manoskost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας, με την τελευταια αναβαθμιση, δεν μπορω να μπω με τον κωδικο μου στο skype. ζηταω να μου το στειλουν, ουτε αυτο γινεται. καμμια βοηθεια, τι μπορω να κανω?
Left13S Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Να σου στειλουν τον κωδικο σου λιγο δυσκολο. Αν τον ξεχασες, καπου θα σου λεει για επαναφορα κωδικου, κανε τα απαιρετητα βηματα.
manoskost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Να σου στειλουν τον κωδικο σου λιγο δυσκολο. Αν τον ξεχασες, καπου θα σου λεει για επαναφορα κωδικου, κανε τα απαιρετητα βηματα. τα κανω αλλα δεν μπαινει, τοδιεγραψα, το ξαναπερασα, παλι τιποτα.μηπως ξερει κανεις, πως θα κατεβασω το skype απο το store των windows ,μιας και στην νεα αναβαθμιση δεν υπαρχει?
alexisnik19911 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 πηγαινε στον φακελο users->(ονομα_χρηστη)->AppData->Roaming->Skype και διεγραψε τα παντα μεσα σε αυτο το φακελο και ξαναπροσπαθησε να κανεις login
manoskost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 πηγαινε στον φακελο users->(ονομα_χρηστη)->AppData->Roaming->Skype και διεγραψε τα παντα μεσα σε αυτο το φακελο και ξαναπροσπαθησε να κανεις login το εκανα, παλι δεν μπαινει. μου εχει καταργηθει το store των windows ωστε να μπω να κατεβασω το skype οπως στην προηγουμενη εκδοση, ετσι συμβαινει στην εκδοση αυτη ή εγω εχω το προβλημα? θα βοηθουσε να κανω μια νεα καθαρη εγκατασταση των windows?
manoskost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 θελω μια μικρη βοηθεια: γυρισα πισω στην προηγουμενη εκδοση των windows και κατεβασα την εφαρμογη skype απο το store. οταν την ανοιγω μου βγαζει αλλο ονομα απο αυτο που ειχα, μου βγαζει το ονομα που εχω το pc . πηγαινω στη ρυθμιση του προφιλ και κανω εξοδο απο αυτο το ονομα, μου ανοιγει μια σελιδα να ξαναμπω στο skype, δινω το ονομα που εχω και με βαζει. απο οτι μπορω να καταλαβω, υπαρχουν δυο λογαριασμοι, αλλα οταν μπαινω στο skype απο το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας, με βγαζει στο ονομα του pc. το ερωτημα ειναι πως θα μπορεσω να διαγραψω τον λογαριασμο που εχει το ονομα του pc, ωστε να μεινει μονο ο δικος μου?
alexisnik19911 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 δοκιμασες την κλασσικη desktop εφαρμογη? κατεβασε την απο εδω http://www.skype.com/go/getskype-msi
manoskost Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 δοκιμασες την κλασσικη desktop εφαρμογη? κατεβασε την απο εδω http://www.skype.com/go/getskype-msi την κατεβασα, και παλι τιποτα.πρεπει να εχει γινει καποιο μπλεξιμο στον λογαριασμο που εχει μπει στο skype γιατι μου εμφανιζεται το email μου με καταληξη ομως hotmail.com αντι του yahoo.gr που εχω. αν κανω μια καθαρη εγκατασταση των windows χωρις να κρατησω τις ρυθμισεις μου, λογικα δεν θα σβηστει και αυτο το μπλεξιμο ή θα το κανω ματαια? ενημερωτικα εχω το skype στο γραφειο με windows7, στο tablet και στο κινητο, με το ονομα μου και δουλευει και στα 3 κανονικα, μονο στα windows 10 μετα την τελευταια αναβαθμιση εγινε αυτο.
manoskost Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 την κατεβασα, και παλι τιποτα.πρεπει να εχει γινει καποιο μπλεξιμο στον λογαριασμο που εχει μπει στο skype γιατι μου εμφανιζεται το email μου με καταληξη ομως hotmail.com αντι του yahoo.gr που εχω. αν κανω μια καθαρη εγκατασταση των windows χωρις να κρατησω τις ρυθμισεις μου, λογικα δεν θα σβηστει και αυτο το μπλεξιμο ή θα το κανω ματαια? ενημερωτικα εχω το skype στο γραφειο με windows7, στο tablet και στο κινητο, με το ονομα μου και δουλευει και στα 3 κανονικα, μονο στα windows 10 μετα την τελευταια αναβαθμιση εγινε αυτο. τελικα κατι εκανα να απενεργοποιησω σε πρωτη φαση το ονομα που μου εβγαζε, και να μπω το δικο μου, αλλα μονο στην εφαρμογη του skype που εβαλα απο το store. ( στην κλασικη εφαρμογη του skype δεν μπορω να μπω ). το θεμα ειναι το εξης: αν κανω τωρα την νεα αβαθμιση στα windows 10, θα μου κρατησει την εφαρμογη του skype οπως ειναι τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα