alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, εχω ενα θεμα με τη συνδεση ενος φορητου υπολογιστη σε ενσυρματο δικτυο. Πριν απο καμια 20αρια μερες πηγα να δω αν ειναι ολα κομπλε στο υπογειο με την συνδεση στο ιντερνετ. κουμπωνω φορητο και ηταν ολα οκ. Παω ξανα σημερα να βαλω φορητο και μου βγαζει σηματακι ενω βρισκει συνδεση οτι δεν μπορει να συνδεθει(το θαυμαστικο). εν τω μεταξυ εχω ακομα δυο πριζες σε διαφορετικα δωματια υπογειου που εκει δουλευει μια χαρα η συνδεση. Το εν λογω σπιτι ειναι ενα διωροφο που απο καθε οροφο+3 υπογεια+2 σοφιτες φευγουν καλωδια για το ιντερνετ και καταληγουν στο μερος που εβαλε το κουτι ο οτε(στο λεβητοστασιο). Το θεμα ειναι οτι δοκιμασα να βαλω ip address Παλι τιποτα εκανα επανεκινηση το ρουτερ. Να πω οτι πανω στο σπιτι εχω ενα switch Που ενωνονται ολες οι δικτυακες πριζες και τα τηλεφωνα απο το σπιτι. Καποιος καμια γνωμη;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή σύνδεσες με καλώδιο το λάπτοπ στο d-link και είχε πρόβλημα σε όλες τις πιθανές θύρες??
alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 το dlink ειναι το switch που εχω στο σπιτι μου στο οποιο λειτουργουν ολα οκ. Αν παρατηρησετε στα δυο πρωτα λεει αποθηκη τα οποια ερχονται απο κατω και συνδεονται πανω στο switch μετα. το μονο που δεν εκανα ειναι επανεκινηση το switch.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το εχασα.. αλλα δοκιμασε και επανεκινηση στο switch αλλα και όλες τις θύρες να δεις εαν εχει το ιδιο θεμα
alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 για επανεκινηση στο switch απλα το βγαζω απο την πριζα; τι εννοεις ολες τις θυρες;μα τωρα που μπαινω στο ιντερνετ μπαινω απο τον σταθερο που ειναι με ethernet
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Παμε μαζι.. αυτο ειναι που αναφερεσαι γραφω στον ενικο ναι το βγαζεις απο το ρευμα και ξανα το βάζεις εαν εννοεις το switch που είναι αυτο???
alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 εδω ειναι στο υπογειο, το κουτι το εβαλε ο οτε και ερχεται η παροχη του οτε για 3 σπιτια. στην αντιστοιχη φωτο που φαινονται και απο κατω τα μπλε τα καλωδια ειναι τα καλωδια ethernet Που ερχονται απο τα σπιτια-σοφιτες-αποθηκες υπογειου.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ουσιαστικα σε παροτρυνω να δοκιμασεις στο switch απευθειας το λαπτοπ να αποκλεισεις αυτο το ενδεχομενο και όλες τις θύρες που ειναι για εξοδο.., οποτε να θυμασαι τι βγαζεις για να τα βαλεις πισω οπως τα εχει φτιαξει αυτος που το εστησε
alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 το θεμα ειναι οτι επαιζε ρε συ πριν 20 μερες μια χαρα....λες να επαθε κατι το switch?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 το θεμα ειναι οτι επαιζε ρε συ πριν 20 μερες μια χαρα....λες να επαθε κατι το switch? ε για αυτο στο λέω μπορει να επαθε ή μπορει να μη παταει σωστα καποιο καλωδιο στην αντιστοιχη εισοδο θυρα κτλ δοκιμαζοντας για να δεις οτι οι συνδεσεις δουλεύουν και θα βρεις τον ενοχο, εφοσον στη καρτα του λαπτοπ δεν εχεις δωσει σταθερες ip κτλ
alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 οταν κουμπωνω το φορητο κατω στο υπογειο δεν θα πρεπει να αναβει πορτοκαλι φωτακι στο ρουτερ? σορρυ στο switch Ηθελα να πω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 οταν κουμπωνω το φορητο κατω στο υπογειο δεν θα πρεπει να αναβει πορτοκαλι φωτακι στο ρουτερ? εαν εννοεις οτι κουμπωνεις σε θυρα lan του ρουτερ απευθειας λογικα θα αναβε αντιστοιχο λαμπακι για τη θυρα και θα είχες συνδεση, να στο γραψω διαφορετικα δοκιμασε στις θυρες lan του ρουτερ να το συνδεσεις και να μπεις στο web interface του ρουτερ στη διευθυνση που πρεπει γνωρίζεις?
alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 οπως και οταν ειναι κουμπωμενος ο σταθερος αναβει το αντιστοιχο πορτακαλι στο switch σε αυτη την εικονα, στο πανω μερος ειναι οτι καλωδια ερχονται προς το switch(δωματια-σαλονι-σοφιτα-υπογειο κτλ) και απο κατω ειναι που κουμπωνουν, εγω ποια θα βγαζω για να δοκιμαζω αυτο που ειπες; εαν εννοεις οτι κουμπωνεις σε θυρα lan του ρουτερ απευθειας λογικα θα αναβε αντιστοιχο λαμπακι για τη θυρα και θα είχες συνδεση, να στο γραψω διαφορετικα δοκιμασε στις θυρες lan του ρουτερ να το συνδεσεις και να μπεις στο web interface του ρουτερ στη διευθυνση που πρεπει γνωρίζεις? ναι γνωριζω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 οπως και οταν ειναι κουμπωμενος ο σταθερος αναβει το αντιστοιχο πορτακαλι στο switch αλλο το switch αλλο το router παλι σε χάνω... ποιο πιθανο ειναι να εχεις συνδεσει σε λαθος θυρα στη συσκευη που ασχοληθηκες το laptop και να μην ειχες iternet παρα να εχει προβλημα απο αυτο που γραφεις οποτε πηγαινε βημα βημα και θα βρεις τον 'ενοχο' οτι βγαλεις ξανα βαλτο για να μη τα μπερδεψεις
alekos2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 δεν εχει αλλαξει κατι απο πριν απο 20 μερες που συνδεσα κατω στο υπογειο σε πριζα το φορητο. ο φορητος κουμπωνει σε πριζα ethernet Οχι πανω στο router Η στο switch sorry αν σε μπερδεψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα