Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Σήμερα καθώς έκανα εγκατάσταση ένα προγραμμα κ δεν μπορούσα μετά να ανοίξω αλλά προγράμματα όπως chrome,Mozilla,photoshop,Skype κλπ κ δεν τρέχουν στο task manager. Το malware bytes δεν βρίσκει ιό,δεν ξέρω τι να κάνω ,μπηκα σε safe mode και εκει ανοίγουν τα προγράμματα όλα κανονικά!

Οποίος μπορεί να βοηθήσει,ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σαν πρώτη λύση κάνε επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία μέσα από safe mode.

Δημοσ.

Αφαίρεσε το πρόγραμμα που έκανες εγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία μπορείς? επανήλθε?

Δημοσ.

Αφαίρεσε το πρόγραμμα που εκανες εγκατάσταση σε ασφαλη λειτουργία μπορείς? επανήλθε?

Δημοσ.

Αφαίρεσε το πρόγραμμα που έκανες εγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία μπορείς? επανήλθε?

Το έχω κάνει απεγκατάσταση αλλά τπτ

Καλησπέρα. Σαν πρώτη λύση κάνε επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία μέσα από safe mode.

με την επαναφορά θα χάσω τα πάντα απο τον υπολογιστή ;
Δημοσ.

Όχι τα αρχεία σου δεν επηρεάζονται, μόνο αν έκανες τυχόν ρυθμίσεις θα χαθούν.

Δημοσ.

Όχι τα αρχεία σου δεν επηρεάζονται, μόνο αν έκανες τυχόν ρυθμίσεις θα χαθούν.

Οκ,πως κάνω επαναφορά σε safe mode?

Οκ,πως κάνω επαναφορά σε safe mode?

τώρα έχω μπει σε safe mode networking
Δημοσ.

Μπες σε safe mode με το F8 κατά την εκκίνηση του pc και από τον πίνακα ελέγχου, επέλεξε απακατάσταση.

Δημοσ.

Μπες σε safe mode με το F8 κατά την εκκίνηση του pc και από τον πίνακα ελέγχου, επέλεξε απακατάσταση.

στην πρώτη επανακιννηση ξανά μπαίνω safe mode ή το αφήνω να μπει κανονικά ;;

εκανα επαναφορά αλλά πάλι δεν ανοίγουν τα προγράμματα
Δημοσ.

ποιο προγραμμα εγκατεστησες δεν μας ειπες.

Κάποιο game ήταν όποτε μάλλον απο εκει έγινε η ζημιά

Δημοσ.

Να υποθέσω οτι το game το κατέβασε απο "κάπου στο internet".

Αν σε safe mode δεν ανοιγουν τα προγράμματα και αν μετά απο αποκατάσταση σε παλιότερη ημερομηνία δε ανοιγουν πάλι τα προγράμματα, εχω την υποψία οτι έβαλες κάποιο βαρύ malware με υποψία Ransomware. Ελπιζω να κάνω λάθος αλλά δεν ειναι οτι καλύτερο.

Εγώ στη θέση σου θα σταματούσα ΤΩΡΑ να χρησιμοποιώ τον υπολογιστή, θα εβρισκα ενα linux live dvd, θα εκανα boot απο αυτό και θα προσπαθούσα να σώσω τα αρχεία μου σε άλλο δίσκο. Αφου ειχα πάρει τα αρχεία μου, θα ξεκινουσα μια ωραία καθαρή εγκατάσταση των windows. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...