Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Σε συστημα που φοραει i3 540 σε μητρικη gigabyte h55m s2, με 4gb ram, ssd και χωρις καρτα γραφικων αν παω σε σε ι7 840 και 8gb ram θα εχω ενα ικανοποιητικο συστημα για video editing σε adobe premiere και after effects.

Σε σχεση με το συστημα της υπογραφης μου που ειμαι πολυ ικανοποιημενος πως θα ειναι?

Η αναβαθμιση αυτη θελω να πιστευω οτι θα γινει με 100ευρω το πολυ.

Δημοσ.

περίπου ίδια ταχύτητα να περιμένεις με τον fx6300

τον ι5 για 1156 , μην τον αγοράσεις πάνω από 30ευρώ (ο ι5 840 που λες νομίζω είναι για φορητά)

υπαρχουν πάρα πολλοί ορφανοί που έχουν σκάσει οι μητρικές , τους έχουν παρατημένους ζητάνε 50-60 αλλά πέφτουν στα μισά αν επιμείνεις.

Δημοσ.

περίπου ίδια ταχύτητα να περιμένεις με τον fx6300

τον ι5 για 1156 , μην τον αγοράσεις πάνω από 30ευρώ (ο ι5 840 που λες νομίζω είναι για φορητά)

υπαρχουν πάρα πολλοί ορφανοί που έχουν σκάσει οι μητρικές , τους έχουν παρατημένους ζητάνε 50-60 αλλά πέφτουν στα μισά αν επιμείνεις.

ξεχασα να αλλαξω την υπογραφη μου. Τον 8350 εχω.       Για ι7 σε 1156 σοκετ λεω. Δεν ειναι ο 870?

Δημοσ.

o I7 870 παίζει στο 1156 , αν σου προτείνουν άλλο μοντέλο google it γιατί τo αδερφάκι του ο I7 920 για παράδειγμα παράδειγμα δεν παίζει.

αν έχεις 8350 κλοκαρισμένο πάνω από τα 4Ghz , όχι η πρώτη γενιά ι5 - ι7  απλά θα τον πλησιάσει αλλά δεν θα τον φτάσει σε ταχύτητα.

Δημοσ.

Έχω σύστημα 1156, αλλά το έχω για ψιλο-gaming. Με 4gb πάντως σερνόταν γενικώς, με αύξηση στα 12gb , πήρε πολύ τα πάνω του.

Και οι cpu αυτοί σηκώνουν και oc.

Πιο φθηνό από το i7 870 βρίσκεις τον αντίστοιχο xeon (Χ3470) , ο οποίος μπαίνει σε αυτό το socket, αλλά πρέπει να τσεκάρεις τα specs της μητρικής

Δημοσ.

Οσο πιο πολυ ραμ για αυτα που λες τοσο το καλυτερο.επισης,αν κτλβ καλα απο τα λιγα που διαβασα,ακομα δεν εχουν ασχοληθει οι τυποι της adobe και αυτο που μετραει περισσοτερο ειναι το single core thread αρα ναι ενας i7 θα ηταν καλυτερος και απο fx 6300.εκτος κι αν μιλαμε για πολλα instances οποτε εκει παμε και σε πολλους πυρηνες.η γραφικων δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο εκτος κι αν μιλαμε για openGL,3d.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...