Ιάσωνbitc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Οπως είπα μου φαίνεται ύποπτο το profil στο facebook του γραφείο εργασίας 1
opcorsa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 απο τις πιο δυσκολες δουλειες, αλλα την λατρευω.. μαλλον ως φυσιολατρης? καθε χρονο χαιρομαι και ανυπομονω, παροτι μετα βλαστημαω απο την κουραση.... εστω και φετος με την δουλεια θα παω μερικες μερες.... 1
duende Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 αμα δε τους ξερεις προσωπικα, μη μπλεξεις με κρητικους. και τον δουλο θα κανεις και λεφτα δε θα παρεις. αντε να σου δωσουν κανα κιλο λαδι 1
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή μετά την business ιδέα για την ενοικίαση σκηνής στην αυλή του σπιτιού σου τα παράτησες και είπες να ασχοληθείς με ελιές; Ε όχι ρε συ! Σκέψου άλλη εναλλακτική: νοικιάζεις την σκηνή σε τουρίστες, και τους βάζεις να μαζέψουν εκείνοι ελιές για σένα [και τους κάνεις μια εκπτωσούλα στην τιμή διαμονής και τους δίνεις και κανα μπουκάλι λαδάκι]. Δεν είσαι συ για να μαζεύεις ελιές βρε μπλε πάνθηρα! Είσαι για πιο μεγάλα πράγματα! 4
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αυτό με την ενοικίαση σκηνής το έχω χάσει νομίζω... 3
opcorsa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 αμα δε τους ξερεις προσωπικα, μη μπλεξεις με κρητικους. και τον δουλο θα κανεις και λεφτα δε θα παρεις. αντε να σου δωσουν κανα κιλο λαδι δεν νομιζω πως ειναι ετσι...
Unabomber Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αυτό με την ενοικίαση σκηνής το έχω χάσει νομίζω... Ιασωνbtic aka Crystal_Neptune aka Blue_Panther 3
Ιάσωνbitc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επειδή έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά στην Κρήτη για απαγωγες και εμπορια οργάνων για αυτό είμαι πολύ επιφυλακτικός
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ιασωνbtic aka Crystal_Neptune aka Blue_Panther To θρεντ θέλουμε ρε :ρ 1
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 To θρεντ θέλουμε ρε :ρ Τστστς αμάν ρε παιδιά, δεν προσέχετε καθόλου εδώ μέσα; Τα καλύτερα χάνετε. Και άλλα θρεντ: εκείνο που έκανε πλάκα ότι έχει δήθεν καρκίνο, ένα άλλο με κάτι βίντεο-νομίζω με μούφα σεισμό, η διαφήμιση που έκανε για το δικό του τεχνολογικό φόρουμ κλπ. Μα καλά, μόνο εμένα μού'χουν μείνει αυτά τα διαμαντάκια; 3
pontez2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τστστς αμάν ρε παιδιά, δεν προσέχετε καθόλου εδώ μέσα; Τα καλύτερα χάνετε. Και άλλα θρεντ: εκείνο που έκανε πλάκα ότι έχει δήθεν καρκίνο, ένα άλλο με κάτι βίντεο-νομίζω με μούφα σεισμό, η διαφήμιση που έκανε για το δικό του τεχνολογικό φόρουμ κλπ. Μα καλά, μόνο εμένα μού'χουν μείνει αυτά τα διαμαντάκια; Eιναι ο ιδιος με το υγρό πυρ? (τωρα που το θυμήθηκα, nenya θα σε εντυπωσίαζε κάτι τέτοιο? :P ) 1
Unabomber Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 To θρεντ θέλουμε ρε :ρ dive in http://www.insomnia.gr/topic/643592-οτι-είναι-κάτι-πολύ-φθηνό-το-αποφέυγετε/page-1 2
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Θυμάμαι ένα θέμα με σκηνή, αλλά όχι για ενοικίαση!
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Eιναι ο ιδιος με το υγρό πυρ? Νιντζα μαν ήταν εκείνο Τστστς αμάν ρε παιδιά, δεν προσέχετε καθόλου εδώ μέσα; Τα καλύτερα χάνετε. Και άλλα θρεντ: εκείνο που έκανε πλάκα ότι έχει δήθεν καρκίνο, ένα άλλο με κάτι βίντεο-νομίζω με μούφα σεισμό, η διαφήμιση που έκανε για το δικό του τεχνολογικό φόρουμ κλπ. Μα καλά, μόνο εμένα μού'χουν μείνει αυτά τα διαμαντάκια; Ομολογώ πως πρέπει να αυτοτιμωρηθώ. Βέβαια φταίνε και οι mods που τα ντιλιτάρουν ασάπ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα