Giannacos21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Κυριως απευθυνομαι στους φωτογραφους,πως ειναι η ζωη σαν φωτογραφος; Βγαζεις ικανοποιτικα λεφτα; Εχει ταξιδια; Γνωριζεις νεα μερη; Υπαρχουν θεσεις εργασιας; Ενδιαφερονται να αγοραζουν τις φωτογραφιες σας; Ευχαριστω!
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Με γάμους και βαφτίσια δουλεύουν οι περισσότεροι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Λεφτα μονο οι paparazzi (μου εχουν κανει την ζωη κολαση, δεν μπορω αλλο να ειμαι celebrity).
bele Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ακριβώς, με κοινωνικές εκδηλώσεις για ένα κομμάτι ψωμί. Και δεν ειναι πλέον και δυσεύρετοι οι καλοί φωτογραφοι. Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω. Εκτός αν εξελιχθείς σε μικρό ταλέντο και βγεις πιο έξω απ τα σύνορα αυτής της χώρας.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ταξίδια και νέα μέρη? Το 99,9% των φωτογράφων βγάζει γάμους, βαφτίσια και κλαρίνα σε κλαμπ
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ακριβώς, με κοινωνικές εκδηλώσεις για ένα κομμάτι ψωμί. Και δεν ειναι πλέον και δυσεύρετοι οι καλοί φωτογραφοι. Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω. Εκτός αν εξελιχθείς σε μικρό ταλέντο και βγεις πιο έξω απ τα σύνορα αυτής της χώρας. Το για ένα κομμάτι ψωμί είναι σχετικό... 5
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αυτός που μου έκανε την μια βάφτιση ζει πολύ άνετα με 2 παιδιά κλπ. Χαλαρά τον βλέπω ( γείτονας είναι), δουλεύει με γάμους και βαφτίσια... Πάει και στο τελευταίο χωριό εδώ γύρω στη Θεσσαλονίκη και χτυπάει 1500-2500 για γάμους... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χωρις πλακα τωρα που το θυμηθηκα, αυτος που εβγαζε φωτογραφιες στη 2004Β ΕΣΣΟ στο ΚΕΤΘ ποσα αραγε εβγαλε?
apostol1s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 εαν ξεκινησεις τωρα απο την αρχη δεν εχει τιποτα. ολοι αυτοι που δουλευαν απο παλια εχουν πελατεια και ονομα και ακομα και σημερα βγαζουν χοντρο χρημα απο βαφτίσια,γαμους,εκδηλωσεις. 2
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 εαν ξεκινησεις τωρα απο την αρχη δεν εχει τιποτα. ολοι αυτοι που δουλευαν απο παλια εχουν πελατεια και ονομα και ακομα και σημερα βγαζουν χοντρο χρημα απο βαφτίσια,γαμους,εκδηλωσεις. ε απο καπου ομως πρεπει να ξεκινησεις βρε φιλε.. αμα εισαι καλος θα το μαθουν
Giannacos21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Φυσικα ολοι πρεπει να ξεκινησουν απο καπου,εγω προσωπικα το εχω ως χομπι και δουλευω παραλληλα lightroom cc και photoshop cs6,απλα ηθελα να μαθω τι παιζει.Λογικα εξω απο τα συνορα τα πραγματα ειναι καλυτερα ετσι; Μεχρι να κανεις ονομα θα ειναι δυσκολο αλλα μετα; Αποφερουν χρημα οι γαμοι και οι βαφτισεις ή λιγα πραγματα;
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Φυσικα ολοι πρεπει να ξεκινησουν απο καπου,εγω προσωπικα το εχω ως χομπι και δουλευω παραλληλα lightroom cc και photoshop cs6,απλα ηθελα να μαθω τι παιζει.Λογικα εξω απο τα συνορα τα πραγματα ειναι καλυτερα ετσι; Μεχρι να κανεις ονομα θα ειναι δυσκολο αλλα μετα; Αποφερουν χρημα οι γαμοι και οι βαφτισεις ή λιγα πραγματα; Μια χαρά λεφτά αφήνουν.
Anorymous Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά λεφτά αφήνουν. στην ορκομωσια για το πτυχιο μου 5 ευρω την φωτογραφια χρεωναν 1
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 στην ορκομωσια για το πτυχιο μου 5 ευρω την φωτογραφια χρεωναν Σε γάμους, βαφτίσεις κλπ χρεώνουν κάτι χιλιάρικα! (Και τις φωτογραφίες τις παίρνεις μετά από κανά χρόνο...). 1
webparts Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Οι φωτογραφοι παντως απο οτι εχω δει στο fb πρεπει να πηδανε φουλ. Δεν εξηγειται αλλιως,η καθε πατσαβουρα εχει κανει "φωτογραφηση" και την ανεβαζει εκει. Και δεν πιστευω να πληρωνουν για 5 ρετουσαρισμενες φωτο,αλλα καπως πρεπει να ξεπληρωνεται η χαρη. Κατα τα αλλα ο φωτογραφος ειναι ο τεχνικος Η/Υ του μελλοντος. Εδω ο αλλος καλυψε γαμο με 2 photo box και μια μηχανη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα