Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές οι μετρήσεις γίνονται καθαρά για να διαφημιστεί το κάθε καινούργιο τηλέφωνο που βγαίνει εγώ έχω το note 8 πήρε 94 και σε video από άτομο που σύγκρινε και τα δύο συνολικά το note 8 έβγαζε πιο καθαρές φωτογραφίες... κανένα τηλέφωνο δεν βγάζει τέλειες φωτογραφίες κάπου είναι καλό κάπου όχι το video που έβαλε ο φίλος πιο πάνω τα εξηγεί όλα....

Σε ποιο κατάστημα βρήκε διαθέσιμο το Mate 10 Pro;

Δημοσ.

προχθές το είδα στο medimarkt (οχι στην ελλαδα :P )

στην ελλαδα σε καμια βδομαδα θα το εχουν στο publick απο οτι ακουσα

Δημοσ.

Κάποιοι πέρνουν και τεστάρουν τα τηλέφωνα τα δίνει η εταιρεία την ημερομηνία κυκλοφορίας τους... Δεν το πήρε από κάποιο μαγαζί...

Δημοσ.

πρέπει να δείτε από κοντά τις φωτογραφίες από το συγκεκριμένο σύστημα διπλής κάμερας για να αντιληφθείτε πόσο καθαρές φαίνονται..Το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργεί με πολύ διαφορετική φιλοσοφία από ότι τα αντίστοιχα της Apple, Samsung etc... δηλαδή η δεύτερη κάμερα ειναι ασπρόμαυρη που αποδίδει τρομερή ευκρίνεια. Έτσι για να παραχθεί μια απλή φωτογραφία συνδυάζονται τα χρώματα από την RGB κάμερα με τις ακμές και άλλες πληροφορίες από την ασπρόμαυρη κάμερα. Το αποτέλεσμα είναι απλά οι πιο 'καθαρές' φωτογραφίες που έχω δει ποτέ από κινητό...

φίλε μου έτσι το κάνουν όλα τα τηλέφωνα με 2 κάμερες η μία έγχρωμη και η άλλη ασπρόμαυρη ακόμα και κάτι κινεζιές του 100ρικου

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...