ktisipos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα στο forum!! Θέλω να φτιάξω την δική μου ιστοσελίδα για μια επιχείρηση που διατηρώ και ψάχνω να αγοράσω ένα server για να την φιλοξενώ!! Αξίζει τον κόπο ?? Κάθε γνώμη θα βοηθούσε...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Να αγοράσεις δηλαδή λες server για να έχεις στο μαγαζί σου μέσα την φιλοξενία? Πέρα του οτι δεν ειναι "σταθερή" ιδέα... Γιατί πες γίνεται μια διακοπή, πέφτει το ιντερνετ, η σελίδα σου θα πέσει. Και αν είναι βράδυ θα τρέχεις στο μαγαζί να ανοίξεις πάλι τον server , να τρέξεις τα προγραμματα για να ξανανεβει...Συν του οτι θελεις static ip για σιγουρια , πράγμα το οποίο ειναι και λίγο επικίνδυνο αν εχεις και αλλα pc μεσα σε δικτυο. Συν την αγορα του server. Και τι μηχάνημα θα πάρεις κλπ κλπ , κόστος , συντήρηση Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά... Η καλύτερη λύση ειναι να νοικιάσεις το domain (20 ευρω για 2 χρόνια) , και να φιλοξενήσεις την σελίδα σου σε κάποιο server εταιρίας Hosting με τιμές γύρω στα 40-50-60 ευρώ το χρόνο Σου βγαινει δηλαδη ενα κοστος το χρονο 60-70 ευρω. 1
ktisipos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χμμμ για να πάω σε κάτι σταθερό όμως!! Σε κάτι που θα το έχω στο χώρο μου?? Πόσο δυνατό μηχάνημα χρειάζομαι?? Θέλω να πάρω κάτι έτοιμο!! Να μην το στήσω εγώ...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα θα πας σε κάτι ακριβό... Οπωσδήποτε θέλεις γρήγορη γραμμή internet. Σίγουρα μεγάλο Upload. Οπωσδήποτε UPS Οπωσδήποτε μεγάλη μνήμη 2 δίσκους γρήγορους σε Mirror Καλό επεξεργαστή Γραφικά δεν μας πειράζουν σε αυτή τη φάση Καλύτερα στησιμο σε linux 2 τροφοδοτικά (redundant) αν καει το ενα συνεχίζει το άλλο Τοποθέτησε το ερώτημα σου και στο hardware του Insomnia μηπως σου δώσουν και κάτι παραπάνω σαν πληροφορία Αλλά γιατί να μπεις σε τόσα έξοδα και τέτοια ταλαιπωρία. Και ενοικιαση να κάνεις σε κάποια εταιρία σου δίνουν πλήρη πρόσβαση στα αρχεία της σελίδας σου , στο διαχειριστικό της , σε όλα. Και με το κόστος που θα έχει το να αγοράσεις server μπορείς να έχεις 10 χρόνια φιλοξενία σε καποια εμπιστη εταιρία , 10 χρόνια το ονομα του domain>....και το κεφάλι σου ήσυχο
StigmaX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Κανένας δεν αγοράζει server. Όλοι νοικιάζουν. Τι επίσκεψημοτιτα περιμένεις να έχει η σελίδα σου; Οι πιθανότητες είναι να σε καλύπτει ένα απλό shared hosting, η ένα vps. Αλλιώς αν θες κάτι πολύ δυνατότερο πας εδώ https://www.hetzner.com 2
ktisipos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χμμμ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Για την ενημέρωση!! Δίκιο έχεις ...
kormos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα στο forum!! Θέλω να φτιάξω την δική μου ιστοσελίδα για μια επιχείρηση που διατηρώ και ψάχνω να αγοράσω ένα server για να την φιλοξενώ!! Αξίζει τον κόπο ?? Κάθε γνώμη θα βοηθούσε... Σε άλλη χώρα ίσως το έκανες, στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει (ευνόητο κόστος) και παροχή (ακόμα...) για να έχεις το upload που χρειάζεται για να δουλεύεις σωστά. Όπως προαναφέρθηκε, ξεκαθάρισε τι ακριβώς ζητάς, Το ιδανικότερο είναι να πας σε κάποια καλή εταιρεία φιλοξενίας επιλέγοντας έναν καλό VPS (όχι βάση τιμής αλλά αξιοπιστίας και χώρου) στα μέτρα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα