Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα turbo-x model W76TH, αρκετά παλιό, στο οποίο χάλασε ο σκληρός δίσκος που είχε και αποφάσισα να βάλω ssd για να το αναβαθμίσω κιόλας.

Πήρα εναν 120gb sata 3.

Πέρασα τα windows 7 σε usb.

Ξεκινάει ο υπολογιστής, μπουτάρει κανονικά απ' το usb και πρίν φτάσω στο σημείο που δείχνει τα partitions, μου πετάει παράθυρο "no device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK."

Έψαξα στο google και λέει ότι αυτό γίνεται επειδή η εγκατάσταση των windows 7 δεν έχει drivers για τις θύρες usb 3 του υπολογιστή.

Αλλά εμένα ο υπολογιστής δεν έχει usb 3, κι επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω εγκατάσταση των windows 7 σε αυτό το pc.

Οπότε υποπτεύομαι ότι το θέμα είναι ο ssd λόγω sata 3; Αλλά πίστευα πως θα τον υποβαθμίσει σε απλό sata χωρίς πρόβλημα.

Ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

Δοκοιμασε σε αλλη θυρα?

Αυτό...!

Αν βάζεις το usb σε usb 3 θύρα έχεις πρόβλημα γιατί το boot των 7 δεν έχει drivers για usb 3.

Αν έχει το pc usb 2 θύρες βάλε εκεί το στικάκι ή κάνε ένα dvd με τα 7άρια.

Μετά θα χρειαστείς drivers για τις usb 3 θύρες.

Δημοσ.

Οπως εγραψα το λάπτοπ αυτο δεν εχει usb 3 θυρες παρόλα αυτά το δοκιμασα και στις αλλες 2 κι έκανε το ιδιο.

Αύριο θα δοκιμασω να τα περάσω με dvd.

Αν παλι δεν, θα δοκιμασω να βαλω τα 10 γιατι υποψιαζομαι τα 7 δεν εχουν οδηγους για τον καινουργιο ssd.

Οπως και να έχει θα ενημερωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...