Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

εχω τραβήξει κάποια βίντεο σε πρόσφατο ταξίδι που έκανα με gopro 4 session οι λήψεις όλες που έκανα ηταν 1080 30fps παρόλα αυτά σε πολλά απο τα βίντεο βλέποντας τα η εικόνα πάει λές και freezάρει κάτι σάν λίγα fps ειναι πολύ εντονο σε μακρυνά πλάνα ειδικά αν δώ το βίντεο σε fulscreen φαινετε ξεκάθαρα οτι η εικόνα δέν τρέχει καθόλου ομαλά/

Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? οι κάρτες μνήμης που είχα μαζι ειναι για γρήγορη εγραφη οχι 4k αλλά δέν νομίζω να φταίει η κάρτα.

ειναι τα 30 fps τόσο μάπα?

είχα πολλά αρχεία μέσα στην κάρτα γιατί τραβούσα και κάποια timelapse να επεξε ρόλο και αυτο?

Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος ότι τα αρχεία είναι γραμμένα έτσι και δεν φταίει το playback σου, τότε μάλλον φταίει η κάρτα ή κάποια δυσλειτουργία τής GoPro. Για να το τσεκάρεις, φόρτωσέ τα σε ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να τα βλέπεις frame by frame και δες αν υπάρχουν διπλά καρέ.

Έχω δει αντίστοιχο φαινόμενο στα 120fps, όπου η κάμερα έγραφε 4 ίδια καρέ και το αποτέλεσμα ήταν κάτι σαν stobe x 4 σε υλικό 30fps. Στο συγκεκριμένο υπήρχε και χαμηλός φωτισμός, το οποίο δεν ξέρω αν έχει σχέση.

Μοιάζει να έχεις το ίδιο πρόβλημα σε πολύ μικρότερο βαθμό αλλά μόνο αν μου στείλεις ένα δείγμα θα μπορέσω να σου πω περισσότερα. Επαναλαμβάνω, αν δεν φταίει το playback.

Δημοσ.

Βάλε το media info, τρέξτο, στην πρώτη εκκίνσηση θα σου ζητήσει ρυθμίσεις, βάλε Προβολή σε Κείμενο και φόρτωσε ένα αρχείο.

Κάνε επιλογή όλων των πληροφοριών και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Να δούμε έτσι τα στοιχεία του βίντεο.

Επίσης δώσε τα στοιχεία του υπολογιστή δλδ cpu-ram-gpu, αν είναι λάπτοπ το μοντέλο.

Δοκίμασες ένα βίντεο σε άλλον υπολογιστή σε περίπτωση που δεν αντέχει ο δικός σου;.

Τέλος, δοκίμασε να μετατρέψεις ένα κομμάτι σε χαμηλότερο φορμάτ με το fremake ή όποιο άλλο πρόγραμμα θέλεις.Κάντο σε 720p και δες αν αυτό παίζει σωστά.

Δημοσ.

Λοιπόν ετρεξα το medialinfo και εβγαλε αυτα τα στοιχεία στο screenshot.post-285890-0-60804700-1508699543_thumb.png

30fps λεει αλλά εμένα δέν μου φαίνονται για 30..

ανέβασα ενα μικρό κομμάτι 3-4 δευτερόλεπτα απο ενα βίντεο που ειναι ποιο έντονο λόγο των χρωμάτων  να δείτε τι εννοώ οταν κοιτάω τα παράθυρα από αυτόν το τοίχο πώς κινούνται..και επειδή τα βλέπω και τα 2 και αυτο που ανέβασα και το γνήσιο ειναι ίδια δέν ειναι οτι ΄΄χαλασε΄΄ στο ανέβασμα.

δειτε το σε πλήρη οθόνη φαινετε εντονότερο 

Μια ερώτηση εντελώς τυχαία και άσχετη :P

γράφει και σε interlace η gopro;

δεν ξέρω τι είναι αυτο..

Η gopro που εχω ειναι η απλή  εκδοση.. gopro 4 session 

αρκετά καλή γενικά αλλά σκευτομαι  να την αλλάξω και να πάω στην hero 5 black η οποια τραβάει 4κ 

κατι ακομα να ρωτήσω...

bitrate γραφει 25mb/s εγώ οταν κάνω exporting απο το filmora βάζω επιλογή 15.000kb/s μειώνω την ποιότητα έτσι? θα έπρεπε να το βάζω 25.000?

τα βίντεο τα έχω σάν αναμνηστικά όχι για youtube κτλ. 

Δημοσ.

Εμένα κανονικά μου φαίνονται. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι ένα βίντεο με τέτοια κίνηση και χωρίς stabilizing.

Ο Elf αναφέρεται στο 1080i και όχι στο 1080p. Έχει η κάμερα τέτοια επιλογή για εγγραφή;

Τα 25Mbps μου φαίνονται υπερβολικά και πρέπει να βγαίνει πολυ μεγάλο αρχείο. Και τα 15 πάλι είναι πάρα πολλά αλλά αν σου είναι εντάξει το μέγεθος του αρχείου άστο έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

οκ. Οπότε ισος είναι το δικό μου μάτι περίεργο, αν με το καλό πάρω την gopro 5 τοτε θα τραβάω μόνο 60fps δέν μου κάθετε καλά αυτο που βλέπω.. τρεμοπαίζει λίγο η εικόνα.

Οχι δέν εχει τέτοια επιλογή δεν την έχω δει πουθενά 

Δημοσ.

οκ. Οπότε ισος είναι το δικό μου μάτι περίεργο, 

Όχι δεν είναι περίεργο το μάτι σου,φαίνεται έντονα αλλά έτσι είναι αυτό λέει ο micos,και στην Tv και ακόμα και στο σινεμά να δεις σε τέτοιες σκηνές το βλέπεις αυτό το φαινόμενο.

Δημοσ.

Με 60fps θα είναι καλύτερα? 

Και εγώ ο βλάκας τράβαγα 30...έκανα ολόκληρο road trip σε όλη την κεντρική Ευρώπη τράβηξα περίπου 90Giga υλικό και σε πάρα πολλά ειναι έτσι και έχω ξενερώσει..ασε που εβαλα και slow motion σε κάτι σκηνές και φαντάζεσαι πως πάει...

Γιαυτο θέλω να πάω σε gopro 5 για του χρόνου που λέμε να ξαναπάμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...