Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μου εφεραν το λαπτοπ του τιτλου,το οποιο ηταν σε κακη κατασταση.

Η παστα πλεον ηταν μονο τριγυρω απο τον επεξεργαστη και την καρτα,καθως καποιος ειχε βαλει παραπανω.

Ο υπολογιστης μολις πηγαινε να μπει στα windows εκλεινε και εκανε επανεκκινηση.

Τον ελυσα με πολλα ευαγγελια καθως τα hp ειναι τα χειροτερα σε θεμα λυσιματος,με πρωτομαστορα αυτο το dv7 που ηταν απο τα χειροτερα που εχω λυσει.

Καθαρισα λοιπον τα παντα,εξυσα την παστα απο τις επιφανειες και αφου το εδεσα ξεκινησα τις δοκιμες.

Το αποτελεσμα τωρα ειναι οτι το λαπτοπ κλεινει παλι μετα το load των αρχειων για φορματ,δεν κραταει δλδ πανω απο 1,5 λεπτο.Μετα απο καποιες προσπαθειες κλεινει στα 20 δευτερα.

Εχω κανει επαναφορα BIOS και hard reset,οπως και αλλαγη δισκου και μνημων.
Εχω δοκιμασει εγκατασταση απο 2 dvd drives,ενα εξωτερικο dvd drive και απο φλασακι.

Παμε για reballing?

Δημοσ.

Τώρα δεν κατάλαβα καλά, έχεις κάνει φορματ κι πάλι κλείνει;

Ανεμιστήρας δουλεύει;

Θα έχει θέματα κι επεξεργαστής.

Δημοσ.

Τώρα δεν κατάλαβα καλά, έχεις κάνει φορματ κι πάλι κλείνει;

Ανεμιστήρας δουλεύει;

Θα έχει θέματα κι επεξεργαστής.

Οχι,δεν αντεχει πανω απο 2 λεπτα ανοιχτο.

Ανεμιστηρας δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Σβηνει εντελως η΄ σβηνει η οθονη μονο και συνεχιζει να δουλευει?

Στα 2 αυτα λεπτα δεν προλαβαινεις να βαλεις κανα speedfan να δεις θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Δε γνωριζω πως δουλευει το speedfan.

Ο υπολογιστης δεν εχει λειτουργικο.

Κανει επανεκκινηση πριν καν φτασω στις επιλογες εγκαταστασης.

Δημοσ.

Επανεκκινηση κανει τωρα  η΄ σβηνει εντελως? Αν κανει επανεκκινηση, δοκιμασε και με ενα linux live εκκινηση..

Θα το δοκιμασω

μηπως δεν παταει καλα η ψυκτρα?

Οχι το εχω τσεκαρει.

Δημοσ.

βγαλε τον δισκο, και ανοιξε το ετσι και περιμενε

Εκει εχει μονο boot device not found για αρκετη ωρα,αφου δεν προχωραει σε καποια διεργασια για να ζεσταθει.

Θα βαλω το δισκο απο το αλλο λαπτοπ μου για να δω εκει τι θα κανει.

• Like 1
Δημοσ.

μάλλον , κάτι παίζει με δίσκο - κύκλωμα τροφοδοσίας

για δες με άλλον δίσκο που δουλεύει σίγουρα.

ΥΓ

μπορεί το καθάρισμα & προσθήκη πάστας στην ψύκτρα να είναι συμπτωση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομιζω να ειναι συμπτωση γιατι η η παστα ηταν ανυπαρκτη.

Πιο πολυ μου κανει για πειραγμενη  καρτα γραφικων.

Ο φορτιστης δουλευει κομπλε σε αλλο παρομοιο λαπτοπ και ο δισκος του ειναι 100% υγιης.

Update: Με το Live linux εμεινε απλα στην πρωτη οθονη για κανα 10λεπτο,δεν ξερω εαν κατεβασα τη σωστη εκδοση.

Με αλλο δισκο με windows,το εβαλα σε safe mode και εμεινε εκει που φορτωνει τους οδηγους.

Με δοκιμη εγκαταστασης εμεινε κολλημενο στο Starting Windows,πριν μπει στο μενου εγκαταστασης.

Παρατηρησα οτι οταν τον κλεινω μετα το κολλημα,θελει 5-6 φορες πατημα το power για να ξεκινησει παλι.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Δημοσ.

μάλλον έχεις δίκιο , είχε παραπάνω προβλήματα από την απλή αλλαγή πάστας στο cpu.

είναι 10ετίας μηχάνημα , μήπως είναι καλύτερο να αγοραστεί refurbish Ι5 πενταετίας με 1 χρόνο εγγυηση?

το λέω σε περίπτωση που έχει σοβαρό θέμα

Δημοσ.

μάλλον έχεις δίκιο , είχε παραπάνω προβλήματα από την απλή αλλαγή πάστας στο cpu.

είναι 10ετίας μηχάνημα , μήπως είναι καλύτερο να αγοραστεί refurbish Ι5 πενταετίας με 1 χρόνο εγγυηση?

το λέω σε περίπτωση που έχει σοβαρό θέμα

Refurbished μητρικη εννοεις?

Προσπαθω απλα να δω αν σωνεται,δεν πιστευω οτι αξιζει η οποιαδηποτε επενδυση.

Σκεψου οτι θελει σιγουρα πληκτρολογιο,ηρθε χωρις φορτιστη και με ενα δισκο καμενο.

Ο λογος που ασχοληθηκα ειναι οτι ειναι 17.3 και  παιρνει 2 δισκους συν τη θυρα για msata δισκο,αλλα απο οτι ειδα η μια θυρα sata πρεπει να εχει καει και αυτη.

Με εναν msata ssd και εναν 250ρη απλο δισκο θα πηγαινει μια χαρα για καθημερινη χρηση,εαν λειτουργησει φυσικα.

Το ενδεχομενο να εχει θεμα η cpu και οχι η gpu παιζει?

Δημοσ.

Δεν βαζεις κι ενα cd memtest ετσι για το καλο? Παντως μαλλον  κατι παιζει η΄ με δισκο η΄ με τροφοδοσια η΄ και με μητρικη ισως...

Τωρα διαβασα καλυτερα αυτα που εκανες... Αν ηταν υπερθερμανση θα εσβηνε δεν θα κολλαγε σε ενα σημειο...

Ο δισκος δεν φταιει αφου εβαλες κι αλλον πανω..Τροφοδοσια παλι , μαλλον θα εσβηνε αν ειχε θεμα η΄ θα πεταγε καμια μπλε οθονη...

Αρα η΄μνημες  η΄ μητρικη νομιζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...