Luciddream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η Dell μου έχει αρχίσει εδω και καμια βδομάδα να έχει brightness flickering.. δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Ειδικά όταν την ανοίγω το brightness πέφτει και ανεβαίνει σε τυχαία χρονικά διαστήματα. Κάθε μέρα νομίζω χειροτερεύει η κατάσταση και το κάνει όλο και πιο συχνά. Μπορώ να την φτιάξω κάπως? Είναι εκτός εγγύησης αφου έχουν περάσει πολλά χρόνια. Σκόπευα να πάρω και δεύτερη οθόνη (πήρα μια U2417H για άλλο PC και ψιλοζήλεψα) που σημαίνει ότι αν δεν την φτιάξω θα φύγουν πολλά λεφτά για οθόνες σύντομα..... Όποιος έχει καμια ιδέα ας την πει
dancer_69 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να την πας σε κάποιο τεχνικό και αν αξίζει τον κόπο(με λίγα λεφτά) να επισκευαστεί. Εξαρτάται βέβαια από τη βλάβη που έχει. Αν είναι τίποτα πυκνωτές με 15-20€ καθαρίζεις. 1
Luciddream Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να την πας σε κάποιο τεχνικό και αν αξίζει τον κόπο(με λίγα λεφτά) να επισκευαστεί. Εξαρτάται βέβαια από τη βλάβη που έχει. Αν είναι τίποτα πυκνωτές με 15-20€ καθαρίζεις. Σκεφτόμουν αν είναι πυκνωτές να το κάνω μόνος ... αν υπάρχει κανα tutorial π.χ και αν δεν ειναι κάτι υπερβολικά δύσκολο. Βέβαια αν ειναι για 20 ευρώ μόνο ας το κάνει κάποιος που να ξέρει... θα πρέπει να αρχίσω το ψάξιμο μάλλον
keravnos21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να την πας σε κάποιο τεχνικό και αν αξίζει τον κόπο(με λίγα λεφτά) να επισκευαστεί. Εξαρτάται βέβαια από τη βλάβη που έχει. Αν είναι τίποτα πυκνωτές με 15-20€ καθαρίζεις. Εχεις κανενα Link με εταιρια η καταστημα που κανει τετοιες εργασιες για 15-20 ευρω? Θα ηταν γενικα χρησιμο και για το forum αν υπαρχει κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα