Doctor Who1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά , μια ερώτηση , μιας και έχω μείνει πάρα πολύ πίσω από τις εξελίξεις. Μπορεί κανείς αγοράζοντας ένα βιντεοπαιχνίδι αναλογικά (cd/dvd) για τον υπολογιστή να το χρησιμοποιήσει και σε έναν άλλο? Δεν με ενδιαφέρει το online κομμάτι να σημειώσω εδώ. Έχω ένα Battlefield 2 ή 3 το οποίο έχω εγκατεστημένο σε 2 υπολογιστές και μου δίνεται η δυνατότητα από το ίδιο το παιχνίδι να το κάνω install σε ακόμα 5 υπολογιστές. Ρωτάω γιατί έχω στην διάθεσή μου κάποιους τίτλους από το 2011 έως το 2016 (και τώρα τελευταία αγόρασα το Life is Strange) και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τα εγκαταστήσω και να τα παίζω και στους 2 υπολογιστές. Θα μου πείτε τώρα γιατί τέτοια ζάλη , ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να αγοράσεις τους τίτλους αυτούς στο STEAM,GOG, ORIGIN etc. Με ξινίζει το γεγονός ότι για να μπορέσω να ανοίξω ένα παιχνίδι θα πρέπει να εκκινώ ταυτόχρονα και το αντίστοιχο πρόγραμμα.
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά , μια ερώτηση , μιας και έχω μείνει πάρα πολύ πίσω από τις εξελίξεις. Μπορεί κανείς αγοράζοντας ένα βιντεοπαιχνίδι αναλογικά (cd/dvd) για τον υπολογιστή να το χρησιμοποιήσει και σε έναν άλλο? Δεν με ενδιαφέρει το online κομμάτι να σημειώσω εδώ. Έχω ένα Battlefield 2 ή 3 το οποίο έχω εγκατεστημένο σε 2 υπολογιστές και μου δίνεται η δυνατότητα από το ίδιο το παιχνίδι να το κάνω install σε ακόμα 5 υπολογιστές. Ρωτάω γιατί έχω στην διάθεσή μου κάποιους τίτλους από το 2011 έως το 2016 (και τώρα τελευταία αγόρασα το Life is Strange) και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τα εγκαταστήσω και να τα παίζω και στους 2 υπολογιστές. Θα μου πείτε τώρα γιατί τέτοια ζάλη , ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να αγοράσεις τους τίτλους αυτούς στο STEAM,GOG, ORIGIN etc. Με ξινίζει το γεγονός ότι για να μπορέσω να ανοίξω ένα παιχνίδι θα πρέπει να εκκινώ ταυτόχρονα και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Ναι μπορεις να εγκατσησεις το ιδιο παιχνιδι σε παραπανω απο εναν υπολογιστη εφοσον σου δινει το δικαιωμα το ιδιο παιχνιδι διοτι απο οσο ξερω ειτε ασχοληθεις με το Online ειτε οχι τα περισοτερα τουλαχιστον παιχνιδια αν οχι ολα σε υποχρεωνουν να τα συνδεσεις με καποια πλατφορμα ειτε αυτη λεγετε steam ειτε gog και ούτω καθεξής, οποτε δεν εχει και τοση σημασια να τα αγορασεις ψηφιακα απ το steam ή κουτατα γιατι θα σου ζητησει να τα συνδεσεις με καποιο λογαριασμο ουτος ή αλλος. Οποτε 2 λυσεις εχεις, ή τακτοποιεις τα εικονιδια σου ομορφα και ωραια ολα στη γραμμη εργασιων σου να μπορεις ευκολα να εχεις προσβαση ανα πασα στιγμη οπως εχω κανει εγω ή προσπαθεις να εχεις τα περισοτερα παιχνιδια (οσα υπαρχουν) σε μια μονο πλατφορμα για να ανατρεχεις μονο εκει.
Doctor Who1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ναι μπορεις να εγκατσησεις το ιδιο παιχνιδι σε παραπανω απο εναν υπολογιστη εφοσον σου δινει το δικαιωμα το ιδιο παιχνιδι διοτι απο οσο ξερω ειτε ασχοληθεις με το Online ειτε οχι τα περισοτερα τουλαχιστον παιχνιδια αν οχι ολα σε υποχρεωνουν να τα συνδεσεις με καποια πλατφορμα ειτε αυτη λεγετε steam ειτε gog και ούτω καθεξής, οποτε δεν εχει και τοση σημασια να τα αγορασεις ψηφιακα απ το steam ή κουτατα γιατι θα σου ζητησει να τα συνδεσεις με καποιο λογαριασμο ουτος ή αλλος. Οποτε 2 λυσεις εχεις, ή τακτοποιεις τα εικονιδια σου ομορφα και ωραια ολα στη γραμμη εργασιων σου να μπορεις ευκολα να εχεις προσβαση ανα πασα στιγμη οπως εχω κανει εγω ή προσπαθεις να εχεις τα περισοτερα παιχνιδια (οσα υπαρχουν) σε μια μονο πλατφορμα για να ανατρεχεις μονο εκει. Σε ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντησή σου. Το κακό εδώ είναι ότι δεν γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο θα μάθω αν η εκάστοτε εταιρεία/βιντεοπαιχνίδι μου επιτρέπει ή όχι να το εγκαταστήσω σε παραπάνω από 1 υπολογιστή με ή χωρίς Steam. Μήπως γνωρίζεις να μου πεις τον τρόπο , χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω το παιχνίδι και να το μάθω από εκεί? Π.χ. άκουσα ότι το Life is Strange pc 2016 δεν μπορεί να γίνει install σε παραπάνω από 1 υπολογιστή , αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο.
Doctor Who1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χαίρεται χαίρεται :-D !!! Μπορεί κανείς άραγε αγοράζοντας ένα βιντεοπαιχνίδι αναλογικά (cd/dvd) για τον υπολογιστή να το χρησιμοποιήσει και σε έναν άλλο? Δεν με ενδιαφέρει το online αν αυτό βοηθάει. Έχω ένα Battlefield 2 ή 3 π.χ. , το οποίο έχω εγκατεστημένο σε 2 υπολογιστές και μου δίνεται η δυνατότητα από το ίδιο το παιχνίδι να το κάνω install σε ακόμα 5 υπολογιστές. Ρωτάω γιατί έχω στην διάθεσή μου κάποιους τίτλους από το 2011 έως το 2016 (και τώρα τελευταία αγόρασα το Life is Strange) και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τα εγκαταστήσω και να τα παίζω και στους 2 υπολογιστές. Εν τω μεταξύ τα συγκεκριμένα ακόμα δεν τα έχω βγάλει από την ζελατίνα λόγω αυτού του προβλήματος που έχω Θα μου πείτε τώρα γιατί τέτοια ζάλη , ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να αγοράσεις τους τίτλους αυτούς στο STEAM,GOG, ORIGIN etc. Με ξινίζει το γεγονός ότι για να μπορέσω να ανοίξω ένα παιχνίδι θα πρέπει να εκκινώ ταυτόχρονα και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω το παιχνίδι και να το μάθω από τον τρόπο αυτό? Π.χ. άκουσα ότι το Life is Strange pc 2016 δεν μπορεί να γίνει install σε παραπάνω από 1 υπολογιστή , αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο
Doctor Who1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος :D ?
Doctor Who1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο άρθρο από το οποίο μπορώ να αντλήσω πληροφορίες για το πρόβλημά μου :-D ???
Doctor Who1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει τουλάχιστον μια κατά προσέγγιση λύση στο πρόβλημά μου ?
cpttony Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τα (περισσότερα) παιχνίδια μετά απο το 2009, τώρα όλα σχεδόν, "κλειδώνονται" στον λογαριασμό σου (steam, origin κλπ). Μπορείς λοιπόν να τα έχεις σε πολλά PC, αρκεί να υπάρχει ο λογαριασμός σου στο εκάστοτε PC. Κάποια παιχνίδια δεν μπορείς να τα τρέξεις ταυτόχρονα σε παραπάνω από ένα PC, κυρίως τα online. 1
Tobajara Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το να χρησιμοποιήσεις την εγκατάσταση από το ίδιο CD, CD key ή Steam account για να περάσεις το παιχνίδι σε δύο διαφορετικά μηχανήματα και να παίξεις πχ διπλό online ή LAN δε γίνεται με κανένα τρόπο, απ'όσο ξέρω, εκτός αν είναι DRM free (δηλαδή από GOG ή από το developer). Να εγκαταστήσεις το παιχνίδι από το ίδιο CD, CD key ή Steam account σε άλλους υπολογιστές, πχ σε laptop και desktop για να παίζεις και εκτός σπιτιού, γίνεται. 1
MSSB Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς πολύ εύκολα να παίξεις σε άπειρους υπολογιστές τα παιχνίδια που έχεις steam ακόμα και ταυτόχρονα μόνο σε offline, αν μπεις μια φορά στο steam σε κάθε μηχάνημα και μετά το πατήσεις block από το internet για να μπαίνει σε offline mode κάθε φορά. Πχ το llife is strange Όπως είπες. Μπαίνεις από το κάθε πισι μια φορά για να κάνει log in στο λογαριασμό και μετά το βάζεις σε offline mode και block με το firewall σου. Problem solved. 2
Despotas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Όπως είπαν οι παραπάνω, το software (Steam, Origin, Uplay κλπ) το βάζεις σε όσα PC θέλεις. Μερικά παιχνίδια όμως έχουν συγκεκριμένο αριθμό PC που σε αφήνουν να τα εγκαταστήσεις. Για να το δεις αυτό μπαίνεις στους όρους χρήσης του κάθε παιχνιδιού (EULA). Πχ δες δεξιά στη σελίδα του Dishonored 2 που λέει 5 activations ανά ημέρα: http://store.steampowered.com/app/403640/Dishonored_2/ 1
Doctor Who1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά όλους σας , τον κάθε ένα ξεχωριστά !!!!!!!!!!!!!! Αν δεν υπήρχατε και εσείς θα ψαχνόμουν σε άγνωστα πελάγη για να βρω φως στο τούνελ . Μια μικρή αντικειμενικά υποκειμενική ερωτησούλα πλέον. Αξίζει να αγοράσει κανείς το Life is Strange 2016 PC αναλογικά δηλαδή CD στα 25 ευρώ περίπου ή όχι και πάμε σε κλειδί-steam ?
Despotas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σε κλειδιά λογικά θα βρεις χαμηλότερες τιμές. Πχ http://www.allkeyshop.com/blog/buy-life-is-strange-cd-key-compare-prices/ http://www.dlcompare.com/games/100000017/digital-life-is-strange-key-retail
Προτεινόμενες αναρτήσεις