txcellas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδες. Εχω ενα λαπτοπ asus strix με gpu 1050 oπου απο χτες νομιζω οτι εχει γινει κατι. Χτες το βραδυ εκανε ενα μεγαλο update το λαπτοπ (win 10) και απο τοτε δεν μπορω να παιξω καποιο παιχνιδι. Στο cpuz που μπαινω με πεταει για ενα περιεργο λογο και οταν παω να κανω update την καρτα γραφικων δεν μπορω. Υπαρχει key οπου δειχνει θερμοκρασια gpu επεξεργαστη αλλα και αυτο δεν με αφηνει να μπω. Κατεβασα ενα benachmark και δεν μου αναφερει καν την gpu αλλα μονο την ενσωματωμενη καρτα που ειναι στον επεξεργαστη. Ακομα και πολυ χαλαρα παιχνιδια δεν μου φορτωνουν age of empires hd ενω μεχρι πριν επαιζε ακομα και το gta v σε υψηλες επιδοσεις. Με λαπτοπ δεν εχω ασχοληθει οποτε εχω μαυρα μεσανυχτα. Περιμενω την οποιαδηποτε βοηθεια για να δω αν ειναι η καρτα.
Sheogorath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Λογικά τα win10 έκαναν το θαύμα τους με δικούς τους drivers. Κατέβασε τους τελευταίους από το site της nvidia και λογικά θα είσαι κομπλε. 1
txcellas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ! Ας κλεισει το θεμα. 1
txcellas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 χμ λες και με κοροιδευει κανει το λαπτοπ. Δουλεψε κανονικα. Εκανα restart και τωρα παλι τα ιδια..
txcellas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Επανέρχομαι στο θέμα. Μετά το τελευταίο update των win 10 η κάρτα γραφικών δεν λειτουργούσε καλά. Έβαλα το τελευταίο update της κάρτα και μετά από λίγο κρασαρε. Μου έβγαζε μόνιμα μετά από restart το μήνυμα : driver power state failure. Κάνω συνέχεια επαναφορά σε παλιότερο update για να λειτουργήσει. Γιατί μαμιεται έτσι μπορεί να μου πει κανείς; για να λειτουργήσει η κάρτα γραφικών να βάλω ένα παλιότερο update? Πήγα και πήρα σχεδόν 1,5k euro λαπτοπ και ασχολούμαι με παπαριες....
cpttony Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τα Windows ήταν προ-εγκατεστημένα ή τα πέρασες εσύ? Όταν σου είπε ο Sheo παραπάνω να περάσεις τους τελευταίους drivers, τους πέρασες κάνοντας και DDU? Αν όχι, δοκίμασε και έτσι και πες. Όσο για το driver power state failure, μια φορά που το είχα αντιμετωπίσει, ψάχνοντας διαπίστωσα ότι ήταν λόγω των switchable γραφικών. Είχες πολλά παράθυρα/προγράμματα ανοικτά, κάποια είχα by default την iGPU και άλλα την Nvidia και πήρες BSOD.
txcellas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προεγκατεστημένα ήταν τα windows. Έκανα επαναφορά στο προηγούμενο back up που είχε την προηγούμενη έκδοση των drivers. Με το back up δεν δούλευαν καλά τα παιχνίδια. Ξανάκανα update στα τελευταία drivers και πάλι τα ίδια. Τώρα πάλι προσπαθώ να κάνω επαναφορά στο προηγούμενο back up. Είτε με f9 είτε με f2 είτε με esp δεν τα καταφέρνω..
txcellas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Τελικα εκανα φορματ το λαπτοπ και τωρα δεν εχω καθολου drivers για την καρτα γραφικων. Τι να κανω ωστε να μην δημιουργηθει παλι το προβλημα που ειχα τις προηγουμενες φορες; Να περασω μια παλαιοτερη εκδοση;
cpttony Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Βλέπεις αν υπάρχουν καθόλου drivers της Nvidia στο laptop, μήπως ξαναπέρασαν κάποιους τα Windows, αν δεν υπάρχουν, τότε μπαίνεις στο site της Nvidia και κατεβάζεις τους τελευταίους. Απο την άλλη, αν υπάρχουν εγκατατεστημένοι απο τα Windows, με το εργαλείο που σου έιπα παραπάνω, τους βγάζεις και κατεβάζεις τους νέους απο την Nvidia. 1
txcellas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Βλέπεις αν υπάρχουν καθόλου drivers της Nvidia στο laptop, μήπως ξαναπέρασαν κάποιους τα Windows, αν δεν υπάρχουν, τότε μπαίνεις στο site της Nvidia και κατεβάζεις τους τελευταίους. Απο την άλλη, αν υπάρχουν εγκατατεστημένοι απο τα Windows, με το εργαλείο που σου έιπα παραπάνω, τους βγάζεις και κατεβάζεις τους νέους απο την Nvidia. Θα το κατεβασω το προγραμμα και θα το δουλεψω και θα ενημερωσω! Ευχαριστω!
Sakiz105 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Με το fall creators update τα windows 10 έσπασαν πολλά προγράμματα. Πχ εγώ δεν μπορούσα να μπώ full screen πουθενά χωρίς graphical corruption. Ξαναέβαλα τα 1703 το πρωί, θα σου πρότεινα το ίδιο 1
txcellas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Βοηθησε με να καταλαβω τι ειναι το 1703 που λες; 1
Sakiz105 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Είναι η έκδοση των windows 10. Απότι κατάλαβα καλά σου έγινε το νέο update τώρα που βγήκε 16 οκτώβρη και σου γάμησε το πσ .
txcellas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εκανα φορματ και γυρισε παλι πισω. Πως μπορω να τσεκαρω ποιο update εχω τωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα