x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ την παρέα Δεδομένου πως στο Skroutz βλέπουμε τιμές 930 ευρώ και πάνω (για οποιοδήποτε κωδικό/έκδοση/χρώμα), δεν συμφέρει στα 1029 με 20% επιστροφή αν είναι να βγει στα 825 περίπου; Πέρα απ' το ότι σου δεσμεύει την επιστροφή αυτή για αγορές με κάρτα, έχει κάποιο άλλο σημείο που ο καθιστά μη-προσφορά; Με τον ίδιο τρόπο βγαίνουν και Xiaomi ελληνικής αντιπροσωπείας σε τιμή αντίστοιχη των Skroutzομάγαζων, btw. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν συζητήσει στο subforum με τις Προσφορές... Για ρίξτε τα φώτα σας...
Warzycha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αν εχεις τα χρηματα χτυπα το.Προσφορα δεν λεω κανενα κινητο στα 825 ευρω αλλα με το σκεπτικο σου ειναι οποτε προχωρα.
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εγω θα σ ελεγα περιμενε λιγο καιρο να πεσει η τιμη. Την θεωρω υπερβολικα υψηλη. Βεβαια αν εχεις τα €€€ το χτυπας οποτεδηποτε ωρα και στιγμη
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ την παρέα Δεδομένου πως στο Skroutz βλέπουμε τιμές 930 ευρώ και πάνω (για οποιοδήποτε κωδικό/έκδοση/χρώμα), δεν συμφέρει στα 1029 με 20% επιστροφή αν είναι να βγει στα 825 περίπου; Πέρα απ' το ότι σου δεσμεύει την επιστροφή αυτή για αγορές με κάρτα, έχει κάποιο άλλο σημείο που ο καθιστά μη-προσφορά; Με τον ίδιο τρόπο βγαίνουν και Xiaomi ελληνικής αντιπροσωπείας σε τιμή αντίστοιχη των Skroutzομάγαζων, btw. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν συζητήσει στο subforum με τις Προσφορές... Για ρίξτε τα φώτα σας... 1. Δεν παιρνεις τα χρηματα πισω αλλα πιστωτικο το οποιο μονο σε επομενη αγορα αξιοποιεις 2.Για τα χρηματα που μιλαμε δεν ειναι δα και η τρομερη προσφορα 100ευρω κατω μιας και δεν ειναι καν 10% κατω απο το επομενο του σκρουτζ,και η τιμη αναμενεται φυσικα να πεσει και αλλο. 3.Για δες απο amazon Ιταλιας ποσο εχει παει η τιμη του https://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=galaxy+note+8
slk200gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Το λες και προσφορα αν μπορεις να κοψεις τιμολογιο και να γλυτωσεις το φπα ,μοναδικη ενσταση οτι ειναι μονο με καρτες της eurobank
ziaba Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ την παρέα Δεδομένου πως στο Skroutz βλέπουμε τιμές 930 ευρώ και πάνω (για οποιοδήποτε κωδικό/έκδοση/χρώμα), δεν συμφέρει στα 1029 με 20% επιστροφή αν είναι να βγει στα 825 περίπου; Πέρα απ' το ότι σου δεσμεύει την επιστροφή αυτή για αγορές με κάρτα, έχει κάποιο άλλο σημείο που ο καθιστά μη-προσφορά; Με τον ίδιο τρόπο βγαίνουν και Xiaomi ελληνικής αντιπροσωπείας σε τιμή αντίστοιχη των Skroutzομάγαζων, btw. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν συζητήσει στο subforum με τις Προσφορές... Για ρίξτε τα φώτα σας... το χουμε συζητήσει στις προσφορές http://www.insomnia.gr/topic/657739-πλαισιο-20-επιστροφη-eurobank-σε-κινητα-συγκεκριμενων-brands/page-3 δεν μας ξεφεύγει τπτ 1
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αν εχεις τα χρηματα χτυπα το.Προσφορα δεν λεω κανενα κινητο στα 825 ευρω αλλα με το σκεπτικο σου ειναι οποτε προχωρα. Ε εντάξει κι εσύ... "Προσφορά" βγαίνει ποσοστιαία. Ο καθένας ξοδεύει ανάλογα τι θέλει-μπορεί Εγω θα σ ελεγα περιμενε λιγο καιρο να πεσει η τιμη. Την θεωρω υπερβολικα υψηλη. Βεβαια αν εχεις τα €€€ το χτυπας οποτεδηποτε ωρα και στιγμη Καλά κι εγώ εκεί με βλέπω. Απλά πρέπει να βρω κάτι ωστόσο γιατί και όλα τα έχω δοκιμάσει με την τρέλα που με δέρνει, και τίποτα δεν με ικανοποιεί από όσα δεν έχω δοκιμάσει. Οπότε έλεγα αν είναι να τα σκάσω, να τα σκάσω γερά να φάω σφαλιάρα να μην θέλω να το σκοτώσω μετά. 1. Δεν παιρνεις τα χρηματα πισω αλλα πιστωτικο το οποιο μονο σε επομενη αγορα αξιοποιεις 2.Για τα χρηματα που μιλαμε δεν ειναι δα και η τρομερη προσφορα 100ευρω κατω μιας και δεν ειναι καν 10% κατω απο το επομενο του σκρουτζ,και η τιμη αναμενεται φυσικα να πεσει και αλλο. 3.Για δες απο amazon Ιταλιας ποσο εχει παει η τιμη του https://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=galaxy+note+8 1. Είναι πιστωτικό στο Πλαίσιο, ή Επιστροφή 200 ευρώ για αγορά με την κάρτα μου από οπουδήποτε -όχι σε αυτή την αγορά, το αντιλαμβάνομαι ότι δεν γίνεται έκπτωση κατά την αγορά 2. Παρατηρώ την εξέλιξη τιμών στο Σκρουτζ και δεν με ενθουσιάζει η πτώση που παρουσιάζει. Δεν ξέρω μέχρι Χριστούγεννα τι θα παίξει βέβαια με Black Friday, 10ήμερο προσφορών και προσφορές γενικώς. 3. ΑΧΝΕ. Το έβλεπα χθες, και στο eglobalcentral έχει το Orchid Grey 775κάτι. Το λες και προσφορα αν μπορεις να κοψεις τιμολογιο και να γλυτωσεις το φπα ,μοναδικη ενσταση οτι ειναι μονο με καρτες της eurobank Παίζει κι αυτό. Κάτι κουλά που διάβαζα για τιμολόγια και πως τελικά δεν το εκπίπτεις το ποσό κτλ ισχύουν; το χουμε συζητήσει στις προσφορές http://www.insomnia.gr/topic/657739-πλαισιο-20-επιστροφη-eurobank-σε-κινητα-συγκεκριμενων-brands/page-3 δεν μας ξεφεύγει τπτ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΔΓΙΑΟΛΕ. Οπότε δεν είναι καλή στιγμή για Note 8. Νταξ' το 'πιασα παίδες. Θα περιμένω κανα μήνα ακόμα.
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μηνα και οσο περισσοτερο μπορεις οφελος θα εχεις 1
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Sh!t. Θα πρέπει να βρω κάποιο midrange δλδ ως τότε. Damn.
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Sh!t. Θα πρέπει να βρω κάποιο midrange δλδ ως τότε. Damn.Παρε ενα s7 edge
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Το είχα. Δις. Λέω να δοκιμάσω Xiaomi Mi A1. 1
petran91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Sh!t. Θα πρέπει να βρω κάποιο midrange δλδ ως τότε. Damn.Δηλαδή συγγνωμη, θα αγοράσεις mid range ας πούμε 150-200€ ώστε να περιμένεις να πέσει η τιμή του note σε βάθος 1 μήνα (άντε να πέσει 100€ αν είσαι τυχερός).Έτσι βγαίνεις κερδισμένος από την αναμονή? Πάρτο τώρα να τελειώνεις 1
x_vagos_x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν θα βγω κερδισμένος από αυτό, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μην πάω στο μήνα πάνω στο Note 8. Δεν το λέω για να καυχηθώ, αλλά ανήκω στην μικρή κατηγορία χρηστών που αλλάζουν συχνά κινητό. Αν δεις και τις αγγελίες μου, αγοράζω και πουλάω πολύ συχνά, από χόμπι-μικρόβιο-whatever. Μπορώ να δεχτώ μια χασούρα έως 50 ευρώ κάθε δυο-τρεις συσκευές που αλλάζω (αν σκεφτείς πως ήδη έχω δοκιμάσει 6-7 μέσα στο 2017). Αντισταθμίζω τις χασούρες με αγορά μεταχειρισμένων κάθε τόσο, και κάπως το ισορροπώ ξοδεύοντας λιγότερο από 200 ευρώ κάθε χρόνο. Όσο για το Note 8 για να μη μακρηγορώ, περιμένω πτώση αντίστοιχη της τάξης του S8+. Από 929, 680κάτι (650κάτι κάποια στιγμή). Αν πέσει τόσο (ποσοστιαία, δηλαδή να πάει στα 750 ευρώ) γύρω στο Γενάρη θα το πάρω, ναι. Η ερώτησή μου εδώ ήταν αν όντως με την συγκεκριμένη έκπτωση πέφτει στην τιμή που κατάλαβα (820κάτι) και όχι τόσο αν αξίζει να το πάρω (στην οποιαδήποτε τιμή). 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Όχι δεν θα βγω κερδισμένος από αυτό, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μην πάω στο μήνα πάνω στο Note 8. Δεν το λέω για να καυχηθώ, αλλά ανήκω στην μικρή κατηγορία χρηστών που αλλάζουν συχνά κινητό. Αν δεις και τις αγγελίες μου, αγοράζω και πουλάω πολύ συχνά, από χόμπι-μικρόβιο-whatever. Μια απο τ ιδια ειμαι κ εγω ακριβως. 1
petran91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πέφτει στην τιμή που κατάλαβες με τη διαδικασία της επιστροφής (βάζεις την επιστροφή βενζίνη, πας σούπερ μάρκετ κτλ κτλ). Τώρα για τα μαθηματικά και πως θα βγάλεις τη λιγότερη χασουρα αφού είναι το χόμπι σου θα βρεις πως θα το κάνεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα