Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ξαφνικά ένα zte s6 flex που έχω σταμάτησε να λειτουργεί και να μην ανάβει. Τα κουμπιά λειτουργούν κανονικά και δονείται οταν κρατάω πατημένο το κουμπί που ανάβει καθώς και κάνει ήχο οτι ανοίγει,απλά η οθόνη δεν δείχνει τπτ, και οι ενδείξεις στο μπροστά μέρος ανάβουν όταν το συνδέω στο ρεύμα. Παίζει να κάηκε η οθόνη απλά από μόνη της ; δεν έχει πέσει ποτέ κάτω ούτε τπτ παρόμοιο.

Επίσημο σέρβις αυτής είναι η πορκοντια; γνωρίζει κανένας; εγγύηση υπαρχει

δεν μου έχει τύχει να ξαναχαλασει ζτε , συνήθως όσα έχω πάρει είναι σκυλιά

Δημοσ.

Δεν ήξερα πως είναι η procordia, ευχαριστώ.

Νόμιζα ήταν η αρβατο , αλλά πάλι καλά :-)

Επίσης καθώς κάλεσα μου είπαν πως δωρεάν μεταφορικά δεν έχει. Δεν ξέρω αν είναι μόνο για lg ,αλλά σε zte και Huawei δεν εχει

Δημοσ.

Επανέρχομαι για να ζητήσω την βοήθεια σας. Μου είπαν από το σέρβις ότι έχει πάθει υγρασία. Αυτό βέβαια το αποκλείω κατά 99% γτ είναι το κινητό της μάνας μου , πρώτο χέρι, και το προσέχει πολύ. Πρέπει να ζητήσω φώτο αν αληθεύουν ολα αυτά;

Τελικά μου έχουν στείλει φώτο. Είναι όντως οξυδωμενη; γνωρίζει κανένας;

post-273471-0-53734200-1509365059_thumb.jpg

Δημοσ.

Και πως δηλαδή βεβαιώνεις ότι είναι το δικό σου τηλέφωνο και όχι κανενός άλλου για να στο βγάλουν εκτός εγγύησης; Αυτό πρέπει να το δεις από κοντά. Μπορει και οι ίδιοι να έσταξαν 2 σταγόνες νερού για να στο βγάλουν off warranty.

Δημοσ.

Να είναι τόσο καχύποπτος δλδ; δεν μ πέρασε από το νου καν , δεν παίζει τόσο μεγάλη εταιρία να ρισκάρουν το όνομα. Απλά δεν ξέρω αν στην φώτο φαίνεται η διάβρωση που μ είπαν.γι'αυτό την έβαλα μπας και ξέρει κάποιος που γνωρίζει από πλακέτες

Δημοσ.

τα σέρβις έξω έχουν ειδικά μπανάκια στα οποία πλένουν τις πλακέτες των συσκευών και φεύγει η διάβρωση ενώ εδώ σου λέει φερε 200-300€ για αλλαγή πλακέτας για να μην ασχολούνται και να κάνουν μόνο αρπαχτές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...