Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν θα βγω κερδισμένος από αυτό, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μην πάω στο μήνα πάνω στο Note 8. Δεν το λέω για να καυχηθώ, αλλά ανήκω στην μικρή κατηγορία χρηστών που αλλάζουν συχνά κινητό. Αν δεις και τις αγγελίες μου, αγοράζω και πουλάω πολύ συχνά, από χόμπι-μικρόβιο-whatever. Μπορώ να δεχτώ μια χασούρα έως 50 ευρώ κάθε δυο-τρεις συσκευές που αλλάζω (αν σκεφτείς πως ήδη έχω δοκιμάσει 6-7 μέσα στο 2017). Αντισταθμίζω τις χασούρες με αγορά μεταχειρισμένων κάθε τόσο, και κάπως το ισορροπώ ξοδεύοντας λιγότερο από 200 ευρώ κάθε χρόνο. Όσο για το Note 8 για να μη μακρηγορώ, περιμένω πτώση αντίστοιχη της τάξης του S8+. Από 929, 680κάτι (650κάτι κάποια στιγμή). Αν πέσει τόσο (ποσοστιαία, δηλαδή να πάει στα 750 ευρώ) γύρω στο Γενάρη θα το πάρω, ναι. Η ερώτησή μου εδώ ήταν αν όντως με την συγκεκριμένη έκπτωση πέφτει στην τιμή που κατάλαβα (820κάτι) και όχι τόσο αν αξίζει να το πάρω (στην οποιαδήποτε τιμή). Επειδη και εγω σε τετοια μοιρα ημουν και επειδη βλεπω πλεον απο φετος οι τιμες των κινητων να ξεφευγουν και να μην πεφτουν κιολας(δες s8 που δεν εχει πεσει ακομα κατω απο τα 540 λογω ζητησης και τωρα ειναι κοντα στα 600ευρω),μπορω να σου πω οτι πλεον θα σταματησω αυτο το hobby τουλαχιστον μεχρι να φτιαξει στο μελλον η κατασταση. Γιατι φετος και ισως και του χρονου,θα βαρεσουν στα υψη οι εταιρειες τα κινητα με την νεα αναλογια οθονης. Τσιμπησα ενα Lg g6(το οποιο δυστηχως ανεβηκε και αυτο σε τιμη αλλα τι να κανουμε) και αναμενω απο του χρονου και μετα να φτιαξει η κατασταση. Γενικα φετος ειναι χαλια περιοδος για να αγορασει καποιος ναυαρχιδα κινητο(μεχρι και η oneplus βαρεσε 500+ τιμη),και αυτο φαινεται που τα περσινα κινητα ακομα ειναι στις ιδιες τιμες μετα απο 1.5χρονο παρακαλω. Οσο για του Πλαισιου πεφτει τοσο αλλα η παγιδουλα ειναι οτι σε αναγκαζει να αγορασεις κατι αλλο γιατι τα χρηματα λειτουργουν στην ουσια σαν πιστωτικο για την επομενη σου αγορα,φυσικα μονο απο συνεργαζομενα καταστηματα με Eurobank. 1
slk200gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Παίζει κι αυτό. Κάτι κουλά που διάβαζα για τιμολόγια και πως τελικά δεν το εκπίπτεις το ποσό κτλ ισχύουν; . δεν ξερω τι κουλα ακουσες παντως σν εχεις το νουμερο στην εταιρεία εκπιπτεις φπα και το καθαρο ποσο μπαίνει στα εξοδα
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 δεν ξερω τι κουλα ακουσες παντως σν εχεις το νουμερο στην εταιρεία εκπιπτεις φπα και το καθαρο ποσο μπαίνει στα εξοδα Δεν το 'πιασα αυτό. Μιλάμε για σκέτη συσκευή. Υποθέτω εννοείς πως θα πρέπει στο εταιρικό ΑΦΜ να υπάρχει κάποια γραμμή κινητής; Μια απο τ ιδια ειμαι κ εγω ακριβως. Είμαστε κλινικές περιπτώσεις Πέφτει στην τιμή που κατάλαβες με τη διαδικασία της επιστροφής (βάζεις την επιστροφή βενζίνη, πας σούπερ μάρκετ κτλ κτλ). Τώρα για τα μαθηματικά και πως θα βγάλεις τη λιγότερη χασουρα αφού είναι το χόμπι σου θα βρεις πως θα το κάνεις Εεεευχαριστώ Επειδη και εγω σε τετοια μοιρα ημουν και επειδη βλεπω πλεον απο φετος οι τιμες των κινητων να ξεφευγουν και να μην πεφτουν κιολας(δες s8 που δεν εχει πεσει ακομα κατω απο τα 540 λογω ζητησης και τωρα ειναι κοντα στα 600ευρω),μπορω να σου πω οτι πλεον θα σταματησω αυτο το hobby τουλαχιστον μεχρι να φτιαξει στο μελλον η κατασταση. Γιατι φετος και ισως και του χρονου,θα βαρεσουν στα υψη οι εταιρειες τα κινητα με την νεα αναλογια οθονης. Τσιμπησα ενα Lg g6(το οποιο δυστηχως ανεβηκε και αυτο σε τιμη αλλα τι να κανουμε) και αναμενω απο του χρονου και μετα να φτιαξει η κατασταση. Γενικα φετος ειναι χαλια περιοδος για να αγορασει καποιος ναυαρχιδα κινητο(μεχρι και η oneplus βαρεσε 500+ τιμη),και αυτο φαινεται που τα περσινα κινητα ακομα ειναι στις ιδιες τιμες μετα απο 1.5χρονο παρακαλω. Οσο για του Πλαισιου πεφτει τοσο αλλα η παγιδουλα ειναι οτι σε αναγκαζει να αγορασεις κατι αλλο γιατι τα χρηματα λειτουργουν στην ουσια σαν πιστωτικο για την επομενη σου αγορα,φυσικα μονο απο συνεργαζομενα καταστηματα με Eurobank. Ισχύει αυτό με τις τιμές. Το τελευταίο έτος είναι το πρώτο που έχω δικό μου εισόδημα και μου είναι πιο εύκολο να "σπαταλήσω" λεφτά καθώς τον επόμενο μήνα θα έχω... κι άλλα. Οπότε απ' όταν πήρα το S8+ με 680 έχω ελάχιστες απώλειες με τα deals που έχω χτυπήσει. Μετάνιωσα που έδωσα το OP5. Μετάνιωσα που το έδωσα για G6. Για να μου δώσω ένα μάθημα, λοιπόν, πήρα το Mi A1 τώρα μέχρι να μαζευτεί ξανά λίγο χρήμα στην άκρη. Στα του Πλαισίου, εγώ το τσίμπησα καθώς Επιστροφή έχουν τα βασικά καταστήματα που ψωνίζω (ΕΚΟ, Σκλαβενίτης, Zara, ΙΚΕΑ, και, well, Πλαίσιο )... Τα λέμε στις Προσφορές, λοιπόν, παίδες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα