Ξαναλέω : πριν φύγω από το σπίτι είδα το υπόλοιπο. Επίσης έχω μόνο μια κάρτα άρα δεν παίζει να μπέρδεψα κάτι. Τι στο καλό έγινε;

Ο λογαριασμός σου είχε ακριβώς 150 μέσα? Αυτά που πλήρωσες πόσα ακριβώς ήταν? Ο κύριος λογαριασμός της κάρτας είναι σίγουρα αυτός που τσέκαρες? Μήπως η κάρτα δεν είναι χρεωστική? Μήπως έχεις δικαίωμα υπερανάληψης? Μήπως στο μεταξύ είχαν μπει χρήματα στον λογαριασμό σου? Μήπως υπήρχαν στο λογαριασμό σου δεσμευμένα χρήματα τα οποία αποδεσμεύτηκαν?

Επίσης γιατί ρωτάς εδώ αντί να μπεις στο Mobile Banking και να δεις τι έγινε? Λες εμείς να ξέρουμε περισσότερα από την τράπεζα σου?

Δημοσ.

Αν πλήρωσες με ανέπαφη συναλλαγή χωρίς PIN (κάτω από 25€) δεν εμφανίζεται δεσμευμένο το ποσό μέχρι το κατάστημα να στείλει το πακέτο.
Το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό και στην Alpha και στην Εθνική.

Δημοσ.

Το ποσό σε συναλαγές με καταστήματα δεν αφαιρείται αμέσως από το λογαριασμό.

Μπορεί να περαστεί μετά από 1 και 2 μέρες.

Απλά τη Δευτέρα που θα ενημερωθεί θα είσαι χρεωμένος για τις αγορές. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσο χρεωσης δεν εμφανιζεται αλλα δεσμευετε. Το λεγομενο λογιστικο υπολοιπο.

Ts η μονη λυση ειναι να ελενξεις την κινηση του λογαριασμου σου με internet banking ή σε ενα καταστημα.

Υπαρχει και η υπεραναληψη, δλδ τραβας χρηματα και πας στο μειον. Καποιοι λογαριασμοι παλια το επιτρεπαν.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα αγορά ανεπαφα. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική. Έχω Mobile Banking αλλά δεν τα εμφανίζει αμέσως

Δημοσ.

Οι ανέπαφες φαίνονται μετά από 2-3 μέρες. Πήγαινε και βάλε αύριο τουλάχιστο τα λεφτά της ανέπαφης συναλλαγής, γιατί αν όταν εμφανιστεί δεν υπάρχει το υπόλοιπο, ίσως χρεωθείς προμήθειες, τόκους κλπ.

Δημοσ.

Το έχω παθει και εγω με κάρτα της eurobank.. Οταν την περνας ανεπαφη κανει περίπου ενα μισαωρο να εμφανιστει η αγορα και στο υπολοιπο, και αν πληρωσεις κατι στο μεσοδιαστημα, βλεπεις το υπολοιπο σου μειον. Δεν ειναι τπτ, συμψηφιζεται μολις ξαναμπουν λεφτα στολογαριασμό σου. Το συζηταγα με ενα γνωστο που δουλευει σε βενζιναδικο και μου ειχε πει οτι εχει προβλημα με τις ανεπαφες συναλλαγες αν γινουν σε λιγοτερο απο μιση πριν το κλεισιμο της βαρδιας, γιατι λεει, μετρωντας το ταμείο για την αλλαγη φαίνεται οτι ΄λειπουν λεφτα επειδη αργούν να περαστούν. 

Δημοσ.

οι συναλλαγές δεν είναι real time αλλά ενημερώνονται με batch processing ανάλογα με το είδος της συναλλαγής και την τράπεζα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...