Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

απο τις πιο δυσκολες δουλειες, αλλα την λατρευω.. μαλλον ως φυσιολατρης? καθε χρονο χαιρομαι και ανυπομονω, παροτι μετα βλαστημαω απο την κουραση.... εστω και φετος με την  δουλεια θα παω μερικες μερες....

• Like 1
Δημοσ.

αμα δε τους ξερεις προσωπικα, μη μπλεξεις με κρητικους. και τον δουλο θα κανεις και λεφτα δε θα παρεις. αντε να σου δωσουν κανα κιλο λαδι

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή μετά την business ιδέα για την ενοικίαση σκηνής στην αυλή του σπιτιού σου τα παράτησες και είπες να ασχοληθείς με ελιές; Ε όχι ρε συ!

Σκέψου άλλη εναλλακτική: νοικιάζεις την σκηνή σε τουρίστες, και τους βάζεις να μαζέψουν εκείνοι ελιές για σένα [και τους κάνεις μια εκπτωσούλα στην τιμή διαμονής και τους δίνεις και κανα μπουκάλι λαδάκι]. Δεν είσαι συ για να μαζεύεις ελιές βρε μπλε πάνθηρα! Είσαι για πιο μεγάλα πράγματα!

• Like 4
Δημοσ.

αμα δε τους ξερεις προσωπικα, μη μπλεξεις με κρητικους. και τον δουλο θα κανεις και λεφτα δε θα παρεις. αντε να σου δωσουν κανα κιλο λαδι

δεν νομιζω πως ειναι ετσι...

Δημοσ.

fd70948dcffc9c927ca5e532432c49bb.jpg

To θρεντ θέλουμε ρε :ρ

Τστστς αμάν ρε παιδιά, δεν προσέχετε καθόλου εδώ μέσα; Τα καλύτερα χάνετε. Και άλλα θρεντ: εκείνο που έκανε πλάκα ότι έχει δήθεν καρκίνο, ένα άλλο με κάτι βίντεο-νομίζω με μούφα σεισμό, η διαφήμιση που έκανε για το δικό του τεχνολογικό φόρουμ κλπ. Μα καλά, μόνο εμένα μού'χουν μείνει αυτά τα διαμαντάκια;

• Like 3
Δημοσ.

Τστστς αμάν ρε παιδιά, δεν προσέχετε καθόλου εδώ μέσα; Τα καλύτερα χάνετε. Και άλλα θρεντ: εκείνο που έκανε πλάκα ότι έχει δήθεν καρκίνο, ένα άλλο με κάτι βίντεο-νομίζω με μούφα σεισμό, η διαφήμιση που έκανε για το δικό του τεχνολογικό φόρουμ κλπ. Μα καλά, μόνο εμένα μού'χουν μείνει αυτά τα διαμαντάκια;

Eιναι ο ιδιος με το υγρό πυρ?

(τωρα που το θυμήθηκα, nenya θα σε εντυπωσίαζε κάτι τέτοιο? :P :P )

• Like 1
Δημοσ.

Eιναι ο ιδιος με το υγρό πυρ?

Νιντζα μαν ήταν εκείνο

Ομολογώ πως πρέπει να αυτοτιμωρηθώ. Βέβαια φταίνε και οι mods που τα ντιλιτάρουν ασάπ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...