Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μια βοήθεια γιατί δεν έβγαλα άκρη!θελω να αξιολογήσω ένα μέλος που αγόρασα ένα κινητό και δεν μπορώ.ευχαριστω

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι και  στανταρ οτι θα βγαλεις και ακρη ετσι/
Εγω για να βρω ενα μελος που δεν το εμφανιζε ΠΟΥΘΕΝΑ ( ουτε καν στο google - insomnia *ονομα μελους* που δουλευει σχεδον παντα ) αναγκαστηκα να τον κανω add στη blocklist και μετα να κλικαρω το ονομα του απο εκει.

Το search system εδω μεσα ειναι τραγικο.

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι και  στανταρ οτι θα βγαλεις και ακρη ετσι/

Εγω για να βρω ενα μελος που δεν το εμφανιζε ΠΟΥΘΕΝΑ ( ουτε καν στο google - insomnia *ονομα μελους* που δουλευει σχεδον παντα ) αναγκαστηκα να τον κανω add στη blocklist και μετα να κλικαρω το ονομα του απο εκει.

Το search system εδω μεσα ειναι τραγικο.

Παντα ειχε προβλημα το forum με θεμα την αναζητηση .Πιο ευκολα βρισκω κατι για εδω με αναζητηση μεσω google και την λεξη insomnia παρα με την αναζητηση εδω.

Δημοσ.

Παντα ειχε προβλημα το forum με θεμα την αναζητηση .Πιο ευκολα βρισκω κατι για εδω με αναζητηση μεσω google και την λεξη insomnia παρα με την αναζητηση εδω.

Αυτο περιγραφω και εγω απο πανω,αναζητηση στο google με τις λεξεις insomnia και τη λεξη κλειδι.

Ειναι αδυνατον να πρεπει να κανω ολοκληρη πατεντα μεσω της blocklist για να βρω ενα ριμαδολινκ για το προφιλ που ψαχνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...