Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω να ασχοληθώ πάνω από 5 χρονια, έψαξα λίγο στο forum και δεν υπάρχει κάποιο νήμα που να έχει συγκεντρωμενες πληροφορίες. 

Ψαχνω λοιπόν smart tv 49 με 55'

Απόσταση θέασης περίπου 3 μετρα

Δεν είμαι κολλημένος να είναι 4κ, φυσικά καλύτερα αν είναι. 

VA panel (από αυτά που διάβασα μάλλον είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή)

Τιμή να μη ξεφεύγει πολύ, μέχρι τα 1000 αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό με 5 χρονια εγγύηση. 

Ελαφριά προτίμηση σε samsung και Sony. Ίσως και Philips που διαβαζω πως έχει βγάλει καλά μοντελα τελευταία. 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Υγ εάν υπαρχει κάτι πολύ καλό σε μη smart, γράψτε το, η τηλεόραση θα είναι δίπλα στο pc οπότε μπορεί να παίξει hdmi

Υγ2

Τα καλώδια hdmi που έχω από 5ετια τρώνε πέταμα η τα καινούρια είναι ακριβώς τα ίδια? 

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός επειδή το ψάχνω και εγώ για νέα 55αρα γνώμη μου είναι να πας σε μοντέλο τύπου Samsung mu7000 καθώς έχει όλο το πακέτο σύγχρονων χαρακτηριστικών (10bit 4K, 100hz, smart TV κλπ). Στις 55' όμως πάει στα 1100€ και πάνω. Αν συμβιβαστείς με χειρότερο πάνελ (8bit 4K, 50hz) πας σε Samsung mu6400 σε χαμηλότερη τιμή αλλά χειρότερο πάνελ. Από Sony δεν γνωρίζω αλλά νομίζω είναι λίγο πιο ακριβές από τις αντίστοιχες Samsung.

Δημοσ.

Aν εχει  av panel κανεις δεν μπορει να το ξερει , απο την αλλη πρεπει να βρεις ενα μοντελο με DIRECT LED, το μαυρο ειναι χαλια ακομα και στα ακριβα μοντελα samsung 

Δημοσ.

Aν εχει av panel κανεις δεν μπορει να το ξερει , απο την αλλη πρεπει να βρεις ενα μοντελο με DIRECT LED, το μαυρο ειναι χαλια ακομα και στα ακριβα μοντελα samsung

Ενδιαφέρον αυτό για τα VA panels χωρίς direct led. Εγώ τώρα έχω την Samsung 50 j6200 (100hz,direct led) και βλέπω ότι όλες οι καινούριες Samsung είναι με edge led. Αυτό επηρεαζει την απεικόνιση του μαύρου; Δηλαδή θα έχω χειρότερο μαύρο από αυτό που έχω στην παλιά μου j6200;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...