Gorditto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδες, χρειαζομαι λιγη βοηθεια γιατι θα τρελαθω θα πηδηχτω απ το παραθυρο !αλλαξα τροφοδοτικο στο pc μου. Ενω υποτιθεται θυμαμαι τι εβγαλα και τι εβαλα , μου εχει μεινει to cd ρομ χωρις καλωδιο. ειναι sata - αυτα εχουν μια πιο μεγαλη πλακετα τροφοδοσιας και μια μικροτερη. αυτα χρειαζονται για να δουλεψουν σωστα? ε εμενα μου λειπει το μικρο. εχω ηδη δυο συνδεδεμενα. το ενα παει στο σκληρο δισκο και το αλλο πρεπει να πηγαινει στα usb ports του κουτιου? Τι εκανα λαθος??? Στη φωτο που παραθετω δειχνει 2 θυρες F_usb . μηπως υπηρχε κατι εκει κ δεν το θυμαμαι? Ευχαριστω εκ των προτερων!
infin1tyGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Στις F_USB συνδέονται οι μπροστινές θύρες USB του κουτιού. Δεν συνδέονται με SATA οπότε κάπου αλλού το έβαλες κατά λάθος αντί για το CD-ROM. Μήπως έχει κανένα dock μπροστά για να συνδέεις δίσκους και το έβαλες σε αυτό; 1
Gorditto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Στις F_USB συνδέονται οι μπροστινές θύρες USB του κουτιού. Δεν συνδέονται με SATA οπότε κάπου αλλού το έβαλες κατά λάθος αντί για το CD-ROM. Μήπως έχει κανένα dock μπροστά για να συνδέεις δίσκους και το έβαλες σε αυτό; ναι τωρα δοκιμαζω τις μπροστινες θυρες και δε δουλευουν... κατσε να δω τι κανω εδω περα, Ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα