Spy_S Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD My Passport 0730 500GB usb 3.0 τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής μου κομπλέ μια χαρά ( μέσα έχει μόνο ταινίες 422GB) το πρόβλημα είναι το εξής.. όταν θέλω να αντιγράψω ή γράψω ταινίες στον υπολογιστή κατά την διαδικασία της αντιγραφής αποσυνδέεται ο δίσκος αυτόματα και σταματάει η διαδικασία έτσι κάθε φορά αποσυνδέω και ξανά συνδέω τον σκληρό 2 με 3 φορές μέχρι να γίνει η μεταφορά!!!
Nick77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ο υπολογιστής σου είναι desktop ή laptop?Αν είναι desktop μήπως τον βάζεις στις θύρες usb του κουτιού και δεν δίνουν αρκετό ρεύμα στο δίσκο?Δοκίμασε να τον συνδέσεις απευθείας στις θύρες usb της μητρικής πίσω. 1
Spy_S Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Έχεις δίκιο ευχαριστώ πολύ. Τον έβαλα στην μητρική και είναι μια χαρά Στο ΛάπΤοπ όμως τι να κάνω;
Nick77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το λάπτοπ λογικά δεν θα έχει θέμα.Αν παρ' όλα αυτά δεις ότι παρουσιάζεται και εκεί πρόβλημα, υπάρχουν και διπλά καλώδια, τα λεγόμενα y-cable που βοηθάνε σε αυτές τις περιπτώσεις. Με αυτά παίρνει ρεύμα η εκάστοτε συσκευή ταυτόχρονα από 2 θύρες usb. Απλά επειδή δεν χρησιμοποιούν όλες οι συσκευές τα ίδια βύσματα στην πλευρά που συνδέονται στη συσκευή είναι μπελάς να έχεις ένα για κάθε περίπτωση. Είναι και σχετικά δυσεύρετα. Μια ακόμα επιλογή είναι τα usb hubs τα οποία παίρνουν εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.Γενικά να ξέρεις ότι οι μπροστινές θύρες των κουτιών των pc είναι εν γένει ελαττωματικές. 1
Spy_S Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Έχει το ίδιο θέμα και το λάπτοπ να ξέρεις. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχω δυο ίδιους σκληρούς και μου τον κάνει μονό ο ένας αυτό.. δηλαδή κάτι τέτοιο θελώ; https://www.ebay.com/itm/USB3-0-A-Male-to-Micro-B-Y-power-Cable-for-Mobile-Hard-Drive-HDD-50cm-Long-Black-/292118871816?hash=item4403a43f08:g:TgUAAOSw8lpZGm68
Nick77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ναι, αν έχουν τέτοιο βύσμα usb 3.0 οι δίσκοι αυτοί, αυτό θα σου κάνει μια χαρά.Πολύ περίεργο να το κάνει ο ένας και όχι και οι δύο... Για δοκίμασε το καλώδιο αυτού που δουλεύει κανονικά στον άλλο που κάνει τις διακοπές. Μπορεί να είναι και άλλο πρόβλημα, διαφορετικό. Πάντως συνήθως αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με μη επαρκή τροφοδοσία από το usb καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα