poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Θα δεις με τι χρωματολογια εχει τερματισει το καλωδιο απο την πλευρα του ps4 και μετα απο την αλλη.για αρχη αφου το βλεπεις το Rj45 του Ps4 πες μας με ποια σειρα εχει βαλει τα χρωματα(Δεστο προσεκτικα) θα πρεπει να ειναι ενα απο τα δυο http://www.fiber-optic-equipment.com/wp-content/uploads/2016/09/cross-over-cable.jpg προσοχη γιατι καποια χρωματα ανακατευονται να το πω ετσι απλα στα δυο μεσαια ζευγαρια. το ενα δινει το λευκο του στο αλλο.αν δεν γινει αυτο παλι θα βγει το καλωδιο ενα προς ενα αλλα δεν ειναι σωστο και δεν θα παιξει σε μεγαλο μηκος ή θα σε ριξει στα 10mbit
Alejandro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Θα δεις με τι χρωματολογια εχει τερματισει το καλωδιο απο την πλευρα του ps4 και μετα απο την αλλη.για αρχη αφου το βλεπεις το Rj45 του Ps4 πες μας με ποια σειρα εχει βαλει τα χρωματα(Δεστο προσεκτικα) θα πρεπει να ειναι ενα απο τα δυο http://www.fiber-optic-equipment.com/wp-content/uploads/2016/09/cross-over-cable.jpg προσοχη γιατι καποια χρωματα ανακατευονται να το πω ετσι απλα στα δυο μεσαια ζευγαρια. το ενα δινει το λευκο του στο αλλο.αν δεν γινει αυτο παλι θα βγει το καλωδιο ενα προς ενα αλλα δεν ειναι σωστο και δεν θα παιξει σε μεγαλο μηκος ή θα σε ριξει στα 10mbit Αν διακρίνω καλά στο κλιψάκι του καλωδίου πρέπει να t568b και πρέπει να είναι μπερδεμένο το πράσινο με το καφέ/άσπρο όπως φαίνονται στο αριστερό σχέδιο που μου έστειλες. Την πρίζα δε μπορώ να την ανοίξω ακόμα, προς το βράδυ θα έχω τη δυνατότητα. Επίσης πρέπει να είναι straight ή crossover?
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν διακρίνω καλά στο κλιψάκι του καλωδίου πρέπει να t568b και πρέπει να είναι μπερδεμένο το πράσινο με το καφέ/άσπρο όπως φαίνονται στο αριστερό σχέδιο που μου έστειλες. Την πρίζα δε μπορώ να την ανοίξω ακόμα, προς το βράδυ θα έχω τη δυνατότητα. Επίσης πρέπει να είναι straight ή crossover?το t568b πρεπει να εχει μπερδεμενα τα μπλε πρασινο.tτο ενα να εχει το λευκο του αλλου.straight.
Alejandro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 το t568b πρεπει να εχει μπερδεμενα τα μπλε πρασινο.tτο ενα να εχει το λευκο του αλλου.straight. Όχι, αντί τα 3 τελευταία να είναι πράσινο-καφέ/άσπρο-καφέ εδώ είναι καφέ/άσπρο-πράσινο-καφέ.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Όχι, αντί τα 3 τελευταία να είναι πράσινο-καφέ/άσπρο-καφέ εδώ είναι καφέ/άσπρο-πράσινο-καφέ.αρα εχει κανει βλακεια με τα χρωματα.γραψε μου ακριβως πως τα εχει βαλει.
Alejandro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 αρα εχει κανει βλακεια με τα χρωματα.γραψε μου ακριβως πως τα εχει βαλει. Είναι 568b απλά τα 3 τελευταία είναι όπως τα έγραψα παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 οτιναναι ταχει βαλει. αστα να πανε.το ειδα και με πιασαν τα γελια. Είναι 568b απλά τα 3 τελευταία είναι όπως τα έγραψα παραπάνω. λογικο να μην παιζεις.και να πουμε και το γιατι. για 100 αρι ethernet παιζουν τα Pin 1,2,3,6 αυτα στο t568b πρεπει να ειναι ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι,ασπρο πρασινο και πρασινο. δηλαδη χρησιμοποιεις δυο ζευγαρια ωστε το ενα καλωδιο απο το καθε ζευγαρι εφοσον ειναι twisted να μην εχει προβλημα και να εξουδετερωνει τις ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες. εσενα οπως τα εχει βαλει τωρα το 1,2 ειναι σωστα οποτε ολα καλα αλλα το 3,6 δεν ειναι σωστα.αντι να εχει παρει ασπρο πρασινο πρασινο εχει παρει ασπρο πρασινο ασπρο καφε που ειναι δυο διαφορετικα ζευγαρια.την ιδια βλακεια θα εχει κανει και στο πριζακι λογικα με αποτελεσμα να ειναι 1 προς 1 αλλα δεν ειναι σωστο.οποτε τα φτιαχνεις εσυ και εισαι οκ.ειτε ξαναβαζεις rj45 clip ειτε αγοραζεις ενα πριζακι rj45 και τα τερματιζεις εκει. αν μου ελεγες οτι δεν επαιζε το καλωδιο καθολου το καλωδιο θα ελεγα οτι του εχει ξεφυγει απο την μια πλευρα το καλωδιο και οτι απο την αλλη ειναι οκ.αλλα για να μου λες οτι παιζει οσο παιζει μαλλον εχει κανει βλακεια και απο την αλλη πλευρα.εκτος αν εβαλε το rj45 clip και αφου ειδε οτι το εκανε λαθος αντι να φτιαξει αλλο πηγε στο πριζακι και εκανε την αλλαγη απο εκει που εξηγει γιατι δεν παιζεις. τωρα για gigabit θες και τα 8 να ειναι σωστα δηλαδη και τα 4 ζευγαρια παλι με t568a ή b.
Alejandro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 αστα να πανε.το ειδα και με πιασαν τα γελια. λογικο να μην παιζεις.και να πουμε και το γιατι. για 100 αρι ethernet παιζουν τα Pin 1,2,3,6 αυτα στο t568b πρεπει να ειναι ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι,ασπρο πρασινο και πρασινο. δηλαδη χρησιμοποιεις δυο ζευγαρια ωστε το ενα καλωδιο απο το καθε ζευγαρι εφοσον ειναι twisted να μην εχει προβλημα και να εξουδετερωνει τις ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες. εσενα οπως τα εχει βαλει τωρα το 1,2 ειναι σωστα οποτε ολα καλα αλλα το 3,6 δεν ειναι σωστα.αντι να εχει παρει ασπρο πρασινο πρασινο εχει παρει ασπρο πρασινο ασπρο καφε που ειναι δυο διαφορετικα ζευγαρια.την ιδια βλακεια θα εχει κανει και στο πριζακι λογικα με αποτελεσμα να ειναι 1 προς 1 αλλα δεν ειναι σωστο.οποτε τα φτιαχνεις εσυ και εισαι οκ.ειτε ξαναβαζεις rj45 clip ειτε αγοραζεις ενα πριζακι rj45 και τα τερματιζεις εκει. αν μου ελεγες οτι δεν επαιζε το καλωδιο καθολου το καλωδιο θα ελεγα οτι του εχει ξεφυγει απο την μια πλευρα το καλωδιο και οτι απο την αλλη ειναι οκ.αλλα για να μου λες οτι παιζει οσο παιζει μαλλον εχει κανει βλακεια και απο την αλλη πλευρα.εκτος αν εβαλε το rj45 clip και αφου ειδε οτι το εκανε λαθος αντι να φτιαξει αλλο πηγε στο πριζακι και εκανε την αλλαγη απο εκει που εξηγει γιατι δεν παιζεις. τωρα για gigabit θες και τα 8 να ειναι σωστα δηλαδη και τα 4 ζευγαρια παλι με t568a ή b. Άνοιξα και την πρίζα και εκεί είναι σωστή η συνδεσμολογία! Λογικά σήμερα θα μπορέσω να αλλάξω το clip, προμηθεύτηκα και πρέσα.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 ωραια τοτε του ξεφυγε μαλλον.οποτε ή πρεσσαρεις rj45 clip ή παιρνεις μια πριζα που δεν θελει εργαλεια και τερματιζεις εκει τα καλωδια t568b και μετα απλα ενα μικρο καλωδιο δικτυου μεχρι εκει που θες.και θα εισαι μια χαρα.
Alejandro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 ωραια τοτε του ξεφυγε μαλλον.οποτε ή πρεσσαρεις rj45 clip ή παιρνεις μια πριζα που δεν θελει εργαλεια και τερματιζεις εκει τα καλωδια t568b και μετα απλα ενα μικρο καλωδιο δικτυου μεχρι εκει που θες.και θα εισαι μια χαρα. Καινούριο clip γιατί η πρίζα μπορεί να μη θέλει εργαλεία αλλά θέλει σκάψιμο ο τοίχος και δεν είμαστε για τέτοια τώρα. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως, ενώ έχει λάθος σειρά από τη μια και σωστή στην άλλη άκρη, δίνει κανονικά internet στο PS4 και όχι στο switch.
rfc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 να τα εχεις παντου συμφωνα με το προτυπο και θα εισαι οκ.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καινούριο clip γιατί η πρίζα μπορεί να μη θέλει εργαλεία αλλά θέλει σκάψιμο ο τοίχος και δεν είμαστε για τέτοια τώρα. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως, ενώ έχει λάθος σειρά από τη μια και σωστή στην άλλη άκρη, δίνει κανονικά internet στο PS4 και όχι στο switch. η πριζα δεν θελει σκαψιμο ο τοιχος.μιλαμε για αυτοκολητη εξωτερικη πριζα. http://moutsioulis.gr/227-thickbox_default/LANCOM_EJVTERIKH_PRIZA_RJ45_TYPOY_KRONE.jpg με τρια pins σωστα τωρα πως εδινε δεν ξερω.σε καθε περιπτωση επρεπε να φτιαχτει.
Alejandro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 η πριζα δεν θελει σκαψιμο ο τοιχος.μιλαμε για αυτοκολητη εξωτερικη πριζα. http://moutsioulis.gr/227-thickbox_default/LANCOM_EJVTERIKH_PRIZA_RJ45_TYPOY_KRONE.jpg με τρια pins σωστα τωρα πως εδινε δεν ξερω.σε καθε περιπτωση επρεπε να φτιαχτει. Άλλαξα το clip κάνοντας τη σωστή συνδεσμολογία και πλέον δουλεύει ρολόι! Οι εξωτερικές πρίζες είναι η τελευταία λύση, δε μου αρέσουν καθόλου. Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα