marios1983-g Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα ο λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα έχει ως σκοπό να ενημερώσει υποψήφιους αγοραστές του εν λόγο μοντέλου. Έχοντας στην κατοχή μου ένα redmi note 3 Για αρκετό διάστημα (4μηνες) αποφάσισα να αγοράσω το Umidigi Crystal το βρήκα στην έκδοση 4 ram 64rom, από την πρώτη ώρα που το είχα στα χέρια μου (εκτός από το bezzel-es και γενικά την εξωτερική ομορφιά) το τηλέφωνο ήταν αργό σε όλα χωρίς καμία επιπλέον εφαρμογή. Όταν μάλιστα κατέβασα και κάποιες επιπλέον εκεί τα πράγματα χειροτέρεψαν. Συχνές αποσυνδέσεις του WiFi,κόλλημα εφαρμογών ακόμα και η επαφές Για ένα κινητό με τέτοια χωρητικότητα δεν έκανε ούτε τα βασικά Πόσο άντεξα με αυτό το κινητό? 2 βδομάδες Για όσους δεν θέλουν ένα smartphone που θα περνούν μόνο τηλέφωνο απλά μην το πάρετε Μπορεί αργότερα να φτιάξουν αλλά τώρα μακριά 1
turbat0s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δε νομίζω ότι σκέφτεται κανείς να το αγοράσει, είναι γνωστό ότι τα specs δεν κάνουν το κινητό. 2
vali Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Umi Rome, το μόνο τηλέφωνο που χάρηκα όταν μου έπεσε από τα χέρια και έσπασε η οθόνη. Άνοιγα τα δεδομένα και τα χέρια μου καιγόταν, η μπαταρία ήθελε φόρτιση 3 φορές τη μέρα, το touch τραγικό. Προσωπικά στο δρόμο να το βρω, ούτε θα σκύψω να το πάρω.
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δε νομίζω ότι σκέφτεται κανείς να το αγοράσει, είναι γνωστό ότι τα specs δεν κάνουν το κινητό. Σωστο!
ziaba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δε νομίζω ότι σκέφτεται κανείς να το αγοράσει, είναι γνωστό ότι τα specs δεν κάνουν το κινητό. έτσι μέχρι και τις γάτες αδέσποτες να ρωτήσεις θα σου πούνε μακριά από την umi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα