Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Έπειτα από χρόνια οικονομιών ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ενα σκρουτζομάγαζο με κινητά, τάμπλετς, υπολογιστές αξεσουάρ κτλ.
Το προβλημα είναι το εξής:

Εδώ και αρκετούς μήνες ψάχνω να βρω προμηθευτή απο το εξωτερικό για να είμαι ανταγωνιστικός αλλά μάταια.
Όποιος έχει γνώση και θέλει να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμον.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Προφανώς διότι είναι άπειρα αυτού του είδους τα καταστήματα.

όντως ρε παιδιά ενώ πριν ήταν ελάχιστα, τώρα κάνεις μια αναζήτηση στο skroutz και σου βγάζει δεκάδες καταστήματα που δε τα ξέρει ούτε η μάνα τους. 

απορώ πως κρατιούνται όλα αυτά. πουλάνε;

τι γίνεται, κάθε γειτονιά έχει και από ένα eshop;

Δημοσ.

όντως ρε παιδιά ενώ πριν ήταν ελάχιστα, τώρα κάνεις μια αναζήτηση στο skroutz και σου βγάζει δεκάδες καταστήματα που δε τα ξέρει ούτε η μάνα τους. 

Τα περισσότερα δεν έχουν τα έξοδα που έχει ένα κανονικό κατάστημα (ενοίκιο, υπαλλήλους κλπ). Οπότε κάτι μπορεί να γίνει, αν και το περιθώριο κέρδους είναι χαμηλό στα περισσότερα προϊόντα.

Φίλε υπολόγισε ότι και το ίδιο το skroutz είναι ένα έξοδο, πληρώνεις ανά κλικ νομίζω.

Δημοσ.

Τα περισσότερα δεν έχουν τα έξοδα που έχει ένα κανονικό κατάστημα (ενοίκιο, υπαλλήλους κλπ). Οπότε κάτι μπορεί να γίνει, αν και το περιθώριο κέρδους είναι χαμηλό στα περισσότερα προϊόντα.

Φίλε υπολόγισε ότι και το ίδιο το skroutz είναι ένα έξοδο, πληρώνεις ανά κλικ νομίζω.

Ναι το γνωρίζω. Συν 500€ περιπου για είσοδο

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές ιστοσελίδες διαχειρίζονται από μια εταιρεία, απλά αλλάζουν themes κι παίζουν με τιμές
Δημοσ.

Αυτή η ιδέα θα ήταν καταπληκτική το 2011. Πλέον κατά τη γνώμη δεν αξίζει να ξεκινήσεις τέτοια εταιρεία.

Πέραν του ότι ζητάς προμηθευτές, κάτι το οποίο δεν θα στο πει σε ένα φόρουμ εύκολα κανείς μιας αποτελεί και ένα μυστικό της δουλειάς.

Δημοσ.

Κι εγώ τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα...θέλει και μεγάλο κεφάλαιο γιατί όλο το εμπόρευμα είναι ακριβό και αν θες να έχεις πιθανότητες πρέπει να έχεις πολλά προϊόντα ετοιμοπαράδοτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...