Simos805 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω τον iMac 5K 2017 με την κάρτα γραφικών AMD Radeon Pro 580. Έχω εγκαταστήσει τα windows 10 μέσω Bootcamp αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αυξομειώσω την φωτηνότητα της οθόνης (η μπάρα αυξομείωσης ανεβοκατεβαίνει αλλά η φωτηνότητα στην οθόνη δεν μεταβάλλεται). Drivers κλπ είναι όλα ενημερωμένα κανονικά. Εννοείται στο macOS η φωτηνότητα ρυθμίζεται κανονικά. Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει?
kriosgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το bootcamp νομίζω πως τα κουμπιά αυξομείωσης φωτεινότητας λειτουργούν μόνο σε MacOS. Δοκίμασες να αυξήσεις την φωτεινότητα μέσω windows;
mistr4l Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το bootcamp νομίζω πως τα κουμπιά αυξομείωσης φωτεινότητας λειτουργούν μόνο σε MacOS. Όχι δεν ισχύει αυτό. Μια χαρά δουλεύουν τα κουμπιά αυξομείωσης και σε windows μέσω bootcamp. Καλησπέρα, έχω τον iMac 5K 2017 με την κάρτα γραφικών AMD Radeon Pro 580. Έχω εγκαταστήσει τα windows 10 μέσω Bootcamp αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αυξομειώσω την φωτηνότητα της οθόνης (η μπάρα αυξομείωσης ανεβοκατεβαίνει αλλά η φωτηνότητα στην οθόνη δεν μεταβάλλεται). Drivers κλπ είναι όλα ενημερωμένα κανονικά. Εννοείται στο macOS η φωτηνότητα ρυθμίζεται κανονικά. Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Σ' εμένα στο macbook pro retina 2015 αυξομειώνεται η φωτεινότητα κανονικότατα με τα πλήκτρα F1 και F2. Απλώς, σε αντίθεση με το macos που πρέπει να έχω το fn πατημένο, στα windows 10 (μέσω bootcamp) αρκεί να πατήσω F1 (μείωση φωτεινότητας) και F2 (αύξηση φωτεινότητας). Αν όμως μπω μέσω vmware τότε πρέπει να πατήσω και το Fn καθώς αναγνωρίζει πως είμαι σε περιβάλλον mac os (λογικό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα