Προς το περιεχόμενο

Radeon 9600 XT ektiflotiko refresh??

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paidia.molis parelaba tin nea mou karta grafikwn.mia Club-3d ATI Radeon 9600 XT.den exw dokimasei akoma tipota alla ayto pou mou ekane tromeri entipwsi einai oti i o8oni mou einai aisxra fwteinh kai bgazei matia.ebala analisi 1024x768 kai refresh rate 85 MHz (akoma kai 90...parapanw de sikwnei i o8oni mou,einai psilopalia).toso eixa kai stin palia mou karta,mia GeForce4 MX 440 i opoia apeikonize kanonika to refresh.ebala tous neous catalyst 4.1.ti lete na ftaiei?na xamilwsw to AGP (einai sto 8x) i na alla3w kati apo to bios?i mesa apo ta idia settings tis ati?please help,to grafw to keimeno kai dakrizw,den antexw allo!!! :(

Δημοσ.

paidia enw apo ta display properties twn windows (pataw monitor) mou leei oti exw refresh rate 85 Hertz sto panel tis ati mou deixnei tin o8oni me refresh 60 Hertz!!!ti prepei na kanw?den eixa pote ATI kai de 3erw.plz,ponaei to kefali mou!!!grigora kapoios!!!!

Δημοσ.

loipon kati paizei me to extended desktop kai oti blepei 2 kartes grafikwn mia primary kai mia secondary?pws apenergopoiw to extended desktop?paw display properties ma to checkbox einai gkri kai de me afinei na to apenergopoihsw!!!de me afinei na patisw to prasino koumpaki gia na energopoihsw to monitor kai to dexnei me 60 Hz.ti ftaiei?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...