Προς το περιεχόμενο

smartphone dual sim μεχρι 150 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγγύηση καταστήματος. Όχι επίσημη εγγύηση από την infoquest. Deal breaker για εμένα. Η λιανική για το 4Χ με εγγύηση στην Ελλάδα είναι 179 ευρώ. Όσο για το αν είναι αστεία η προτασή μου, θέλω να μου το τεκμηριώσεις, για να μιλάμε με δεδομένα και όχι με λογική προώθησης προϊόντων. Μιλάω γενικά. Για να αποκαλείς κάποιο προϊόν αστείο, πρέπει να το έχεις δοκιμάσει. Είχες/έχεις GM; Έλα στην εταιρεια μου, που δεν έχει σχέση με τεχνολογία, να μου πεις βάζοντας δίπλα-δίπλα τις συσκευές, πόσα permissions και settings πρέπει να πατήσω για να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα, πχ ειδοποιήσεις, σε μια συσκευή με stock android σε σχέση με ένα Xiaomi. Όσο για τις κάμερες, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω για τις ωραίες κάμερες του 4Χ ή ειδικά του 4Α που πρότεινε κάποιο μέλος. Άσε που δεν έχω δει Xiaomi που να μην θυσιάζει τη μια slot για SD, όταν κάποιος θέλει και SD και δύο κάρτες. Σε πολλούς τα 32GB δεν φτάνουν. Βέβαια, μια χαρά τηλέφωνα είναι, δεν διαφωνώ. Αλλά κάποιοι εδώ μέσα, και δεν εννοώ εσένα, τα έχουν θεοποιήσει λες και παίρνουν ποσοστά. Έχουμε θεοποιήσει τις αγορές από Κίνα, τις παραεισαγωγές και τα σκρουτζομάγαζα εδώ μέσα, αλλά δεν αναλαμβάνει κανείς εδώ να μας πει τι θα γίνει σε περίπτωση στραβής. Γιατί όλα χαλάνε. Και δεν νομίζω να βγει κανένας από εδώ να αναλάβει το κόστος μεταφορικών ή μιας επισκευής όταν σκάσει το βέβαιο άκυρο για την εγγύηση αν χρειαστεί.   

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει τόσο καλή εγγύησή και σέρβις η gm? νομίζεις αν γίνει τπτ θα σου το επισκευάσουν εδώ στην Ελλάδα σε σε χρόνο ντετέ? ... ναι η πρότασή είναι αστεία μπροστά στο 4Χ ... μόνο η μπαταρία του των 2500mah φτάνει δεν χρειάζεστε να τεκμηριώσω παραπάνω 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει τόσο καλή εγγύησή και σέρβις η gm? νομίζεις αν γίνει τπτ θα σου το επισκευάσουν εδώ στην Ελλάδα σε σε χρόνο ντετέ? ... ναι η πρότασή είναι αστεία μπροστά στο 4Χ ... μόνο η μπαταρία του των 2500mah φτάνει δεν χρειάζεστε να τεκμηριώσω παραπάνω 

H άμεση επισκευή ή αντικατάσταση επί τόπου στην Conceptum, το οποίο για εμένα ως εταιρεία είναι σημαντικό. Για την μπαταρία είναι το μόνο για το οποίο θα συμφωνήσω. Αλλά το GM6 που πρότεινα, έχει 3000ma. Το απλό των 115 ευρώ, δουλεύει καθημερινά (πολλές συσκευές) με δεδομένα 4G, Skype και κλήσεις, και την ημέρα την βγάζει άνετα. Καλό θα ήταν να είχε μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά στα λεφτά αυτά, ειδικά με τις κάμερες που έχει, το stock android, το 0,24 SAR στο head, και το ότι παίρνει πρώτο τις ενημερώσεις ασφαλείας, νομίζω ότι το κάνουν να ξεχωρίζει. Εγώ τα έχω και τα δουλεύω. Γι' αυτο και εκφέρω άποψη.

Υ.Γ. Εγώ θα ήθελα να τεκμηρίωσεις παραπάνω, για να μαθαίνουμε όλοι κάτι από αυτό. Αυτή είναι και η λογική των forum. Σωστά; 

Δημοσ.

H άμεση επισκευή ή αντικατάσταση επί τόπου στην Conceptum, το οποίο για εμένα ως εταιρεία είναι σημαντικό. Για την μπαταρία είναι το μόνο για το οποίο θα συμφωνήσω. Αλλά το GM6 που πρότεινα, έχει 3000ma. Το απλό των 115 ευρώ, δουλεύει καθημερινά (πολλές συσκευές) με δεδομένα 4G, Skype και κλήσεις, και την ημέρα την βγάζει άνετα. Καλό θα ήταν να είχε μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά στα λεφτά αυτά, ειδικά με τις κάμερες που έχει, το stock android, το 0,24 SAR στο head, και το ότι παίρνει πρώτο τις ενημερώσεις ασφαλείας, νομίζω ότι το κάνουν να ξεχωρίζει. Εγώ τα έχω και τα δουλεύω. Γι' αυτο και εκφέρω άποψη.

Υ.Γ. Εγώ θα ήθελα να τεκμηρίωσεις παραπάνω, για να μαθαίνουμε όλοι κάτι από αυτό. Αυτή είναι και η λογική των forum. Σωστά; 

το λες εσύ ή υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωσή από την εταιρία που τα εισάγει? άμεση αντικατάστασή δεν κάνει ούτε η άπλ :blink:

Δημοσ.

το λες εσύ ή υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωσή από την εταιρία που τα εισάγει? άμεση αντικατάστασή δεν κάνει ούτε η άπλ :blink:

Ούτε εγώ το ήξερα. Επίσημη απάντηση τηλεφωνικά από την Conceptum πριν αγοράσουμε τις συσκευές. Το ελέγχουν, αν δεν δουλεύει είτε στο επισκευάζουν ή σου δίνουν άλλο. Δεν είναι ότι το πας/στέλνεις και περιμένεις. Εγώ αυτή την απάντηση έχω. 

Δημοσ.

Ούτε εγώ το ήξερα. Επίσημη απάντηση τηλεφωνικά από την Conceptum πριν αγοράσουμε τις συσκευές. Το ελέγχουν, αν δεν δουλεύει είτε στο επισκευάζουν ή σου δίνουν άλλο. Δεν είναι ότι το πας/στέλνεις και περιμένεις. Εγώ αυτή την απάντηση έχω. 

απ το τηλέφωνο πρώτου αγοράσεις πολλά λέγονται :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

παιδες καλησπερα παρακολουθω το νημα και θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με καποια κινητα που ειδα αλλα δεν ξερω αν εχουν ξεχωριστο slot για sim καθως και την γνωμη σας.επισης σε καποια δεν βρισκ το sar.

1. https://www.skroutz.gr/s/12686449/Huawei-Y6-Dual-2017-16GB.html

2.https://www.skroutz.gr/s/11077790/TP-LINK-Neffos-X1-16GB.html

3.https://www.skroutz.gr/s/10603019/Lenovo-K6-Power-16GB.html

Δημοσ.

Κανένα....σου έχουν προτείνει καλύτερά(το GM το αφήνω ασχολίαστο) από αυτά που θέτεις....

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα....σου έχουν προτείνει καλύτερά(το GM το αφήνω ασχολίαστο) από αυτά που θέτεις....

αν καταλαβα καλα δεν το προτεινεις και προτεινεις να κοιταξω προς xiaomi μερια?

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα δεν το προτεινεις και προτεινεις να κοιταξω προς xiaomi μερια?

Για να μην θεωρηθεί ότι προτείνω Xiaomi και λένε κάποιοι ότι τα θεοποιούμε δες κάτι άλλο,γιατί αν θες με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας θα πάει πιο ακριβά.
Δημοσ.
Δημοσ.

Λεπτομέρειες, το πιθανότερο είναι να μη το χρησιμοποιήσεις καν. Πληρώνεις απευθείας με το κινητό στο οποίο έχεις συνδέσει με την κάρτα σου. Να μη βγάλεις την κάρτα από την τσέπη δηλαδή και να πληρώσεις με το κινητό. Για μένα δεν είναι κριτήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...