Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχει αλλαξει κατι απο πριν απο 20 μερες που συνδεσα κατω στο υπογειο σε πριζα το φορητο. ο φορητος κουμπωνει σε πριζα ethernet Οχι πανω στο router Η στο switch

sorry αν σε μπερδεψα :(

ωραία άρα συμφωνούμε ότι η πρίζα δικτύου που είναι στο υπόγειο και όχι το switch και όχι το router δε λειτουργεί ενώ πριν 20 μέρες η ίδια πρίζα λειτουργούσε , σωστά??

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι, επομενο βημα;

η γνωμη μου ειναι εφοσον ειναι μονο αυτη η πρίζα το πρόβλημα και όλα τα άλλα δουλευουν στους ορόφους καλεσε ενα τεχνικό να δει τη πριζουλα και μην ανακατευτεις γιατι μπορει και να μπλεξεις.. και κατι που λειτουργει τωρα μετα να μην.

Δημοσ.

θα σε ακουσω, αλλα αν καποιος αλλος απο εδω μεσα ειχε παρομοια εμπειρια ας πει αν εκανε κατι. θα παρω αυριο το πρωι τηλεφωνο το μαστορα

Δημοσ.

Οχι δυστυχως, με μια δευτερη ματια ισως, λεω ισως, να εχει θεμα η πριζα κατω. ειναι φυσιολογικο εφοσον αποσυνδεσω τα καλωδια ethernet απο το dlink Και τα βαλω κατευθειαν πανω στο ρουτερ πηγαινοντας παλι στην πριζα του υπογειου να μην παιζει; Ειναι φυσιολογικο η Ip του υπολογιστη(που δεν πιανει δικτυο απο κατω) να ξεκιναει απο 196.---.---.--- ? Οταν βαζω τον υπολογιστη με το ιδιο καλωδιο σε μια πριζα ethernet στο σπιτι μεσα αναβει κανονικα το φωτακι στο d-link(switch),με το φτωχο μου το μυαλο "καταληγω" οτι ισως να φταιει η πριζα κατω η το καλωδιο μεσα στον τοιχο ή καποιο θεμα με τα legrand - d-link. τι λες elfineon?

τελικα οι μαστορες ειναι για τον ......!!!!!!!!!!!!ελεος ουτε γιατροι να ηταν

Δημοσ.

Με τη τελευταια γραμμη τι εννοεις επι της ευκαιρειας και θα σου γραψω για τα άλλα :) δεν εννοω τις τελειες τι σου είπε?

Δημοσ.

Με τη τελευταια γραμμη τι εννοεις επι της ευκαιρειας και θα σου γραψω για τα άλλα :) δεν εννοω τις τελειες τι σου είπε?

οτι δεν μπορω να βρω μαστορα ολοι κατι εχουν και αρα θα κανω μονο εικασιες για το προβλημα μου

Εβαλα εν τω μεταξυ και αλλο φορητο παλι τιποτα και η ip το ιδιο μπαζαλο

Δημοσ.

Στις φωτογραφίες η επάνω μαύρη συσκευή εχει καλώδια δικτύου και το κάθε ενα πηγαίνει σε καποιο χώρο σε όλο το οίκημα, λογικά θα γράφει απ' ότι βλέπω ποια καλώδια έχουν σχέση με το υπόγειο ή με τις πρίζες δε φαίνεται καθαρά , απο την αλλη πλευρα τους τα καλωδια θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενα στην απο κάτω συσκευη d-link στις καταλληλες θυρες αυτο ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις χωρις να τα μπερδεψεις και να μπερδευτεις..

Δημοσ.

Ναι ετσι ακριβως ειναι. αλλα οταν βαζω απευθειας τα καλωδια του υπογειου στο ρουτερ δεν θα επρεπε, αν ολα ηταν οκ, να εδινε σημα στις πριζες του υπογειου;

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι απαραιτητο δεν ξερω ποιο rouτer εχεις και τι εχει στησει , ενα καλωδιο απο το ρουτερ φευγει και πηγαινει στη κάτω συσκευη d-link μαυρη για παραδειγμα? και απο ποια θυρα του ρουτερ φευγει?

επισης στο σταθερο που λειτουργει ποια εχει προεπιλεγμενη πύλη?? πχ. 192,168,?,?

επίσης η πριζα που δε λειτουργει ειναι στην ιδια συνδεσμολογια με τις πριζες που λειτουργουν ??

μην ανοιξεις τη πριζα και δε βρεις κατι χωρις τα καταλληλα εργαλειακια και μπλεξεις.

ή απλα καποια ρυθμιση αλλαξε τυχαια απο διακοπη στο ρουτερ και πεταξε αυτο το σημειο εξω..

καταλαβες ενα μαστορακι γρηγορο φτερωτο να σε ξεμπλεξει.. 

Δημοσ.

η πριζα που δεν λειτουργει δεν ειναι στην ιδια συνδεσμολογια γιατι πανε σε αλλα διαμερισματα,οταν λες να αλλαξε ρυθμιση τι εννοεις; μπορω να το δω εγω μεσα απο το ρουτερ?φευγει απο την πρωτη θυρα του ρουτερ. αλλαξα ρουτερ , εβαλα ακριβως το ιδιο απο τον οτε γιατι δεν επιανα καλο σημα και μου εκανε και διακοπες το ιντερνετ. κατι αλλο δεν εχει πειραχτει

post-422740-0-14306300-1508688852_thumb.png

Δημοσ.

Ωραια αρα οπως τα γραφεις φευγει απο το ρουτερ ενα καλωδιο utp παει στη κάτω συσκευη d-link εισοδο και φευγουν καλωδια εξοδο από την ιδια συσκευη και πανε πάνω στη συσκευη που γινεται η δρομολογηση στους οροφους και στους χωρους.

η πριζα που δεν λειτουργει ειναι μαζι με άλλες πριζες που λειτουργουν σωστα αυτη τη στιγμη??? δηλαδη εαν αφαιρεσεις το καλωδιο στη διαταξη με τους χωρους δε θα λειτουργουν και οι πριζες που ειναι μαζι της πχ...???

εαν ισχύει αυτο τότε εαν ενοιξεις τη πριζα εφοσον δεν ερθει τεχνικος θα δεις ενα ειναι σωστα συνδεδεμενη ή οχι, ενας ελεγχος αυτο.

οι συχνές αποσυνδεσεις ειναι αλλο θεμα αστο για μετά και θα το δεις και αυτο

Επίσης τι τυπου συνδεση εχεις στο παροχο που είσαι?

θα εχει αφησει ενα ευρος για ολους τους οροφους απο το 192.168.1.2 και μετά..

Δημοσ.

η πριζα του ιντερνετ ειναι σε χωρο που εχει μεσα πριζες κανονικες και για τηλεοραση, και λειτουργουν. οχι θα λειτουργουν γιατι για ιντερνετ μονο αυτο το καλωδιο εχω. εχω συνδεση οτε vdsl50

Δημοσ.

η πριζα του ιντερνετ ειναι σε χωρο που εχει μεσα πριζες κανονικες και για τηλεοραση, και λειτουργουν. οχι θα λειτουργουν γιατι για ιντερνετ μονο αυτο το καλωδιο εχω. εχω συνδεση οτε vdsl5

εννοείς εχει πριζες ρεύματος υψηλής τασης ή για δικτυο και στη τηλεοραση?

Εαν εννοεις οτι στο χωρο αυτο εχεις μονο μια πριζα δικτυου η οποία δε συνδεεται με αλλες απο τα πειραματα που εχεις κανει μεχρι στιγμης πάντα εννοω δικτύου σίγουρα απο κάπου παιρνει δίκτυο..., δεν ανακατευεσαι με ρευματα για να προλαβω, επειδη πάλι σε εχασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...