GREGPAP22 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους ήθελα την γνώμη σας μεταξύ αυτών των δύο μοντέλων για το πιο είναι καλύτερο ( δεν με ενδιαφέρει η διαφορά του μεγέθους ) . Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν η έκδοση των 32 gb είναι αρκετή ή θα πρέπει να κοιτάξω το 128 πράγμα δεδομένο για το mini 4 μιας και τα 16 δεν αρκούν
firepc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 πες πρωτα τι θα κανεις με το ipad. Αν το εχεις για σερφαρισμα, mail, youtube, skype κλπ, τοτε εισαι οκ με τα 32gb. Αν ομως θες να του βαζεις ταινιες, σειρες και παιχνιδια τοτε θα ειναι λιγο. Προσωπικα θα σου πω να μην πας στο mini γτ ειναι πολυ μικρο. ps. εχε υποψιν οτι αν παρεις το 32αρι, γυρω στα 26,5gb ειναι καθαρα 1
Tsakalos! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Φιλε ειναι καθαρα θεμα μεγεθους..εγω για καθημερινη χρηση μεχρι τωρα με βολευει αφανταστα τομεγεθος του mini... ειναι ποιο ελαφρυ και σε πολυωρη χρηση ειναι ταμαμ, δε κουραζει καθολου...επισεις ειναι πολυ ποιο φορητο, σε ενα μικρ τσαντακι το χωνεις πανευκολα.. Απο επιδοσεις το ipad2017 ειναι λιγο ποιο δυνατο πραγμα που θα φανει στο μακρυνο μελλον η σε πολυ βαριες εφαρμογες.. Οποτε θα σου λεγα ευθεως παρε απλα οτι σε βολευει στο χερι και μην σκας για κατι αλλο... Α και Αν μπορεις παρε οσο μεγαλυτερη μνημη μπορεις..εκει επικεντρωσου. τα 32 ειναι οκ, (φαντασου εγω την βγαζω με 16 αλλα ειμαι βαλε βγαλε) , αλλα οπως ειπε το παιδι ποιο πανω αμα βαζεις παιχνιδια ταινιες μουσικη και τα θες μεσα, τοτε δεν φτανουν,,, θεωρω οτι τα 64GB ειναι το μινιμουμ για να σαι καλυμενος και λιγακι ποιο μελοντικα... 1
GREGPAP22 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Φιλε ειναι καθαρα θεμα μεγεθους..εγω για καθημερινη χρηση μεχρι τωρα με βολευει αφανταστα τομεγεθος του mini... ειναι ποιο ελαφρυ και σε πολυωρη χρηση ειναι ταμαμ, δε κουραζει καθολου...επισεις ειναι πολυ ποιο φορητο, σε ενα μικρ τσαντακι το χωνεις πανευκολα.. Απο επιδοσεις το ipad2017 ειναι λιγο ποιο δυνατο πραγμα που θα φανει στο μακρυνο μελλον η σε πολυ βαριες εφαρμογες.. Οποτε θα σου λεγα ευθεως παρε απλα οτι σε βολευει στο χερι και μην σκας για κατι αλλο... Α και Αν μπορεις παρε οσο μεγαλυτερη μνημη μπορεις..εκει επικεντρωσου. τα 32 ειναι οκ, (φαντασου εγω την βγαζω με 16 αλλα ειμαι βαλε βγαλε) , αλλα οπως ειπε το παιδι ποιο πανω αμα βαζεις παιχνιδια ταινιες μουσικη και τα θες μεσα, τοτε δεν φτανουν,,, θεωρω οτι τα 64GB ειναι το μινιμουμ για να σαι καλυμενος και λιγακι ποιο μελοντικα... πες πρωτα τι θα κανεις με το ipad. Αν το εχεις για σερφαρισμα, mail, youtube, skype κλπ, τοτε εισαι οκ με τα 32gb. Αν ομως θες να του βαζεις ταινιες, σειρες και παιχνιδια τοτε θα ειναι λιγο. Προσωπικα θα σου πω να μην πας στο mini γτ ειναι πολυ μικρο. ps. εχε υποψιν οτι αν παρεις το 32αρι, γυρω στα 26,5gb ειναι καθαρα παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας η αληθεια ειναι το χρειαζομαι για καποιες εφαρμογες και για ταινιες λογο μετακινησεων οποτε τα 32 μαλλον απορριπτονται
Tsakalos! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μια φθηνή εναλλακτική για ταινίες είναι να πάρεις ένα στικάκι lightning... έχω ένα Sandisk 32gb... όποτε ταξιδεύω ,το γεμίζω ταινίες και μουσική, και έτσι δε χρειάζεται να τα περνάω στο 16αρακι μου... και κάνω την δουλειά μου... Άμα βέβαια σε παίρνει οικονομικώς τσιμπάνε ένα 64 η 128 και καθάρισες...
firepc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλυτερα να μην μπλεκει με εξτρα περιφεριακα της απλ γτ ειναι πανακριβα (χώρια τα βαλε βγαλε). Εγω θα σου λεγα παρε εξαρχης κανα 128αρι ή αντε 64αρι και χωνε μεσα απευθειας απ το πισακι σου
Tsakalos! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Φίλε για εντελώς περιστασιακή χρήση , μια χαρά είναι ένα στικάκι,,, στα να βάζεις σε ένα Pc.. λειτουργεί μια χαρά... σαφώς βέβαια εάν τον παίρνει καλύτερα να πάρει ένα μεγάλο να ξεμπερδεύει...
GREGPAP22 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 παιδια ειμαι γυρω στα 400 που θα μπορουσα να διαθεσω αλλα κανω και λιγο υπομονη μηπως και υπαρξει σε λιγο καιρο καποια πτωση τιμων ωστοσο και η λυση με το στικακι για το ipad του 17 me 32 gb δεν ειναι κακη επιλογη αλλα νομιζω κατι μεγαλυτερο ειναι πιο safe 1
firepc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 τοτε το 9,7 ειναι καλη επιλογη. Σε ενα μηνα εχει black friday, οπότε βλεπεις και κανεις 2
GREGPAP22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας να σας κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε >? γενικα ειναι καλη ιδεα το μεταχειρισμενο ipad απο την αποψη οτι ο κατοχος ο προηγουμενως εχει τον λογαργιασμο του και δεν ξερω κατα ποσο μπορω να φτιαξω τον δικο μου λογαριασμο και να συνδεθω στην συσκευη με αυτην την αποψη . σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα