Aprile Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Είχα πάει τον τετράχρονο τότε ανιψιό πριν τρία χρόνια εκεί, σκέτη θολούρα ήταν. Και ο μικρός δεν ήταν ευχαριστημένος παρόλο που ότι έχει σχέση με διάστημα του αρέσει. Πέρυσι πήγαν την τάξη του στο δημοτικό εκεί και αυτός προτίμησε να μην πάει τέτοια απογοήτευση.
Silverage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Είχα πάει και εγώ όταν ήμουν στο δημοτικό. Μου άρεσε πολύ. Πρέπει να ξαναπάω κάποια στιγμή. 2
stelrp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Είχα πάει το 1988 με το σχολείο, ήταν τέλεια λες και κοίταζες τον ουρανό. Τα καθίσματα ήταν σε ένα επίπεδο κυκλικό χώρο και στη μέση ήταν το μηχάνημα προβολής που πρόβαλε στον θόλο τους αστέρες, και τα διάφορα άλλα φαινόμενα. Το μηχάνημα προβολής ήταν αρθρωτό με πολλές φωτεινές πηγές εκπομπής και η εμπειρία ήταν συναρπαστική. Η επιφανεια προβολής ήταν ένα πλήρες ημισφαιριο Το σύγχρονο πλανητάριο είναι κινηματογράφος φαίνεται από τη διάταξη των καθισμάτων , κοιτάς σε μια οθόνη ακόμα και αν αυτή είναι σφαιρικος τομεας. Πήγα το 2008 ξαναπήγα το 2013, θολή εικόνα, αν η φωτεινότητα ήταν υψηλή έβλεπες τις ραφές των προβολέων. Καμία σχέση με το παλιό μηχάνημα , όπου το απόλυτο μαύρο σου έδινε την εντύπωση του πραγματικού ουρανού. Και το μάτι καταλαβαίνει το ψέμα , αν το μαύρο δεν είναι μαύρο καταλαβαίνει ότι η επιφάνεια που κοιτάζει είναι στα 15μ αντί στο άπειρο. Θα ξαναπάω γιατί είμαι λάτρης της υψηλής τεχνολογίας αλλά τώρα πιστεύω ότι το παιχνίδι έχει χαθεί με τους ψηφιακούς προβολεις, και ας είναι barco. Κρίμα που το ίδρυμα παροπλισε το παλιό μηχανημα και το έχει σαν έκθεμα στο φουαγιέ, μια σύγκριση προ-αναλογικής εποχής και ψηφιακής θα είχε ενδιαφέρον. . 1
stelrp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Είχα πάει το 1988 με το σχολείο, ήταν τέλεια λες και κοίταζες τον ουρανό. Τα καθίσματα ήταν σε ένα επίπεδο κυκλικό χώρο και στη μέση ήταν το μηχάνημα προβολής που πρόβαλε στον θόλο τους αστέρες, και τα διάφορα άλλα φαινόμενα. Το μηχάνημα προβολής ήταν αρθρωτό με πολλές φωτεινές πηγές εκπομπής και η εμπειρία ήταν συναρπαστική. Η επιφανεια προβολής ήταν ένα πλήρες ημισφαιριο Το σύγχρονο πλανητάριο είναι κινηματογράφος φαίνεται από τη διάταξη των καθισμάτων , κοιτάς σε μια οθόνη ακόμα και αν αυτή είναι σφαιρικος τομεας. Πήγα το 2008 ξαναπήγα το 2013, θολή εικόνα, αν η φωτεινότητα ήταν υψηλή έβλεπες τις ραφές των προβολέων. Καμία σχέση με το παλιό μηχάνημα , όπου το απόλυτο μαύρο σου έδινε την εντύπωση του πραγματικού ουρανού. Και το μάτι καταλαβαίνει το ψέμα , αν το μαύρο δεν είναι μαύρο καταλαβαίνει ότι η επιφάνεια που κοιτάζει είναι στα 15μ αντί στο άπειρο. Θα ξαναπάω γιατί είμαι λάτρης της υψηλής τεχνολογίας αλλά τώρα πιστεύω ότι το παιχνίδι έχει χαθεί με τους ψηφιακούς προβολεις, και ας είναι barco. Κρίμα που το ίδρυμα παροπλισε το παλιό μηχανημα και το έχει σαν έκθεμα στο φουαγιέ, μια σύγκριση προ-αναλογικής εποχής και ψηφιακής θα είχε ενδιαφέρον. .
orck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Η ενωση φαινοταν, αλλά μπροστά στην μαγεία δεν δίνεις βάση
Regulus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Λόγω εργασίας έχω τοποθετήσει στο παρελθόν projectors από την Barco αρχής γενομένης από τους τρίφακους. Μια κατηγορία μόνη της. Μπράβο στο Πλανητάριο το οποίο θα καρα-γούσταρα να επισκεφτώ αν κατέβαινα Αθήνα.
Oulianov Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Έχω πολύ πάρα πολλά χρόνια να πάω (2006 νομίζω) μετά από αυτό θα ξαναπάω σίγουρα
Pokemon640 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Λόγω εργασίας έχω τοποθετήσει στο παρελθόν projectors από την Barco αρχής γενομένης από τους τρίφακους. Μια κατηγορία μόνη της. Μπράβο στο Πλανητάριο το οποίο θα καρα-γούσταρα να επισκεφτώ αν κατέβαινα Αθήνα.Cool, αν θες έχω μερικούς, Cine 6, Cine 7, 8άρι και έναν 1209. Θα ξαναπάω γιατί είμαι λάτρης της υψηλής τεχνολογίας αλλά τώρα πιστεύω ότι το παιχνίδι έχει χαθεί με τους ψηφιακούς προβολεις, και ας είναι barco. Κρίμα που το ίδρυμα παροπλισε το παλιό μηχανημα και το έχει σαν έκθεμα στο φουαγιέ, μια σύγκριση προ-αναλογικής εποχής και ψηφιακής θα είχε ενδιαφέρον. . Ναι ισχύει, ο CRT είναι φτιαγμένος για σφαιρική οθόνη, είχαν βάλει σούπερ φακούς τότε. Ελπίζω ο F90 να βελτιώσει λίγο την ανάλυση.
Zerg13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ειδε καποιος ολες τις παραστασεις ωστε να μας προτεινει καποια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα