monoxromos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Γεια χαρα σε όλους. Εχω το εξής πρόβλημα και ζητώ μια βοήθεια. Εχω ορισμενα άρθρα σε ενα site wordpress Οταν κανω κοινοποίηση ενος άρθρου δεν μου εμφανίζει την εικονα του άρθρου παρά μονο τον τίτλο και κωδικοποιημενο url. Ψαχνω να δώ τι φταίει γιατι σε ορισμενα άρθρα πηγαινει κανονικά στο facebook. Εστω και αν ειναι δυο ίδιας κατηγοριας κλπ .αρθρα. Σας ευχαριστω
dominotrix Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Χρησιμοποιησε το SEO Yoast και θα μπορεις να εχεις οποια εικονα θελεις για καθε σελιδα/αρθρο/κλπ. μεσα απο το διαχειριστικο. Επισης ενα καλο εργαλειο που θα σε βοηθησει να δεις πως θα ειναι το post αφου το κανεις κοινοποιηση, χωρις να χρειαστει να το ποσταρεις για να το δεις (κατι σαν preview δηλαδη): https://developers.facebook.com/tools/debug/ Σου λεει και τι προβληματα βρισκει αν υπαρχουν.
monoxromos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η απάντηση ειναι αυτή,τεχνικά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί; Warnings That Should Be Fixed Inferred Property The 'og:image' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags. Missing Properties The following required properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id
dominotrix Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Στην ουσια σου λεει πως δεν εχεις δηλωμενο τιποτα για το facebook. Το OG (OpenGraph) ειναι στην ουσια παραμετροι που πρεπει να δηλωσεις ετσι ωστε οταν το facebook "διαβασει" τη σελιδα σου να βρει αυτες τις παραμετρους και να εμφανισει οπως θελεις εσυ το post. Εχεις εγκαταστησει / ρυθμισει το SEO Yoast ;;
monoxromos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το έχω εγκαταστήσει αλλά οταν περνάω άρθρο στην επιλογή SEO (γενικά) μου γράφει Not available....
dominotrix Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πρεπει να κανεις κλικ στο εικονιδιο που εχει το share. Ενα < με κυκλους. Νομιζω ειναι μπλε. Εκει βαζεις για καθε αρθρο/σελιδα τις επιλογες που θελεις για το πως θα γινει share. Αν δε το βρισκεις δωσε ενα screenshot γιατι δεν καταλαβα αυτο που ειπες για το Not available.
dominotrix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Οχι ειναι στα αριστερα κατω απο εκει που γραφεις το κειμενο. Δωσε ενα screenshot ολης της σελιδας αν θελεις.
dominotrix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Στο δευτερο screenshot, στα αριστερα, πανω απο το γραναζι!
monoxromos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 OK Εννοείς να βάλω το URL του FACEBOOK δίπλα έτσι. Αλλά υπάρχει και τροπος να ισχύει μόνιμα για όλες τις αναρτήσεις άρθρων χωρίς να το κανουμε,σε ένα-ένα αρθρο; Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου (και την ανοχή σου). ΥΓ αυτό το SEO βοηθάει από μόνο του στην προώθηση του site;
dominotrix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Θα πας αριστερα στο SEO -> Dashboard -> Features και θα κανεις Enable to "Advanced settings pages". Θα κανεις save και μετα θα εμφανιστουν νεες επιλογες με ρυθμισεις. Θα πας στο SEO -> Social -> Accounts και θα βαλεις το Facebook Page URL στο αναλογο πλαισιο και Save changes. Μετα στην καρτελα Facebook θα επιλεξεις "Add open graph meta data" να ειναι Enabled και στα Default settings θα επιλεξεις μια photo να εμφανιζεται σε ενα αρθρο/σελιδα η οποια δεν εχει δηλωμενο image. Βαλε μια γενικη φωτο ή το λογοτυπο. Απο κει και περα, αν δεν βαλεις συγκεκριμενο title για ενα αρθρο, τοτε το plugin θα χρησιμοποιησει τον default τιτλο που του εχεις δωσει.
monoxromos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, αν δεν καταχρώμαι τις καλής σου διάθεσης να ρωτήσω και κατι άλλο Εχω ενα live θεμα και εχει αρκετές επισκέψεις. καθε φορα που η συγκεκριμμένη ανάρτηση ξεπερναει τις 180-200 επισκέψεις αμέσως με την πρωτη ανανέωση αυτές γίνονται 122 λες και εχει καποιο κόφτη και μολις φτανει 200 ξαναγυρίζει 122. Τι μπορεί να συμβαίνει; Ειναι θέμα του δικου μου site η του host server;
dominotrix Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοεις; Που βλεπεις τις επισκεψεις; στο Analytics?
monoxromos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Οχι ,όχι οταν ανοιγω ενα αρθρο επάνω δεξια έχει ενα...ματακι εκει γράφει τις επισκεψεις στο άρθρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα