sakks80 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα.μπορω να επιλεξω μια απο τις 3 παρακατω συσκευες μονο. huawei p9 32 gb. huawei p10 lite 32 gb. sony xperia x 32 gb. με βαση τα specs τεινω προς το huawei p9.ακουω και αλλες αποψεις πριν καταληξω. ευχαριστω.
AggelosTz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 P10 lite μόνο και μόνο επειδή είναι πιο νέα συσκευή από το 9 και έχει παραπάνω ραμ. Άρα και πιθανόν περισσότερες μελλοντικές αναβαθμίσεις.
dali13gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ασφαλώς και Ρ9. Περσινή μεν, ναυαρχίδα δε. Και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ασφαλώς καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερο SoC και ίδια RAM με τα υπόλοιπα. Για το Sony δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω.
ziaba Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 P10 lite μόνο και μόνο επειδή είναι πιο νέα συσκευή από το 9 και έχει παραπάνω ραμ. Άρα και πιθανόν περισσότερες μελλοντικές αναβαθμίσεις. μου βγήκε ο φραπές απ την μύτη με αυτά που γράφεις ts η γνώμη μου χτυπά το xperia για το snapdragon, ράδιο, καλύτερο ήχο, αναβαθμίσεις 1
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 μου βγήκε ο φραπές απ την μύτη με αυτά που γράφεις ts η γνώμη μου χτυπά το xperia για το snapdragon, ράδιο, καλύτερο ήχο, αναβαθμίσεις Τι εννοεις λογω snapdragon?Για δες πως αποδιδε σε σχεση με το p9 https://www.gsmarena.com/sony_xperia_x-review-1441p5.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα